Stavia niekto montovaný dom s Haas Fertigbau?

Staviate niekdo montovany dom s firmou HAAS FERTIGBAU ? Co som si zatial zistoval na nete vyzeraju velmi solidne . Co vy na to ? Skusenosti ?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
reklama, admin vymazať :-(
Odpovedať
Najlepsie ceny si nechajte ,ja som hladal kvalitu za rozumnu cenu,a nie garazovych majstrov.
Odpovedať
Profilova fotka
pozri si profil wittner, on robi montovane domy, skus sa obratit na neho!!!!!!!!!!!
Odpovedať
Hass fertigbau je zaiste solidná firma, už dlhší čas sledujem dianie na trhu s drevostavbami a tiež som uvažovala o tejto firme, ale keďže mam určite špecificke požiadavky aj na projekt, tak mi až tak moc nevyhovujú, komunikácia s projektantom je komplikovanejšia a odrazí sa to aj v cene domu. Ale tiež tu sledujem prácu Wittner, pozdáva sa mi jeho spôsob výstavby, rozumie sa tomu čo robí, skus sa obrátiť na neho :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@evka100 @mijko1 tak ako pokracujete v selektovani drevostavieb? my sme sa tiez rozhodli ist touto cestou, ale na Wittnera som moc referencii nenasla, okrem toho, ze tu radi ludom a celkom seriozne. nasli ste uz konkretnych majitelov drevodomov, ktory staval Wittner? Budem vdacna za nejake usmernenie ;-)
Odpovedať
@bibi78 a co tak sa priamo opytat pana Wittnera? Ak robi dobru a kvalitnu pracu, mal by mat spokojnych zakaznikov a nemal by mat problem poskytnut referencie na nich, aby si si to mohla overit aj ty. ;-)
Odpovedať
@mijko1 to je celkom fajn ale tie ceny,to každého rýchlo odradí
Odpovedať
@mijko1 to je celkom fajn ale tie ceny,to každého rýchlo odradí @mijko1 pozri si na facebooku strechy,krovy,uvidíš tam pre teba hadam aj niečo zaujmavé a ta to moze aj trocha upútat
Odpovedať
ahoj.Ja som robil šefmontéra pre subdodavateľsku firmu ktorá stavala drevodomy pre Haas-Fertigbau.Vrelo odporúčam poprípade ak máš velký záujem o nejaký drevodom ,stačí keď sa mi ozveš a dohodneme detaily poprípade ťa zoznámim priamo s pani Kalužayovou z Haasu.
Odpovedať
@bibi78 p.Wittner staval dom Carolinke tu z modrej strechy má aj fotoalbum
Odpovedať
aj IVAKARD
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme stavali s Haasom nedavno poschodovy montovany dom Harmony2. Musim povedat, ze sa spravali velmi profesionalne, dodrzali terminy, rozpocet atd. Maximalna spokojnost. Jednym dychom musim dodat, ze uvodna faza vzorkovania bola velmi dokladna. Kazda drobos tje popisana v dokumente a az ked sme sa dohodli na poslednom detaile spustila sa faza pripravy panelov. Je to nemecka firma - v tomto su velmi dokladny a nekompromisny. Tejto faze je potrebne venovat velku pozornost. Presne tak ako sme si dom navzorkovali, bol naprojektovany aj realizovany. Po kontrole zakladovej dosky 31.8. zacali pripravovat panely vo fabrike v chanoviciach. Na zakladovej doske zacali stavat 12.10. tak ze zacali osadzovat nachystane panely, ktore obsahovali vyplne, pripravu rozvodov elektriny. Este v rpvy den stala kostra domu, za desat dni sme mali hrubu stavbu. Kluce od domu sme dostali 8.12. s tym ze cely interier bol dokonceny na kluc a bez jedineho nedostatku. Zvycajne nepisem prispevky na fora, ale Haas si u nas vysluzil tento prispevok. Teraz byvame stvrty mesiac, byva sa prijemne. Na zaklade mojej skusenosti mozem tuto firmu dopoructit. Rado, Stupava
Odpovedať
Profilova fotka
@radosan vdaka za kompletne info!!! Mmy sme sa s nimi stretli na vystave v Nitre minuly tyzden a tiez sme mali fajn pocit, navyse nam boli odporucani dalsimi znamymi, takze referencie maju zatial len pozitivne. Este rozmyslame nad firmou Wolf, velmi sympaticky manzelsky par sa nam venoval do detailov a to je stavba este len v predstavach... Rado, este k tomu dodrzaniu rozpoctu, stanovili vam podobnu cenu ako uvadzaju v katalogu, resp. na ich stranke alebo bola vyrazne odlisna? Myslim, ze aj uprava projektu, ak ste nejake upravy robili, je zahrnuta v cene, ze?
