Stavba drevodomu svojpomocne.

Profilova fotka
staval niekto z vas montovany drevodom svojpomocne? cca 100m2 . Kolko to stoji?
Odpovedať
Profilova fotka
bungalow.
Odpovedať
Profilova fotka
Dalsi , co si mysli ze drevodom svojpomocne je hracka .Nepoucitelny . Svojpomocne tak mozno tehlovy , ale drevodom nie .
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelasladeckova Ak pošleš manžela ne 1 rok "na skusy" do firmy, čo stavia drevodomy, tak možno hej... Ale to si ešte budete musieť nakúpiť aj všetky potrebné pracovné nástroje a pomôcky... Aj tie musíš zarátať... A aj dopravné náklady... a pod. Veď zmontovať skrinku z Ikey je občas pre laika problém, nie trúfnuť si na niečo tak komplikované a super vážne...
Odpovedať
podla zisteni aspon hrubu stavbu treba nechat na odbornikov..nie je to sranda.
Odpovedať
Profilova fotka
@fabo123 hracka nie je ani tehlovy. Pokial ma clovek dostatok casu na hladanie a riesenie detailov nevidel by som to tak tragicky. problem je v tom, ze tu kazdy setri, tym padom nema na nic cas a vacsinou to dopadne katastrofou.
Odpovedať
Profilova fotka
Konstrukciu bude robit firma, to som myslela ze sem nemusim pisat. To si nespravi nik sam. Tak staval to niekto ci ma budete len poucat a pritom ste nestavali?
Odpovedať
@marcelasladeckova Ja som staval, ''len'' interiery ale uz nikdy viac, a to len preto ze ma firma nalakala na lacnu konstrukciu a potom si zapytala za interier to co nezaratala do konstrukcie, tak som ich poslal kade lahsie a trapil som sa sam, este ze som nepodpisal zmluvu na celu stavbu ale po castiach najskor konstrukcia..... Takze nerobte to nic neusetrite, a znicite si prinajmensom nervy.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si chceli dat postavit holodom. A dokoncit sami. ale dnes je tolko firiem co to robi, ze len precitanie ich ponuk na nete by mi trvalo tyzden :D preto hladam odporucanie tu a hlavne sa chcem nejak zorientovat v cenach ;)
Odpovedať
@marcelasladeckova tak je obrovský rozdiel keď sa opýtate na stavbu drevodomu svojpomocne a nakoniec je z toho holodom postavený firmou a dokončený svojpomocne... holodom je prakticky hotový dom, v ktorom dokončujete už len obklady, dlažby, sanitu, podlahy, int. dvere... a koľko to stojí? u každého inak, podľa toho, čo chcete ako štandard... my sme napríklad na vyššie uvedené dokončovačky minuli ešte cca 15 tisíc.
Odpovedať
@marcelasladeckova Hlavne si to osetrite zmluvou a do detailov aky material bude pouzity, ake hrubky izolacie, z coho izolacia, datum dodania, je to o detailoch a kazda solidna firma toto ma, firma ktora robila mne napriklad pre nu bol holodom, konstrukcia zateplenie medzi ''stojkami'', parozabrana, takze vnotorne steny neboli, pozerali sme sa na izolaciu v parozabrane, tak veru pekna oje..babravka.
Odpovedať
@marcelasladeckova najskor sa pytas na stavbu svojpomocne, potom povies, ze konstrukciu bude stavat firma a nakoniec sa dozvieme, ze chces holodom. A pritom nas tu sprdnes, ze Ti tu zle radime..takze najskor napis zrozumitelne co vlastne chces vediet. sranda :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Reagovat na kok....ny namiesto rady na to by vas bolo. Chcela som skusenosti nie vase rozumy. Zaujima ma celkovo aj svojpomocna stavba aj stavba vsetkeho okrem konstrukcie aj dokoncenie holodomu. Vy sa tvarite ako kedy ste postavily 58 domov. Ak ste postavili tak ok ale ja som dom este nestavala a zvazujeme vsetky varianty ale ako vidim otvorene moznosti su trestne! Tak kur.a pardon ze pri stavbe nasho prveho domu neviem aky postup je dobry. Vy mudrlanti.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Najskor som sa pytala na svojpomocnu stavbu bolo mi tu povedane ze to sa neda. Tak som aa spytala na svojpomoc okrem konatrukcie. potom som nasla na internete ponuku staby holodomov co sa nam cenovo velmi pacilo. Takze postupne sa clovek uci a ziskava info.
Odpovedať
ech partner musi mat nervy zo zeleza pri tebe.. nech sa vam dari pri stavbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzonyby musi mat, predsa si bral ZENU :D
Odpovedať
Profilova fotka
@dzonyby musi mat, predsa si bral ZENU :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?