Skúsenosti s firmou CeramicHouse 2022

Profilova fotka
Ahojte, zaujala ma možnosť výstavby keramického domu, ale na internete je veľmi málo možností. Našiel som stránku ceramichouse.sk , je prehľadná a je tam všetko, čo potrebujem vedieť, ale neviem nenašiel som zatiaľ žiadne dôveryhodné recenzie na tú firmu, akurát som zistil, že zmenili meno, pravdepodobne zo Silicate World a z diskusii o tej firme mám zmiešané pocity. Takže budem vdačný za recenzie ceramic house za posledné roky, ďakujem.
Odpovedať
1
2
Zdravim. My aktualne s nimi staviame. Vsetko ide ako po masle. Ico je ine, nie je to ta ista firma.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nezmenili meno, pôvodnú firmu aj s dlhmi premenovali a uspali a vytvorili si novú firmu. A skúsim hádať čo sa stane zase o pár rokov..
Odpovedať
Tiež si myslím, že už mali dosť poškodenú povesť tak tie firmy predtým ututlali a začali odznova, možno teraz začali robiť prácu aj poctivejšie ale čo som videla cenové ponuky tak ani z nich nie je zrejmé začo vlastne zaplatíte...
Odpovedať
Môj osobný názor je že by som bol opatrnejší pri všetkých firmách v pozadí ktorých je pán architekt Juraj D a všetko si radšej 2x overil.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Zdravím,bývame na východe,v novembri 2021 sme podpísali zmluvu s Ceramix houses, základy cez firmu Gerix urobili v marci a holostavba domu v apríli. Potom začali problémy buď neboli ľudia na robotu alebo nemali nachystaný materiál. Napr. podľa projektu máte otvor pre dvere a zárubne 110cm oni vám donesú dvere spolu aj so zárubňami v rozmere 87cm, a keďže chýba 23 cm nedajú sa tieto dvere namontovať. Podľa nich je to váš problém a faktúru vám vystavia v cene ktorá bola za montáž okien aj dverí. To sa udialo v mesiaci máj. Od mája sme riešili problém dverí až doteraz- do konca augusta. 3x nám v auguste zmenili termíny na pokračovanie stavby. Čakáte ich na stavbe kedy prídu podľa dohodnutého termínu ale oni vám ani nedajú vedieť že neprídu, teda vyvolávate a zisťujete čo sa stalo.Materiál na zateplenie síce prišiel ale páni stavbári nie, manžel si obliekol montérky a vykladal materiál od špedičnej služby sám a to sme si dali postaviť dom na kľúč. Stavbyvedúceho sme videli pred začatím stavby v marci a dnes 26 augusta druhýkrát.. nepriniesli parapetné dosky takže nemôžu dokončiť zateplenie. Obklady do kúpeľne si môžete vybrať v maximálnom rozmere iba 25 x 25 ináč porušiťe zmluvu a oni s vami zmluvu rozviažu ale že oni nedodržujú termíny ktoré boli stanovené v zmluve to je v poriadku. Dopredu musíte uhradiť dodatočné faktúry ktoré neboli predmetom zmluvy, až po ich úhrade nakúpia materiál pre váš dom, pričom už v apríli nám hovorili, že materiál majú na zateplenie zakúpený ale odrazu v auguste ešte nie je zakúpený. Zatiaľ sme po 10 mesiacoch ešte len pri nedokončených vonkajších omietkach, vnútorné omietky nič, voda nič,elektrika nič, komín nedokončený, kúpeľňa nič. Ceramix nezabezpečil všetok potrebný materiál, tak majú robotu na štyri dni a odchádzajú domov. Asi len všetci svätí vedia kedy budú opäť pokračovať na stavbe nášho domu. Reklamu a obchodníkov na kšefty majú dobrú ale asi sme veľmi ďaleko od Lučenca. V Sobranciach je to pre nich asi neaktuálne, hlavne že si hneď na Váš pozemok dajú svoju reklamu. Tak teda tu je naša ešte mierne napísaná recenzia. Slušne povedané sme z toho veľmi veľmi sklamaní.Mitrová
Odpovedať
Profilova fotka
To je tak keď ľudia nehľadajú na firmu recenzie....
Odpovedať
@gabriela_mitrova čo sa na nich nevyseriete......veď dom nie je odpaľovacie zariadenie na satelity...
Odpovedať
Profilova fotka
Porušíš zmluvu a dajú ti penále že sa ti oči zatočia
Odpovedať
Profilova fotka
@lordkofola
Odpovedať
Profilova fotka
Recenzie sme pozerali ale pre postavenie základov a holodomu to všade bolo OK aj o nás až potom začali problémy
Odpovedať
Profilova fotka
Práveže tie recenzie sú katastrofálne... A stavba domu zrovna nie je lacná záležitosť, ktorú by som dôkladne nepreveril... Tiež ma pred 2 rokmi zaujal ceramichouses, aj komunikácia s nimi bola fajn, ale keď som dôkladne naštudoval modrú strechu, tak som keramický dom hneď zavrhol, dosť zlých recenzií som tu našiel presne ohľadom toho, že hrubú stavbu pekne došli porobili, a potom nemali ľudí a len sa vyhovárali... človek dúfa že rýchlo postaví a naťahuje sa mu to roky skrz takýchto slovenských ojebabrávačov
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Keby ste niekto plánovali stavať keramický dom, máme ho práve v štádiu hrubá stavba. A máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať. Od firmy ceramic houses, Lučenec. Pozdravujem vás, Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
dobry den. my mame domcek od ceramic housesu postaveny a dokoncujeme si ho svojpomocne. ziadne problemy sme nemali a ani sme na nich nedostali negativne recenzie. tieto vymyslene na modrej streche nepocitam.
Odpovedať
Profilova fotka
@erika_rika a ste spokojní? My rozmýšľame, či len holostavbu alebo dom na kľúč. Radšej by sme dokončili s domácimi ľuďmi len sa obávam kvality. Pri živnostníkoch to možno bude lacnejšie ale nadlho.
Odpovedať
@andibe tak sem daj foto domu ak nie je vymyslený
Odpovedať
@houberto my sme mali exteriér na kľúč. Dokončili nám ho do 2 mesiacov a medzitým sme si už aj interiér začali.
Odpovedať
Profilova fotka
@houberto napíšem vám správu.
Odpovedať
@jakub_ondruska písala som vám správu
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@peter977 co konkretne by ta zaujimalo? cely dom? niektora strana? alebo? ak mas realny zaujem, tak daj vediet a poslem do IP, nemam s tym problem, uz som parkrat takto posielal.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme keramický dom a sme maximálne spokojní so všetkým.
Odpovedať
@kliepa od akej firmy máte dom?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@marcod Dobrý deň prajem. Prosím pekne, v dome už bývate? Ako ste spokojní?
Odpovedať
My sme uplne spokojni. Nemenili by sme keramický dom za nic. Spolupraca s ceramichouses bola tatktiez v poriadku.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme postavili dom s ceramichouses minuly rok a spokojnost so vsetkym. Treba menej stresovat, byvanie je na paradu.
Odpovedať
Dobrý deň Ako je s reklamáciou ak prídu panely poškodené? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem, zapiste do stavebneho dennika a poslite emailom. Nam mensie poskodenia, ktore sa stali asi pri montazi opravili hned.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?