V akej poisťovni máte poistený dom?

Len si robim prehlad, v snahe vybrat vhodnu poistovnu. V ktorej poistovni mate poistene nehnutelnosti, prosim?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nitakimuri:

Len si robim prehlad, v snahe vybrat vhodnu poist…
@nitakimuri zareagujem trochu inak- vyhol by som sa CSOB poistovni, velmi zle skusenosti.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@nitakimuri zareagujem trochu inak- vyhol by som …
@sousedekovci89 konkretne ake?
Odpovedať
Uniqa odporucam skusit cez ich web si nakonfigurovat cenu, pri rocnej platbe je tam zlava a este aj nejaka zlava je teraz, ja som zadal svoje udaje ale nepotvrdzoval som nic , nasledne mi volali a tam som upresnil co chcem a co nie a nasledne na pobocke som podpisal zmluvu.
Odpovedať
Na financie mame profika, na PZP ineho.
Odpovedať
UNION AJ BYT
Odpovedať
Naše byty v Colonnade, autá (PZP) vo Wustenrot, životné poistky v Uniqa. Bytový dom sme mali v Allianz - Slovenská poisťovňa, nedopatrením zanikla, nová je priamo v Allianz.
Odpovedať
Alllainz
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hockto:

@hockto jeden den vam likvidator vola ze taky a taky rozsah plnenia schvalili a potom pride list o neschvaleni vobec datovany presne o den neskor. Total neserioznost a amaterizmus.
Odpovedať
Ja nemam poisteny dom ani moja matka .
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od valeriapoe:

Ja nemam poisteny dom ani moja matka .
@valeriapoe 👍
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Naše byty v Colonnade, autá (PZP) vo Wustenrot, ž…
@starysomar dakujem velmi pekne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hockto:

@hockto my aj pri aute CSOB nikdy
Odpovedať
Na to si treba nájsť kvalitného finančného poradcu, ktorý ti bude vedieť odporučiť poisťovňu na základe toho, ako pristupujú k likvidácii poistných udalostí. A tiež, aby ti s tou likvidáciou v prípade potreby pomohol. Poisťovňa môže k tomu inak pristupovať, keď sprostredkovateľ tam má veľa zmlúv ako keď si proti nim sama. To je kľúčové, nie pekný rýchly farebný pútavý web a hľadanie najväčšej zľavy. Nutnosť je si prečítať pred uzavretím poistné podmienky, ideálne porovnať s inými poisťovňami. Ale napr. môj fin. poradca mi odporúčal Allianz, Uniqa a Generalli.
Odpovedať

@nitakimuri - mám za to aby každý robil čomu výborne rozumie. To nieje námietka na Teba ale názor že ak potrebujem niečo dať spraviť, hľadám kto je v tom výborný. Prepážková pracovníčka konkrétnej poisťovne, banky nie - má časť výplaty províziu za to, na čo zákazníkov presvedčí. Provízny poradca akých tu pobieha tisíce tiež nie. Zarábajú na klientovi. Málo je takých, ktorí klientovi. Mám takého posledných niekľko rokov a jediná škoda že som o takom nevedel prv. Mohli sme hodne ušetriť a mať o dosť viac k dôchodkom. No aj to, čo pre nás urobil je výborné.
Odpovedať
Uniqa.
Odpovedať

@nitakimuri Allianz.
Odpovedať
Článok sa načítava...
kolko platite rocne za poistenie nehnutelnosti? je suma 150-200euro v poriadku?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od st89:

kolko platite rocne za poistenie nehnutelnosti? j…
@st89 je, my platime necelych 160 eur.
Odpovedať

kolko platite rocne za poistenie nehnutelnosti? j…
@st89 poistna suma 450 al.500 tis.eur, uz neviem presne a platim 500 eur. Za 3 izbovy byt poisteny na 170 tis.eur platim tusim 150 eur. Ta suma je uplne v porisdku. Treba dat pozor na poistnu sumu, aby bola v aktualnej trhovej hodnote domu.
Odpovedať
Ja platim 176€ uniqua raz ročne kde je zlava ked sa to plati rocne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starysomar:

@nitakimuri - mám za to aby každý robil čomu výbo…
@starysomar vsak to mi je jasne a preto sondujem tu, s ktorou poistovnou maju ludia dobre skusenosti
Odpovedať

@starysomar vsak to mi je jasne a preto sondujem …
@nitakimuri mám za to, že ako jednotlivi nemáme možnosť "objektívneho porovnania" preto také veci nechávam na spoľahlivého človeka, s ktorým mám viacročné veľmi dobré skúsenosti čo sa financií týka. K tomu koľko platíme - bolo to v r. 2023 za 57 eur na 70000 hodnotu bytu - stúpla hodnota, stúplo poistné na 70 eur. Dôležité je čo všetko a do akých súm konkrétne poistenie kryje.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od klara321:

@st89 poistna suma 450 al.500 tis.eur, uz neviem …
@klara321 a mate to poistené v rámci úverovej splátky alebo mimo úverovú splátku?
Odpovedať
Mimo.
Odpovedať

@klara321 a mate to poistené v rámci úverovej spl…
@st89 mimo.
Odpovedať
Generali
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?