Prodom a bungalow 11

Chcela by som sa spýtať, či nemáte nejaké skúsenosti resp. info o dome - bungalow 11 od prodomu. Domcek je jednoduchy, cenovo vyhodny, velmi sa nam paci a chceli by sme sa do toho pustit buduci rok, no radi by sme predisli nejakym problemom a komplikaciam. dakujem za info.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sapáči achceli by sme tiež na rok stavať už ste podpisovali zmluvu
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. aj my mame od prodomu projekt - bungalow 69. budete si stavat svojpomocne alebo to nechate na nejaku firmu? kde chcete stavat?
Odpovedať
ahojte, som rada, ze sa niekto ozval....no aj my sa chystame na rok stavat...este zatial nemame zmluvu... Urcite je vyhodne si nieco postavit aj svojpomocne...tym padom to bude este lacnejsie.... Len som teda chcela vediet, ci to ma uz niekto za sebou...
Odpovedať
Profilova fotka
Lu vybrali ste si malý ale utulny domček aj my budeme stavať vyzera to že asi až na buduci rok naše plany sa nevivijaju ako sme si predstavovali my budeme stavať z prodomu bungalow 93 akurat sa tam chystame niečo pozmeniť tiež svojpomocne na nejake prace sa zavolala firma ale väčšiu časť my vyjde to ovela lacnejšie.........
Odpovedať
Profilova fotka
luc - my uz staviame pomalicky. zatial mame hotove zakladove pasy + kanalizacia.
Odpovedať
maly, utulny, jednoduchy.... :) a hlavne nie drahy...Zda sa nam to naoazaj dobra cena, len sa obavame, ze ci to potom tak "zrazu" nevyskoci... ooo tak drzime palce :) a mate teda projekt od nich? da sa s nimi v pohode dohodnut?
Odpovedať
Profilova fotka
My byvame teraz v 3izb byte život v byte nas nejako nenaplna nad nami byvaju dosť protivný susedia ktorý nas stihli už 3x vytopiť škodu urobiť za 6000sk a nezaplatiť teraz sa vobec nezdravime maju asi kolo 60r a byva snimi 30ročný syn ktorý je tak trochu blazon nema to v hlave v poriadku ............................. v domčeku maš klud vlastnu zahradu kde vypustiš deti a nebojiš sa aby vybehli na cestu už si teraz predstavujem letnu večernu grilovačku či iba take posedenie s manželom pri hviezdach....................................................................................................................no tešim sa už len začat stavať :-) :-) :-)
Odpovedať
ak by sa nasiel niekto kto stavia bungalow 8 z prodomu alebo uz ma postaveny ozvite sa mi do ip prosim :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
ma niekto postaveny bungalow 11 - prodom? postavim ho do 50 tis. eur? budem na stavbe robit aj ja.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@luc22 Domcek mate postaveny? Ako sa v nom byva? Nie je maly pre vasu rodinu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?