Ukážka z pripravovanej novej verzie stránok

Profilova fotka
Ahojte všetci. Asi väčšina z vás vie, že robíme na kompletne novej verzii stránok (modrykonik, mojasvadba / beremese, modrastrecha). Už na tom naplno pracujeme od februára (únor). Celkovo nám to trvá dlhšie ako sme predpokladali, ale zdá sa, že sa konečne blížime k úspešnému koncu. Nejdem sľubovať žiadny konkrétny termín (podobne ako pri stavbe domu tu platí, že posledných 10% projektu zaberá 90% času ), ale podľa všetkého by sme mali spustiť aspoň jednu zo stránok v novej verzii túto jeseň. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude modrastrecha.sk a modrastrecha.cz. Následne budeme spúšťať novú verziu koníka a svadby. Veríme, že sa nám podarí dokončiť všetky stránky do februára (únor) budúceho roka. Viem, že mnohé/í z vás sa nevedia dočkať, ale verte mi, aj my by sme to najradšej mali už dávno hotové. Malú ukážku toho, ako budú stránky vyzerať (v tomto prípade album na koníkovi) nájdete tu: http://www.mojasvadba.sk/newdesign/ko... Obdobne budú vyzerať albumy na svadbe a streche. Ajkeď sa teraz snažím na 100% venovať vývoju novej verzie (a na stránky skoro vôbec nechodím), skúsim sem z času na čas napísať pár riadkov, aby ste mali aktuálne informácie o tom ako napredujeme.
tak to je supr bobe,vypadá to dobře, už se moc těším. Ještě mě napadají že stačípřidat stránky o zdraví a životním stylu, hubnutí a je tu snad pokrytý celý život ženy ;-)
Profilova fotka
hu, smajliku, to je tedy odvazne tvrzeni :-o jinak me ten novy design nejak neoslovil, ale to je asi o zvyku, jsem konzerva :-)
Profilova fotka
No .. myslím, že stávající desing je lepší ..
Profilova fotka
Já myslím, že si rychle zvykneme a bude o významný posun k lepšímu. Jestli se to dá posoudit z náhledů, tak si myslím, že výrazně lepší by měla být hlavně ergonomie ovládání stránek, alb atd. Tak snad to dobře dopadne :-)
Tak to je super ze to bude zmena..............dufajme ze budeme mozme pridavat komentare aj ku foteckam na modrejstreche :)
Profilova fotka
niccky.z: ano, komentare sa budu dat pridavat aj k jednotlivym fotkam, aj k albumom ako celku - na vsetkych strankach. Uzivatel si bude vediet urcit kto moze pridavat komentare, t.j.: vsetci / iba zaregistrovani / nikto - tak je to teraz pri gratulaciach na svadbe.
tak to bude super, neviem sa dockat ;-)
jééé, já mám taky jeden dotaz, když už tak dramaticky předěláváte. Nešlo by udělat někde "záložku", kam bych si házela oblíbená témata, do kterých často chodím, abych je nemusela znovu hledat, pokud se delší dobu nepřihlásím? ;-)
Profilova fotka
kacka.va - bude mozne oznacovat si oblubene temy hviezdickou aby si ich mohla potom rychlejsie najst ;-)
Profilova fotka
kocka.va - hej bude to tam, ale este nie v tejto uplne prvej verzii. Ale pocitame s tym. Napr pri inzeratoch v bazare to uz pojde.
tak to bude supeeeer :-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?