78m2 3-izbovy byt

Profilova fotka
Prerabka 78m2 3-izboveho bytu. Byt je novostavba cize ziadne murovanie jadra a buranie priecok. prace sa vykonali stierky, kupelna, sadrokartonove pohlady, nivelizacna hmota v celom byte. Tato firma nerobila elektrinu a podkladku podlahy. S firmou bola dohodnuta suma na 7560 eur. Termin nebol splneny . Omeskanie je 8-mesacne s navysenym sumy bez upozrnenia o 1800eur. Prosim Vas o radu ako mame postupovat s firmou . Dakujem za kazdu reakciu ;-)
Odpovedať
@ikaba v zmysle zmluvy.
Odpovedať
Profilova fotka
Nevyplatiť zádržné, uplatniť Sankcie ( verím, že sú v ZoD zakorenené ). Dúfam, že ste im nedali celú sumu na začiatku ako to robia podaktorí . Vyplácanie len etapovite po prekontrolovaní realizovaných prác ( cykly presne definované v zmluve ) . Do zmluvy isto zahrnúť poznámku ,, bez dodatkov k cene ,,.
Odpovedať
pokial je praca ukoncena k vasej spokojnosti a vam nejde o nahradu skody kvoli oneskoreniu, vyplatit im len dopredu dohodnutu sumu s tym, ze na nic viac nemaju pravo.
Odpovedať
@ikaba my sme riesili nieco podobne, akurat ze ziadnu zmluvu o dielo nam nedali (mne ako zakaznikovi na tom az tak nezalezalo, kedze sme mali ponuku mailom - dokazatelnu). Omeskanie takisto, kultura firmy mizerna, nakoniec sme im povedali ze bud dostanu tolko ako sme sa dohodli alebo nic :D Radili sme sa aj s pravnikom, lebo tam slo o rozne veci, nastastie zakon stal na nasej strane a mantaci nakoniec boli radi ze dostali tolko kolko sme sa dohodli na zaciatku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?