Darujeme dvoch psíkov

Dobrý deň, ihneď darujeme, teda posunieme 2 psíkov, ktorí si u nás našli domov, najprv sa s našim oňuchávali cez plot, potom si našli štrbinku a preliezli a ráno spali všetci pri sebe...sú to oriešky, menší je psík, väčšia je fenka... prišli k nám na dvor, akoby si nás chceli adoptovať :-( túlia sa k našemu 1-ročnému slovenskému čuvačovI, ten na nich ani raz nezaštekal, čakajú len na pohladenie, kúsok miesta na spanie a trošku jedla...my si ich nemôžeme nechať, máme ešte maličkého kocúrika, ideme robiť dvor, trávnik, našeho si dáme strážiť. Prosím, do dobrých rúk, psie očká prosia o pomoc. Záujemcovia volajte 0907 777 362............. A JE TO VEĽMI SÚRNE.... sú milučkí, zlatí, oddaní... Môžeme sa dohodnúť aj na dovoze, pokiaľ je to v okolí BA.
Profilova fotka
krasny labrador a aj ten druhy sa mi paci... skoda ze nemame plot, jedneho by som si mozno vzala pre dcery.... ale bez plota by to neslo.... :(
ahoj Katrin...nie je to labrador, je to tiež nejaký oriešok (fenka), neutečie, my sme tiež mali otvorené dvere na bránke a veľkú bránu celý deň... a pokiaľ sme sa nepohli my, nepohla sa ani ona...dôveruje behom pár minút, stačí sa jej pekne prihovoriť, pohladkať. mali sme tu známych z Nemecka, kamoška si ju chcela zobrať domov, ale problém boli hranice - bez pasu, očkovania pod. by to nešlo. Nemám to srdce ich vyhodiť, ale nemôžu byť u nás, potrebujem čo najrýchlejšie nájsť pre nich dobrú rodinku :-| Asi sa nemali najlepšie a preto hľadajú domov, kde by mohli dokázať, že sú naozaj verní. Majú v sebe toľko lásky ;-)
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?