Stavala vám dom firma BF - stavby?

rozmyslame o stavbe drevodomu od tejto firmy
Odpovedať
1
2
15
Maju stranku v ktorej som sa nic nedozvedel. Aka je konstrukcia stavby? Aky ma tepelny odpor stien, podlahy, povaly? ide o difuzne otvorenu alebo difuzne uzavretu stavbu? neviem si vypocitat ci dana stavba je skutocne nizkoenergeticka a so sprovnym tech, riesenim.
Odpovedať
Tiez som si ju vybral, ukazkovy dom v Kvetoslavove sa mi pacil, zbytok otazok prejdem s projektantom. verim, ze vsetko bude OK. 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
mňa táto firma tiež zaujala, nezdá sa mi, žeby mali vysoké ceny, práve naopak...Ale niečo ma od toho odrádza, neviem, asi intuícia, mám vybratých niekoľko ďalších firiem, tak sa asi budem rozhodovať medzi inými...Pozrela som si teraz aj ich stránku a je ako keby nefunkčná, prednedávnom tam mali všetko rozpísané a teraz nič... =-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
no ako p.JURAJ FEDOR majitel firmy BF STAVBY SRO, co k tomu poviete ????
Odpovedať
Profilova fotka
tiež by ma zaujímalo či niekomu niečo postavili. Jedine čo som našla, že predtým sa volali FEDORS WOODCARVING, tu sú nejaké reakcie http://www.e-filip.sk/default.aspx?Co... , nám sa veľmi páči tento bungalov http://bf-stavby.sk/?listings=bungalo... len zdá sa mi to strašne lacné :-| :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tinara23, ak si pripočítaš cenu prípojok, základovú dosku, revízie, tak budeš s cenou niekde úplne inde... 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
naozaj je na každom ako sa rozhodne ale montovany dom v cenach ktore ponuka BF,za to postavite murovany a kvalitny dom nie tento rychlo postaveny papierovy palac ktory po dvoch rokoch uživania je len na opravy a strati na hodnote minimalne 30% preto montovany dom nikdy viac tiež mi to stavali oni povodne p.Miček ap.Fedor ktori si teraz nevedia prisť ani na meno.ak mate ktokolvek zvas 60 000€ tak stavjte murovany dom a v tych rozmeroch ktore maju domy od BF ho postavite komplet aj s pripojkami čo sa holodomu tyka a vybavenie ja na každom individualne
Odpovedať
Článok sa načítava...
No a tu ďaľší pseudo-odborník na stavby montovaných domov Avatar ženy, registrovaný práve kôli tomuto príspevku a samozrejme s nepodloženou kritikou. Nie je nad to, keď chce niekto na fóre pošpiniť meno firmy. V spojitosti so vzťahom menovaných pánov nemá príspevok mipo2 žiadnu váhu. Ak nie je niekto spokojný s výstavbou nech uvedie presne v čom je problém. Zavádzanie ostatných diskutujúcich na MS podobnými príspevkami je úbohou cestou akou si niektorý stavebníci z Oravy vybavujú problém s konkurenciou.
Odpovedať
Nedá mi nezareagovať na príspevok od mipo2.Predpokladám,že ste nejaký nespokojný bývalý zamestnanec BF.A určite nemáte dom od tejto firmy.Lebo dovolím si tvrdiť,že každý zákazník,ktorému sme spoločne stavali dom,má s nami dodnes dobré vzťahy.Vždy,keď sa vyskytol nejaký problém sa veľmi rýchlo riešil ku spokojnosti zákazníka.To,že sme sa s pánom Fedorom rozdelili,neznamená,že by sme si nevedeli prísť na meno.Nieje to len o nás dvoch,ale je to aj o ľuďoch,ktorý pre nás pracujú a každý sa snaží spraviť svoju prácu dobre.Či už moji,alebo Fedorovi ľudia. A čo sa týka cien,nerobte si starosti,ľudia si dokážu spočítať,koľko ich domček bude stáť. Keď máte konkrétny problém s domom,prosím napíšte ho,posunie to dopredu nás,aj ľudí,ktorí chcú tento typ domčeku stavať.
