Akú farbu doplnkov do kuchyne?

Profilova fotka
ahojte, chcem sa s vami poradit :-) ze ake doplnky do kuchyne...mam vo vyhlade nieco take, len sa neviem rozhodnut nad farbou... takato figova http://www.marpoint.cz/dum-byt/stolov... alebo zlta http://www.marpoint.cz/dum-byt/stolov...
ja by som bola za tú figovú
Profilova fotka
ak to má byť k tej slivkovej kuchynskej linke, ktorú som našla v tvojom albume, tak by som sa nebála ani kombinácie figovej a žltej, mali by ste to veselšie ;-)
Profilova fotka
Úplne by ti stačilo vymeniť lampu-osvetlenie za za niečo výrazné. Mohla by si tam dať výraznú farebnú lampu . Doplnky nie sú stále riešenie. Ja tomu vravím, že je to len kamufláž. Oklamanie niečoho, čo nie je dokonalé. Interiér by mal byť pekný aj nahý -bez čačiek a ozdôb. Ak máš dobrý základ, nepotrebuješ veľa doplnkov. Ide aj o pohľad z obývačky. Doplnkov máš v tej kuchyni až-až.Potrebuješ stále z niečoho utierať prach? Prikladám ti pár obrázkov . Napr. Ikea má pekné lampy Kulla, Brasa... Z tej istej série lámp by som dala aj výraznú stojaciu lampu do obývačky. V tej istej farbe ako budú lampy, môžeš hodiť zopár vankúšov na sedačku. Maj sa krásne a držím palce.
Profilova fotka
Ešte raz som si pozrela tvoj album. Napadlo ma, či by nebolo lepšie, keby si tie poličky v obývačke mala pekne krásne nad sebou na jednej strane.Stena by pôsobila ucelenejšie a nebolo by to všetko také rozhádzané.
Profilova fotka
@designe3 dakujem za rady :-) mas pravdu, uz teraz nemam cas utierat prach ;-) a s tymi polickami tiez suhlasim, to je iba docasne riesenie, obyvacku budeme zariadovat nanovo, takze police pojdu prec, mne sa to uz teraz nepaci, ale co uz, kym trosku usetrime, vydrzim to :-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?