Staval niekto tento bungalov z Apexu?

Stavia niekto tento domcek? http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-...
Odpovedať
páči sa mi, úplne jednoduchý, ale tam nie su skoro žiadne dvere :-)
Odpovedať
praveze mame ho s malymi upravami, takze dvere budu a nebude sa chodit dookola, ale bude rozdeleny na dennu a nocnu cast.. obrazok pripojim :) len ma zaujima ci niekto taky stavia, ci firmou, alebo svojpomocne, a ako vidi naklady na stavbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
kuchynu by som dala tam kde je jedalen, a na mieste kuchyne urobila izbu, alebo zvacsila tu, co je vedla o ten priestor :) + tam vyrobila este spajzku :) taku dlhu ako od okna po kuch. linku sucasnu a sirku 140cm.... zvyšok izba vedla.. lebo ten priestor nalavo je strasne hluchy a nevyuzity.... len stol.... chybaju ulozne prietory, skladove priestory... takto by sa to poriesilo :)
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/y... http://www.modrastrecha.sk/forum/hlad... ja by som oddelila priečkou spalne od kuchyne
Odpovedať
no, my sme sa rozhodli dat priecku a oddelit kuchynu od tych troch izieb.. na tej priecke vznikne mensi satnik.. ktory bude pristupny z chodby.. ja osobne by som chcela vacsiu kupelnu, ale kedze uz projekt mame, tak sa s tym pomaly zmierujem.. spajza je z mojej strany velmi zbytocna zalezitost.. byvame v byte, mali sme aj prenajaty dom, ale nikde som spajzu nevyuzila do takej miery, aby som si ju v novom dome vytvarala :) ale to je samozrejme len moj nazor a moja skusenost.. v kuchyni budem mat miesto spajze len dvojitu "potravinovu" skrinu, kde budem mat ulozene veci, co maju bezne ludia v spajzi.. izbu navyse nam netreba, lebo sme len dvaja + psik :) deti neplanujeme, takze 4izbovy domcek nam uplne staci :)
Odpovedať
takto by som to upravila ja
Odpovedať
ten druhy navrh je super, ale my mame priecku kusok vlavo (presne v strede okna - okno posunieme) a z chodby je pristup do satnika a linku budem mat vpravo od okna a oproti ostrovcek spolu s barovym pultom.. fotky prilozim ihned ako mi pojdu vlozit.. mam totiz nieco s notebookom..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?