Odpovedať
Dúfam pán Mipo2 že tento príspevok je len žart. Trochu si to prehnal či už s cenou alebo aj s vzťahom tebou menovaných pánov. Toto sem naozaj nepatrí. A neviem kde staviaš, ale v BA za 60.000 postavíš ale len svojpomocne, bez pozemku a aj to s trochou nadhľadu. Rada by som mala za tie peniaze dom o rozlohe 190 m2.
Odpovedať
Tiez uvazujem o stavbe domu od fi. BF stavby. To co tu citam je trochu znepokojujuce. Je tu niekto kto má dom od BF ka postaveny uz nejaku tu dobu, pripadne zopar rokov? Skusenosti, pozitivne? Negativne? Nemyslim mipo2, tam je nejaky iny problem a kedze neuviedol konkretne nutne opravy ktore sa musia robit a poskodenia ktore vznikli stvabou domu pripadne nedostatky, povazujem jehoodpovede za prilis zaujate.
Odpovedať
Staviame s firmou p. Miceka - Mipav, moja osobna skusenost, bola som na dome s majstrami a vraveli mi, ze na druhy den nepridu, lebo maju reklamaciu ( malickost s fasadou) a idu to dat do poriadku. Naozaj vzdy sa moze nieco vyskytnut, ale firma p. Miceka sa neobrati svojim zakaznikom chrbtom, ked uz im dom postavili, ale vzdy to riesi k spokojnosti zakaznika, co sa uz dnes ani nevidi!!! A aj toto je pre mna dokaz, ze sme si vybrali spravnu firmu! Takze vobec nechapem o com toci mipo2. Zeby iba zavist, ze niekto ma spokojnych zakaznikov a odradit tych potencialnych?
Odpovedať
My sme začali s firmou BF staviať v auguste a už máme dom dokončený.Už sa len nasťahovať:-)Realizácia na kľúč bola úplne bezproblémová.Všetko šlo až neuveriteľne hladko.Chlapi makali od rána do večera.A môžem povedať,že odviedli fakt kvalitnú prácu.Sme maximálne spokojní.Pán Fedor-majiteľ firmy je veľmi ochotný a seriózny pán.Takže,my môžme firmu BF stavby len odporučiť.......skúste si pozrieť na ich stránke,koľko stavieb majú v príprave....
Odpovedať
My sme s BF stavbami tiež dostavali, všetko prebehlo bez problémov. Rozpočet, ktorý nám p. Fedor spravil nebol vôbec navýšený, /treba si prečítať, čo je v cene, všetko je zrozumiteľne napísané / komunikácia výborná a chlapci šikovní a veľmi pracovití. Bývame už mesiac a sme maximálne spokojní, takže firmu BF stavby môžeme tiež doporučiť.
Odpovedať
Dobrý den, také zvažujeme stavbu dřevostavby a zajímáme se o tyhle dvě firmy - bf a a mipav. Vzhledem k tomu, že s přítelem ( budeme stavět na Slovensku) tomu oba moc nerozumíme tak sháníme informace kde se dá a narazila jsem na tuhle fotografii http://bf-stavby.sk/?attachment_id=546 , když jsem se informovala u jiných firem (nemají žádnou souvislost buď z BF nebo Mipav) tak mě upozornili na to, že tahle izolace je nevhodná do obvodových stěn protože nedrží a není oporou celé konstrukce. Našel by se t někdo kdo by mi mohl ještě tohle trošku objasnit? Je to pravda, že BF používá "nekvalitni" nevhodný materiál?
Odpovedať
Myslím si, že k tejto téme mám čo povedať, keďže mi firma MIPAV postavila dom. Nedalo mi však, a opýtal som sa p. Mičeka (MIPAV) na tento problém a myslím si, že ani on nebude mať problém so zverejnením ich stanoviska... Takže "MIPAV. Dobrý deň. Táto skladba stien je asi dávna minulosť firmy BF. Postupom času sa každý snaží zdokonaliť a vychytať chyby. Stena sa vodorovne delí na viac polí, aby izolácia neklesala dolu. Najideálnejšie je raz vidieť, ako stokrát počuť. Nájdite si čas a príďte sa inšpirovať na niektorú rozostavanú stavbu .Rád sa s Vami stretnem a reálne ukážem našu prácu aj materiály, ktoré používame a určite to rada urobí aj firma BF." Toľko z citátu a tu je možnosť si to overiť. http://montovany-dom.com/skladby-stien/ Môžeš prísť pozrieť aj ku mne do ZA. Uvedené foto je asi dosť staré a aj u mňa bola výstavba realizovaná odlišne... Asi toľko.... Pozri album ... Manki tu na MS a ... uvidíš...
