Praskajuce rohy v izbach v montovanom drevodome

zdravim mam otazocku byvame v podnajme v montovanom drevodome ktory by sme casom chceli odkupit do osobneho vlastnictva . a teraz k problemu .vsimol som si ze na niektorych miestach v rohoch izieb sa zacinaju vytvarat male prasklinky riesil som to zatretim bielym akrylom .co je asi docasne riesenie ako co mam urobit aby som to odstranil. viem ze pri montovanych domoch to bude asi problem kedze ten dom je montovany a niejaky ten pohyb tam asi je .dakujem za vase rady a postrehy
Odpovedať
@mirecsc Takmer každá novostavba sa hýbe a tým vznikajú v interiéri mikropraskliny. Najviac to vidno na omietke.
Odpovedať
@chrobak7 toto nieje novostavba toto je 17 r dom
Odpovedať
Je to prasknuty silikon alebo len farba
Odpovedať
@mirecsc to je klasika :) sadrokartonisti/maliari nenatiahli pred malovanim akryl v rohoch. Ja som v dvoch rohoch v technickej tiez zabudol a mam tam mikrotrhlinky as 10 cm na dlzku. Ostatne rohy mam v pohode. Takze spravil si dobre. Treba to vyplnit akrylom v rohoch (je aj original na sadrokartony napr. od rigipsu, netusim ci sa nejako lisi od bezneho) a premalovat.
Odpovedať
@mirecsc má to 17 rokov, čo asi tak čakáš? 17r sadrokartón, fúúha. vtedy boli ešte iné postupy (ktovie, či sa akryl vôbec dával na SDK), výrobcovia snáď každý rok menia pracovné návody, keď vychytávajú chybičky z minulosti.
Odpovedať

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?