Ako sa "vyhnúť" minimálnym vzdialenostiam od susedov?

totiizto, ked su obytne okna mali by sme byt 7 metrov od susedov... no potom nam to ledva vyda...myslíte si, ze by sa dala nejaká vynimka vybavit?? ak ano, ako na to??? dakujem za akukolvek odpoved....
ty by si suhlasila keby chcel byť tvoj budúci sused 3 metre od teba?aby ti zatienil celý dom?
Profilova fotka
ak staviate v preluke, kde predtým stál dom a je zakreslený v katastri, môžete stavať aj meter od suseda,
Katka, prepac, ale preco sa chcete silou mocou natlacit na susedov dom? To uz mozete zrovna byvat na cinziaku. Na dome chcu byvat ludia, ktori si chcu uzit aj dvora a zahrady a chcu mat trochu sukromia. Tym, ze sa narvete do uzkeho pasika medzi ine domy, budete mat nielen zatienene domy, co im po case zacne skodit,lebo mury neprehreje slniecko,ale ani vy, ani susedia nebudete mat dostatok sukromia, z coho casom vzniknu konflikty. Nie je prijemne v dome citit, co suseda prave vyvara,ani pocut kazde splachnutie zachoda, ci zakaslanie. Mozno vy,alebo suseda budete mat psa, ktory na uzkom pozemku zakonite steka tesne aj pod susedovymi oknami. Nehovoriac o tom, ze sa na terase, ci na dvore nebudete ani vy,ani oni nahlas rozpravat,bez toho,aby ste sa,aj ked nechtiac nepoculi. Teraz si to mozno neuvedomujes, vidis iba svoj vysnivany domcek,ale ver, ze mozno neskor moje slova pochopis... Ked uz stavat dom, tak na sirsom pozemku, kde si uzijes svojho sukromia...a slniecka . A susedia tiez :-)
Profilova fotka
Toľko možností dispozície domu existuje, že určite nájdeš ten ideálny. Nepridala si fotku pozemku, aby sa to dalo posúdiť rozumne. Navrhujem nehľadať výnimky ale dobrého architekta v okolí.
http://www.modrastrecha.sk/forum/stav...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?