Pozor na firmu Ar-ned montované domy

Pozor na tuto firmu naozaj je maximalne neprofesionalna klame robotnikom ze ich nevyplati lebo ludia co im stavaju dom este nezaplatili...neodprucame v ziadnom pripade si dajte pozor...
Odpovedať
Aj ja tiež upozorňujem. V žiadnom prípade s nimi už nechcem mať nič spoločné. Sĺuby, sľuby.... Hlavná vec, že oni majú novú stechu nad hlavou (Mgr. Janešíková a ten jej arch. Šuták) v Dolnej Tižine a ostatní, ktorí si zobrali pôžičku, lebo chcú bývať vyčkávajú, kým sa to dorobí a niet tomu konca kraja. Taktiež chcem upozorniť aj na jednanie - pod úroveň a kvalita - nič moc. Už nechcem mať s nimi nič spoločné.
Odpovedať
Ing. arch Šuták a Mgr. Katarina Janešiková firma Ar-ned s.r.o. mi dodnes NEDOKONČILI DOM !! Trva to uz 13 mesiacov a malo to byt za 3 mesiace !! Su to podvodnici, vsetko co ma narozpravaju su len prezdne sluby a sluby a sluby. Predpokladam ze zmenia nazov firmy a budu fungovat dalej. Len neviem ci ked budu takto klamat aj dalej niekto casom nepocka !!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
treba ich dat na sud ...
Odpovedať
inac dakujem za upozorenenie
Odpovedať
keby mi 13 mesiacov meškali tiež by som asi nebol práve najspokojnejší zákazník. Predsa len na súd ich dať skôr ako zmiznú a potom pýtajte právnika aj predbežne opatrenie zahrnúť do návrhu len pre istotu zmiznutia z trhu. Takéto firmy si už zaslúžia negatívne referencie na stránke Stavreku.
Odpovedať
:-)
Odpovedať
No keby to mne spravili ,po pyščisku by nafasovali. Komplet :-D
Odpovedať
@nikeman Ta še zbešnim, toto mi už davno nečul. Presne tak netreba še zos nima ujidac.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobry den. Zbieram akékoľvek informácie o firme ar-ned a o jej konateloch. Je to pre účel exekucie, aby sa vrátili aspon nejake peniaze veritelom. Ďakujem
Odpovedať
No tak teda ... Ja zas môžem tvrdiť opak.Sú to seriozny ľudia .Nechápem ako môže niekto na nich takto písať. Urobili čo sme potrebovali a práce naviac sme si doplatili.Ešte čo sa týka dlhov .... ktorá stavebná firma ich nemá ...Ľudí majú odborníkov a boli sme nadmieru spokojní .... môžem len odporúčať aj po odbornej stránke .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?