Postup vybavovania montovaného domu

Čaute, chceli by sme stavať montovaný dom. Ako na to? Môžem kúpiť projekt trebárs od eurolineslovakia (to je len príklad), spraviť základy svojpomocne z vlastných úspor, vybaviť hypotéku a potom si objednať firmu ktorá náš projekt postaví ako montovaný? Dá sa to tak? Dom by sme chceli jednoduchý bungalov do 100 m štvorcových.
Odpovedať
Profilova fotka
@norko126 no ak montovany tak projekt na montovany lebo ak kupis projekt na murovany tak zaplatis dva krat za projekt nakolko v montovanom mas inac riesenu celu konstrukciu.
Odpovedať
@frinty Ďakujem. A teda myslíš si, že tá moja predstava by bola zrealizovateľná? Že by sme sa s nimi dohodli že základy svojpomocne a stavbu by už potom robila firma od ktorého je projekt?
Odpovedať
vacsinou si aj tak platnu musis urobit sam pri montakoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@norko126 jasne. Zaklady si vacsinou robis sam.
Odpovedať
Zalezi aku firmu si vyberies, mnoho ich ponuka aj zakladovu dosku ako sucast realizacie ale vzdy sa mozes rozhodnut za svojpomoc, ak si trufas a myslis, ze usetris.
Odpovedať
Najskôr by som sa poobzeral po webkách firiem, ktoré ponúkajú montované domy, či sa nenájdem v niektorých ich katalógových domoch, pretože tieto ich realizácie väčšinou sú lacnejšie ako realizácia "cudzích" projektov... Pokiaľ nie, tak si vyberiem projekt, ktorý i vyhovuje dám si ho naceniť (ideálne ešte pred nákupom samotného projektu) aby som sa ušetril sklamania z ceny skutočnej realizácie firmou, nie predpokladanou cenou, ktorá je uvedená v informáciách pri konkrétnom projekte... Tak ako je písaná vyššie, seriózne firmy vedia zrealizovať i spodnú stavbu (základovú dosku)...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?