Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
Len si robim prehlad, v snahe vybrat vhodnu poist… @nitakimuri zareagujem trochu inak- vyhol by som sa CSOB poistovni, velmi zle skusenosti.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@nitakimuri zareagujem trochu inak- vyhol by som … @sousedekovci89 konkretne ake?Odpoveď na príspevok od hockto:
@sousedekovci89 konkretne ake? @hockto jeden den vam likvidator vola ze taky a taky rozsah plnenia schvalili a potom pride list o neschvaleni vobec datovany presne o den neskor. Total neserioznost a amaterizmus.Odpoveď na príspevok od valeriapoe:
Ja nemam poisteny dom ani moja matka . @valeriapoe 👍Odpoveď na príspevok od starysomar:
Naše byty v Colonnade, autá (PZP) vo Wustenrot, ž… @starysomar dakujem velmi pekneOdpoveď na príspevok od hockto:
@sousedekovci89 konkretne ake? @hockto my aj pri aute CSOB nikdyOdpoveď na príspevok od nitakimuri:
Len si robim prehlad, v snahe vybrat vhodnu poist… @nitakimuri - mám za to aby každý robil čomu výborne rozumie. To nieje námietka na Teba ale názor že ak potrebujem niečo dať spraviť, hľadám kto je v tom výborný. Prepážková pracovníčka konkrétnej poisťovne, banky nie - má časť výplaty províziu za to, na čo zákazníkov presvedčí. Provízny poradca akých tu pobieha tisíce tiež nie. Zarábajú na klientovi. Málo je takých, ktorí klientovi. Mám takého posledných niekľko rokov a jediná škoda že som o takom nevedel prv. Mohli sme hodne ušetriť a mať o dosť viac k dôchodkom. No aj to, čo pre nás urobil je výborné.Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
Len si robim prehlad, v snahe vybrat vhodnu poist… @nitakimuri Allianz.Odpoveď na príspevok od st89:
kolko platite rocne za poistenie nehnutelnosti? j… @st89 je, my platime necelych 160 eur.Odpoveď na príspevok od st89:
kolko platite rocne za poistenie nehnutelnosti? j… @st89 poistna suma 450 al.500 tis.eur, uz neviem presne a platim 500 eur. Za 3 izbovy byt poisteny na 170 tis.eur platim tusim 150 eur. Ta suma je uplne v porisdku. Treba dat pozor na poistnu sumu, aby bola v aktualnej trhovej hodnote domu.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@nitakimuri - mám za to aby každý robil čomu výbo… @starysomar vsak to mi je jasne a preto sondujem tu, s ktorou poistovnou maju ludia dobre skusenostiOdpoveď na príspevok od nitakimuri:
@starysomar vsak to mi je jasne a preto sondujem … @nitakimuri mám za to, že ako jednotlivi nemáme možnosť "objektívneho porovnania" preto také veci nechávam na spoľahlivého človeka, s ktorým mám viacročné veľmi dobré skúsenosti čo sa financií týka. K tomu koľko platíme - bolo to v r. 2023 za 57 eur na 70000 hodnotu bytu - stúpla hodnota, stúplo poistné na 70 eur. Dôležité je čo všetko a do akých súm konkrétne poistenie kryje.Odpoveď na príspevok od klara321:
@st89 poistna suma 450 al.500 tis.eur, uz neviem … @klara321 a mate to poistené v rámci úverovej splátky alebo mimo úverovú splátku?Odpoveď na príspevok od st89:
@klara321 a mate to poistené v rámci úverovej spl… @st89 mimo.