Poradíte nám s výberom parcely?

Chcel by som sa poradit s vyberom parcely - z 2 moznosti. Parcela A 800m2, mierny sklon Parcela B 750m2, rovina Rozdiel je v orientacii a tvare parciel a v predpokladanej polohe okolitych domov - existujuca a planovana zastavba. (podorys domu je len ilustrativny, velkost priblizna) Ktora z parciel sa Vam zda vhodnejsia? Obr. vo fotoblogu alebo v lepsom rozliseni tu : http://www.sdilej.net/?di=1312881322067 vdaka
ahoj, ja by som sa pocitovo rozhodla pre variantu A. Stavala by som domcek, ktory by mal najvacsie presklenia smerom na Juznu stranu, cize otocenu do zahrady. V tom variante B vychadza Juh aj Zapad smerom do cesty.
Profilova fotka
ja si tiež myslím, že variant A je lepší. aj keď sa bude treba vysporiadať s tým miernym sklonom, no pozemok je lepšie orientovaný, je tam plánovaná zeleň popri jednej strane pozemku... oba pozemky majú však dosť nepravidelný tvar a tomu bude potrebné prispôsobiť dom.
Urcite A-cko. Je to urcite lepsie orientovany pozemok, v tom B-cku nevies vyuzit juznu stranu takmer vobec..
Profilova fotka
ja som tiez za A.. hlavne kvoli tomu zelenemu pasu, ze nebudes mat suseda hned nalepeneho vedla vas
ja som za A - kvôli lepšej orientácii a lepšej možnosti využitia južnej strany, a tiež..50m2 naviac nie je na zahodenie :-)
Aj keď uplna rovina je idealna pre stavbu a menšie náklady na základy, tomto prípade sa priklaňam k variante A. Máš väčší priestor smerom k susedovi,čož je lepšie ako k ceste.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?