Aké máte skúsenosti - novostavba Little Koliba?

Aby sme si pripomenuli s kym maju novi zaujemcovia tu cest: tu je troska z historie: http://www.modrastrecha.sk/forum/novo... a tu zo sucasnosti: https://finstat.sk/44871210
Odpovedať
Mily nastvany. Neevidujeme dodnes v nasich projektoch ziadne odstupenie od zmluvy. Co je divné ak ste nastvaný. Kazdopadne Vám prajeme pekný den.
Odpovedať
Mila pani Markova, ja zase neevidujem ze by ste si plnili zavazky a platili opravy za vas bytovy dom ktory by mal byt este v zaruke.
Odpovedať
No takto sa tu môžte doťahovať do nekonečna. nastvany123 spor ešte teda stále trvá?
Odpovedať
Spor uz je ukonceny lebo sro pod ktorou to developer staval je uz v likvidacii cize nieje u koho zaruku vymahat. Za spokojnost klientov hovori to ze Kokavec na schodzu vlastnikov ani nepachne i ked sa riesia veci co s nim priamo suvisia kedze tam tiez byva.
Odpovedať
A môžete sa súdiť koľko chcete. Lebo ako iste viete Kokavec bývalej štátnej radkyni Troskovej predal vo Flat75 mezonetovy byt za cenu 108000€. Ten byt bol na ich stránke normálne ponúkaný za cenu 250000€. Tak si môžete predstaviť, že tam ma chapadla aj smeracka mafia. Preto si je aj Kokavec tak istý. A doteraz dlží Metrostavu zhotoviteľ ovi Flat75 cca. 1000000€ a je to aj na súde. A samozrejme slovenské súdy mlčia. Hlavne, že tam dal najväčší byt na najvyššom poschodí svojmu synacikovi, vyhradil si tam minimálne štyri parkovacie miesta na mestskom pozemku, mimochodom pozemok, ktorý majú v najme všetci vlastníci bytov Flat75 aj ti, ktorí boli oklamani a parkovacie miesto im tam nepriradili. Co na to petržalský starosta??? Samozrejme je okolo ticho. Lebo majiteľom 3 izbových bytov parkovisko pridelili a keďže je tam samozvany dovernik úzkej skupiny majiteľov 3 izb. bytov, tiež majiteľ 3izb. bytu Barborik. Tak sa vôbec nerieši krivda, čo bola spôsobená ostatným majiteľov bytov. Barborika hlavne zaujíma, aby mal kamerové systémy uhradené so spoločného fondu opráv na jeho parkovacie miesto a ostatných samozrejme a takto by som mohol pokračovať až by bol z toho celý román.....
Odpovedať
@koloman3 Vlakno som otvoril ako varovanie pred developerom pre klientov, ktori uvazuju o kupe bytu v jeho dalsom projekte, stare krivdy sem tahate uplne zbytocne. Miesta na parkovanie je tam zatial dost, nikdy som nemal problem zaparkovat na vedlajsom a taktiez som nedostal parkovacie miesto ako mi bolo slubene. Barborik nieje samozvany kedze sme si ho zvolili a nik iny sa o ten post ani neuchadzal.
Odpovedať
Zvolili si ho najmä majitelia 3 izbových bytov, ktorí mali pridelené parkovacie miesta a ľudia, ktorí sa tam nasťahovali ešte pred kolaudáciou načierno a vznikli im veľké nedoplatky, lebo si svojou ľahko vážnosťou neprebrali preberací protokol a developer nechal všetky nedoplatky na nich. Aj preto zariadil Barborik zmenu správcovskej spoločnosti, aby sa tieto nedoplatky rozratali na všetkých majiteľov bytov, aj tých, čo sa prisťahovali až po kolaudácii. Taka je pravda. A argument, že parkovania je dosť nie je veľmi presvedčivi pre tých, čo pôvodne mali mat vyhradené svoje parkovacie miesto a ho nemajú. A preto spravodlivo by to malo byt, ze by tam mohli parkovať všetci majitelia bytov bez konkrétneho prideleného miesta. Preto, ak tam aj niekto zaparkuje mimo majiteľov 3 izb. bytov, tak ani nemajú nárok na nich zavolať mestskú políciu, lebo zákonný dôvod na to nemajú, lebo aj majitelia menších bytov majú nájomnú zmluvu od mesta na pozemok, kde sa parkovacie miesta nachádzajú. A v tomto vlakne bol link aj na Flat75, kde som bol tiež pravidelný prispievateľ. Preto som sem pridal svoj príspevok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@koloman3 Dobrý deň pán B., rozumiem, že sa môžete za nejaké osobné problémy pri kúpe bytu cítiť ukrivdený, mrzí ma ale, že absolútne nechápete ako funguje taký bytový dom a to, že sa všetko musí riadiť zákonnými náležitosťami. Trocha Vás zorientujem, že ani ja nemám parkovacie miesta ako som mal mať a ešte Vás zorientujem, že parkovacie miesta majú aj viaceré 1 a 2 izbové byty. Tak isto 3i bytov nie je väčšina, takže by len ťažko mohli svojvoľne rozhodovať majitelia týchto bytov a nech sa páči, keď sa Vám moja služba vlastníkom nepáči, môžete si to skúsiť Vy. Každopádne sa pán sused nemusíte schovávať a pokojne ma môžete navštíviť a ja sa Vám posnažím znova vysvetliť fungovanie domu a princípy rozpočítavania nákladov, ktoré schvaľujú vlastníci na schôdzi väčšinou hlasov (a nie ja). Prípadne odporúčam, aby ste na budúcich schôdzach nesedeli tak veľmi vzadu, asi by Vám pomohlo sedieť vpredu, aby ste lepšie počuli. V prípade záujmu Vám rád znova odovzdám kópie zápisníc, aby ste si ich mohli naštudovať a nešírili bludy po internete. Každopádne nerozumiem, prečo máte potrebu rozoberať moje meno na tomto fóre a rád by som upriamil Vašu pozornosť na § 373 Trestného zákona, ktorý hovorí o trestnom čine ohovárania, osočovania a hanobenia dobrého mena. S pozdravom, samozvaný vládca Flat 75 Barborík.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?