Steko system

Ma niekto skúsenosti s firmou prestige house resp so sytemom steko? Drevené tehly vypĺňane bud pieskom alebo fukanou izoláciou... Pripadne názory pre/proti tomuto systému?
Odpovedať
Profilova fotka
@strbskepleso Noooo... ako Ti to povedať o tom "steko-systéme"...? Možno, že zebra by vedela orať, možno by sa na nej dalo aj jazdiť... Vyzerá ako kôň, aj silu má istotne aspoň ako osol... Prečo ale rozmýšľaš nad niečim, čo vopred smrdí problémom...? Ak chceš tehlu, tak ber keramickú, nie drevenú. Ak chceš "suchý" (montovaný) proces, tak ber osvedčený sendvič... 8-(
Odpovedať
@leonardom len nie je sendvič ako sendvič, kup sendvič v lidli alebo doma upečeny... osb sendvič sa mi nepáči... a prečo smrdí problémom? neznášam negatívne názory bez ukážky prečo je to tak... máš osobnú skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
@strbskepleso Ty mi povedz jedinú pozitívnu....(?) Niekto Ťa namotal a teraz len hľadáš hlasy, ktoré Ťa podporia v tom, prečo si už vnútorne rozhodnutá...? Nevidím zmysel v takomto systéme. Len taký, že by si zamestnanci nejakej firmy ako napr. Kronospan mohli kupovať odrezky za cenu paliva a stĺkali si doma tieto drevené tehličky. Tak by to malo pre nich akože ekonomický zmysel. Ale normálni-bežní ľudia.....? Veď normálna osvedčená tehla na celý dom stojí maximálne 4.000 €. O čo akože ide...? Alebo žeby neplatená=skrytá reklama...?
Odpovedať
vidno, že si si veľa veci pozisťoval.... ako sa daju odrezky lisovať, no to mi je zahada! a myslim, že toto forum je na to, aby človek ziskaval nazory a nie rovno hanil bez nazoru... a očividne vieš čitať význam otázok, ked riešiš takéto odpovede... očividne expert na všetko a skutek utek...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?