Slnecne pozemky Bernolakovo

Ahojte, chcel by som sa opytat, ci niekto zvazujete o kupe domu na Polnej ulici v Bernolakove. Momentalne sa tam da kupit dom za velmi dobru cenu, ale moze byt za tym nekvalitna stavba a zaroven pri takom pocte aj zhustenie premavky. Rozmyslame sa prestahovat do domu a prave Bernolakovo nas zaujalo. Velmi vahame kvoli tomu, ze momentalne byvame na mieste, kde mame vsetko blizko a z Bernolakova by to bolo asi na dlhsie a hlavne neviem ako s detmi, ked ich treba vozit do skoly, kruzkov a podobne. Dakujem za cenne rady
Odpovedať
Bernolakovo je jedno z lepsich satelitov. Doprava problem ako vsade, ale jazdi vlak a autobus. Nizko spodna voda. Vyborna skolka, dokonca maju aj miesto. Slusna ZS na hlavne na 1.stupni, nova ZUS. Obchodov je dost. Dobre byvanie. Takze si preverte hlavne stavbu.
Odpovedať
Dakujem, za odpoved, prave pre tie dvodody rozmyslame, ze sa tam prestahujeme, ale bojime sa toho, ci nahodou ta doprava nebude nakoniec dovod, ze by sme sa odtial znova prestahovali do BA. Ja mam v pohode robotu a mozem robievat par dni v mesiaci aj z domu, ale clovek moze zmenit pracu a vtedy sa moze vela veci zmenit. Dobre je, ze v Bernolakove su vlaky a da sa prist do BA celkom v pohode, len to je vyhoda, ak su deti starsie. My mame zatial babatko a ked bude vacsie, tak ho budeme musiet vozit do skolky, na kruzky a neviem kde. Kolko tak trva cesta do BA v takych casoch ako 7:00, 8:00 9:00 rano a poobede okolo tej stvrtej piatej?
Odpovedať
Doprava je uz teraz problem, ktory sa bude iba zhorsovat. Ak nechcete dochadzat vlakom, cestovat denne do Ba a vozit deti budu utrapy. Vlaky budu jedina moznost rychleho presunu do centra BA.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?