Technologia SIP vs Fermacell

Profilova fotka
Ahojte, na jar sa chystame staviat montovany dom, na fore som cital uz o vela firmach atd... vychvalovana bola hlavne Wittner-haus. V Kosiciach som narazil na pomerne novu firmu BAUSIP. Jedna sa o SIP panely dodavane z Rakuska, robia projekt na mieru a velmi seriozne jednanie.. Pozna ich niekto? Rozhodujem sa este aj medzi technologiou Fermacell - mineralna vlna - fermacell. SIP pre tych, ktory nahodou nevedia je OSB - polystyren - OSB (oni ma upozornili vsak ze OSB to nie je ale OSB kategoria 6 ci co :D ) Dakujem za nazor.
Odpovedať
@misoto ja by som sa u SIP bal prenosu zvukov, hluku, to bude podla mna slusna membrana
Odpovedať
@misoto SIP nie je len OSB - polystyren - OSB, ale všeobecne sendvičový izolovaný panel, kde izolant môže byť EPS, ale aj PUR pena (používa sa od prvopočiatku SIP), prípadne iný izolačný materiál. Teraz riešim certifikáciu jedného systému, ak máš projekt, napíš mi dám ti spraviť ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja len sa neviem rozhodnut medzi firmou Atrium a Bausip. Atrium som si dnes bol pozriet nazivo a fakt skvela praca. Bausip znie fajn ale neviem ako su na tom s poziarnym certifikatom a podobne. A su lacnejsi minimalne o 20-30 000 eur co je dost v nesnej dobe. Zial viac sa mi pozdava atrium..
Odpovedať
Profilova fotka
Nik nema skusenost s firmou BAUSIP?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?