Odpovedať
My sme sa rozhodli nakoniec tiez pre Hass,buduci tyzden zaciname robit zaklady,ak robis upravy v projekte a nie je to nosna priecka ,tak je to v cene.Cena je taka ista ako v katalogu pokial si vyberies standartne veci ,je naozaj z coho vyberat.Ak vyberies nieco drahsie tak to doplatis ak lacnejsie tak ti cenu znizia.
Odpovedať
@bibi78 Cena za dom na kluc v standarde bola presne ta ktora bola na ich stranke. Kazda vec, ktorou je vybaveny dom ma stanovenu cenu v standarde, napr. kachlicky v kupelni 8EUR. Pokial si vyberies kachlicky za 12EUR, potom na kazdy meter doplatis 4EUR. Toto vsetko riesi vzorkovaci dokument (vybavenie naviac + doplatok). Inak my mame vela veci v standarde nakolko tie ceny v standarde su stavoene celkom rozumne. Pikoska - v den odovzdania sme prisli aj s manzelkou nachystani na upratovanie (vedra, pripravky sme mali v aute). Stavbyveduci nas privital v dome v karovanych papuciach, dom vyupratovany, okna umyte! Poriadok v dome aj okolo domu. Material, ktory zostal (kachlicky, farby, dlazba atd.) nam nechali na povale. Tak tak. Akokolvek prajem pevnu ruku pri rozhodovani sa o dodavatelovi stavby. @mijko1 - drzim palce. Myslim, ze ste si vybrali dobre a budete spokojni. Rado
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
a ceny su ake cez tuto spolocnost aspon priblizne
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@dekel Dnes Vam ide reklama....
Odpovedať
@radosan Ahoj Rado bolo by možné sa s Tebou stretnút aj osobne.... vieš sú to stále len slová...človek by chcel aj niečo vidieď ako začne niečo realizovať. Tiež mám záujem sa rozhodnúť pre firmu Haas
Odpovedať
@mico123 poznám ľudí čo dom od haas majú, pochvaĺujú si, aj som v jednom takom dome bol...normálne, štandard, montovaný dom, solidna kvalita, ja som pôvodne tiež zamýšľal dom buď od HAAS-u alebo skôr ELK-u (väčšmi sa mi páčili pôdorysy projektov) bol som sa pozrieť aj v Blaue Lagune (tam jak je SCS) na tie domy, ale nakoniec som sa rozhodol pre vlastný projekt a tehlu.
Odpovedať
@snowy66 Čo Ta viedlo k tehle ?
Odpovedať
@mico123 vieš čo, viacerí projektanti mi povedali, že tehla je osvedčená toľkými storočiami...že to vydrží dlhšie...ale však nebudem žiť 300 rokov, no ale aj tak...aj zavážilo to, že haas haus alebo elk by ma vyšiel drahšie. Teda aspoň dúfam, že to tak bude :-D že ma to vyjde lacnejšie, ...Okrem toho - úplne vlastný na moje potreby šitý projekt, ani jeden katalogový som nenašiel podľa mojich predstáv, čiže ano ak by som bral hotový dom od elk alebo haas vždy by v tom boli nútené kompromisy - čo ma dosť znervozňovalo a ani nejaké úpravy by to nespravili.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Nakoľko sa venujem štúdiu drevostavieb mám aj aký taký prehľad o firmách.Môžem povedať, že Haas je jedna z tých pár, ktoré si zaslúžia pozornosť. Dnes je totiž obrovsky trend tzv. garažovych firiem, ktoré vznikli zo dňa na deň, 0% skúseností a kvalita ešte horšia. Hlavne to častokrát projektujú a realizujú ľudia, čo o drevostavbách a ich princípoch nemajú ani šajnu. Takže ak sa budete rozhodovať pre aku firmu v ramci drevostavby, voľte hlavne tie, čo majú certifikáty a označenie zhody! Fakt nie je drevostavba ako drevostavba. Ak chcete dom lacno, radšej murujte, tam nie je čo pokaziť. Ale čo viem, čo som si sama robila prieskum, tak na Haas sú dobre ohlasy, aj čo som zachytila na Conecu tento rok...predsa, su to Nemcuri a tí su už niekde inde...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme nad nimi uvažovali, aj sme pozreli vzorové domy v Brne a v Blaue Lagune (popri iných domoch), ale keď som poprosil o nacenenie našeho domu (vlastný projekt) a nejaké otázky tak ani neodpísali.. Ale zase všade počúvam, že kvalitou sú na tom dobre, vzorové domy vyzerali pekne ale to asi všetky :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?