Severná strana v detskej izbe

Profilova fotka
ahojte všetcia, chcela by som sa opytat, ci skor poradit, pocas prestvaby sme urobili par zmien. Mame naprojektovane, uz aj namontovane okna, ktore su vo vyske cca 4-5m, ono strecha nie klasicky sedlova, ale taka ze jedna strana strechy je nizsia ako druha, asi hodim foto, pre lepsie predstavenie si :o))) malo to presvtlit chodbu. Na poschodi budeme mat v kazdej izbe i v chodbe kliestiny, okrem kupelne... No jedna detska izba je na severnej strane bohuzial. Z prvu sme sa tym nezaoberali, priority boli, aby kupelna bola nad kupelnou spalna nad splanou, a obyvacka nad obyvackou....Napokon na prizemi budu byvat s nami manzelovi rodicia, tak nech nad sebou nepocuju skakanie a dupanie :o)))) ked si budu chciet odpocinut. No a teraz k veci. Pocas vytahovania priecok sa nam zdalo, ze cez tie vyskove okna, su to inak dlhe 3m a vys.pol metra asi, ide dost svetla aj do prave spominaj detskej izby z tychto okien. Tak uvazujeme, urobit nad chodbou strop, teda uzavriet z vrchu chodbu, a spristupnit ju z detskej izby....cize z tej izby sa tam vytvori nad chodbou akoby podium, ale bude vo vyske asi vyse 2metrov, tak sa tam daju schodiky, v pripade potreby sa stiahnu, a da sa tam este po stranach vytvorit ulozny priestor, co by bodlo, napokon pivnica bude na ine ucely :o))) co myslite, dobre riesenie? Aha, v detskej je inak mensie okno, a potom jedno stresne okno..
keby som bola dieťa určite by som takú zašiváreň brala všetkými desiatimi... :-) dá sa to urobiť velmi pekne v detskej izbe také pódium...
Profilova fotka
za to sme aj mysleli....ono po stranach pekne vychadza na schovanie nejakych nepotrebnych veci (ale to skor myslim, oblecenie po detoch, nejake hracky), lebo ja som proti skreckovaniu, vzdy som mala triasku z priestorov pivnicnych, ak tam bolo cokolvek nahadzane..... takze manzel chce mat v pivnici biliardovy stol plazmu a zasivaren vlastne pre seba, chichi...ale to mozno o sto rokov.... :-D :-D :-D ale spat k detskej izbe...a myslite, ze by sa dietatu chcelo stverat tak vysoko po rebriku, lebo ja som si skusala, a mne sa nechcelo :-N Izba ma inak rozmery nieco vyse 13 m2, ale asik by to pekne vyzeralo..... :-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?