Odpovedať
Profilova fotka
skusenosti s firmou nemám, ale zda sa mi nemožne postavit v jednom roku cca 23 domov, pricom výstavba trvá min. 3 mesiace. Nedokážem si predtsavit hotove dielo. A 15 rokov garancie, vtip?
Odpovedať
Chcela by som sa spýtať, či sú tie panely domu uzavreté systémy a či tam nehrozia tam tepelné mosty, keď tam ťaháte elektriku a vodu, ukotvujete bojler alebo záchod? Má niekto takýto dom postavený 5 rokov a nestratil pôvodné vlastnosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Práve včera mi dokončili môj dom a to čo tu čítam ma prekvapuje. Ja som od prvého dňa do posledného mal vždy všetko nachystane, hotové čo som potreboval a ešte aj ochota ludí pracovať dlhšie aj cez víkend ma prekvapila. Mňa tlačil čas a pán Fedor mi povedal že oficialne mi to neslúbi ale na konci apríla sa môžem sťahovať. Tak som sa zasmial keď som v polovici januára začal kopať základy! Ale toto je mentalita slovákov len závisť a očierniť niekoho. Já aj takto chcem povedať že ĎAKUJEM p.Fedorovi a všetkým chlapom od dreva vody elektriky a všetkého čo som potreboval že dňa 23,4,2014 mi boli odovzdané všetky klúče od domu a krásny nový dom. ĎAKUJEM
Odpovedať
Zdravím všetkých zainteresovaných , aj my by sme sa chceli poďakovať firme BF STAVBY za dobru spoluprácu a krásny dom . Boli sme nesmierne spokojný s pánom Fedorom , ale aj s partiou chlapcov, ktorá realizovala celú našu stavbu, za čo im všetkým chcem poďakovať . Tak isto pánovi Kolenčíkovi. Veľké ďakujem! Koníčkovci
Odpovedať
Nedá mi nepridať sa ku ďalším spokojným zákazníkom firmy BF - Stavby a poďakovať všetkým, ktorí pre ňu robia a svoju prácu a klientov si skutočne vážia aj po odovzdaní domu. Robo Pyšný, Trebostovo, okr. Martin, tel. 0907 845631. PS: kto chce môže sa presvedčiť aj osobne.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
mozem vediet preco bol moj prispevok zmazany? dakujem
Odpovedať
za tie roky co som si pozistoval informacie o roznych firmach, ktore stavaju montovane domy, si myslim, ze BF- stavby nema velku konkurenciu na Slovensku. V cene svojich katalogov ponukaju celkom dobru "vybavu". Napr. hrubka hranolov nosnej steny je 140mm( vela firiem ma iba 120mm) polystyren 150 mm (mnohe ich maju iba 100mm a hrubsie davaju za priplatok), v cene je komin atd. a hlavne si myslim, ze p. Fedor je seriozny chlap, ktory sa nesnazi okradnut svojho klienta aj ked ako som zistoval tak volakedy naletel nejakym kumpanom, s ktorymi spolupracoval. Ak sa rozhodnem stavat, co je mozne tak tato firma je momentalne favorit cislo 1. Na druhom mieste je Mipav z Oravskej Lesnej, ktora ma vo svojich projektoch podobnu vybavu ale zial nema vo vnutorych obvodovych a prieckovych stenach osb dosku ale za priplatok ju daju a su tiez velmi ochotni. Takze ak u mna vyhra niektora s tychto firmiem tak to nie preto, ze jeden je ovela horsi od druheho ale preto, ze mi dali lepsiu ponuku.Ale opakujem momentalne cislo jeden je Bf stavby a cislo dva je Mipav. Za tymito dvoma firmami je dlho nic a az potom by som dal na tretie miesto napr. firmu ako vasdom.eu a podobne firmy, ale ja osobne ak budem stavat co je velmi pravedpodobne tak dam prednost tymto dvom firmam, kde uz mam u kazdeho jeden z jeho projektov vyhliadnuty a myslim, ze firmy na tretom mieste na nich nemaju :-)
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?