Môže andulka umrieť od žiaľu?

Profilova fotka
ahojte,máme znova smútok v rodine...s manželom sme sa rozhodli že si obstaráme andulky aby mal náš malinký 8 mesačný syn dobrý vzťah k zvieratkám. Tak sme si od tedy priniesli dve mladé andulky jednu modrú a druhú fialovú...Tinky a Vinky...kúpili sme im klietku pre andulky so 4 krmítkami a 4 bydielkami. Časom sa zistilo že sú to chlapci bračekovia. Lenže 20.6.2012 nám Tinky umrel. Nevieme načo. Odvtedy bol Vinky taký smutný. Mal smutné očká také maličké ale žrával normálne aj von lietaval z klietky a dokonca sa hrával aj s naším synčekom. No stále bol taký smutný a dokonca aj našuchorené perie mal. A tak sme sa rozhodli že mu prinesieme druhú andulku tiež mladú....lenže dnes 2.7.2012 asi 3 dni na to mi Vinky umrel na rukách. :-( neviem prečo. Mohlo to byť od žiaľu? Naozaj bol taký smutný...
@nyiragonga19 nam vcera skapala rybicka, ak skape aj ta druha, bude to isto od zialu
@nyiragonga19 Ano, mohlo to byt od zialu.Vtaciky byvaju na sebe dost zavisle,hlavne ak su iba dve spolu. je im lepsie v pare. Vtaciky mavaju nasuchorene perie bud od choroby,alebo aj od nudy... Ak je vtacik sam, je dobre mu umiestnit do klietky zrkadlo.
Profilova fotka
@nyiragonga19 andulky mozu zomriet aj od zialu, mne zomrela korela, ale stáva sa to skor, ked nie je prítomný majitel viac ako 2 týzdne. Druhý vtácik andulka si potom uplne vytrhal perie na krku. Ak by si chcela mat uplnu istotu bolo treba malických zaniest na presetrenie na veterinu, ci neumreli na nejakú chorobu, parazita a podobne. Je mi to luto, vtaciky su velmi citlivé na zmeny.
http://www.modrastrecha.sk/forum/doma...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?