Ikke - končím s adminovaním

Profilova fotka
Ahojte, ako mnohi viete, pred par dnami sa mi narodil syn a tak sa vyrazne zmenil moj denny i nocny rezim :-N Navyse ako sa hovori - odist treba v najlepsom... ;-) Rada by som si teraz, po takmer 2 rokoch admnovania, opat uzila tieto skvele stranky ako bezny uzivatel. Preto som sa uz davnejsie rozhodla, ze skoncim s adminovanim a prenecham priestor (sluzobne) mladsim a entuziastickejsim :-) Odteraz sa preto, prosim, s adminovskymi vecami obracajte na inych adminov. Dakujem vam za spolupracu, bolo mi potesenim a vela som sa tu naucila. ikke
bez urazky, ale som rad. nechapem aky ma zmysel neustale vecne zamykanie novych tem a pripajanie ich na 1000 stranove temy kde sa to predtym riesilo. kto ma cas to citat.
ikke, prijemne mamickovske starosti a hlavne radosti... a uzivaj si to najdlhsie ako mozes :-)
hga asi preto sa uzamykaju rovnake temy lebo by tu bol iny bordel. 5000 uzivatelov by sa rozhodlo ze potrebuje pomoc so strechou napise rovnaky nazov temy ze strecha. a teraz si vyber ktory nazov temy strecha je ten tvoj. zda sa mi to byt vsetko normalne no niekedy je to tu o hubu ked sa maze to co sa nemusi podla mna. inak ikke vsetko dobre :-) :-) :-)
čo už, keď sa ti zadarilo
ikke, gratulujem a uživaj si maličkého s radosťou
ikke prajem len krasne dni s drobcekom ;-)
ikke, vela zdravia a stastia
ikke, úprimne závidím, uži si to :o)
Profilova fotka
vela zdrvaicka babatku aj mamine a co najmenej prebdených noci :)))
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?