Poraďte firmu na stavbu montovaného domu

ahojte s manzelkou rozmyslame ze si dame postavit montovany dom na kluc neviete mi poradit dobru firmu ktora by nam to postavila za rozumnu cenu???chceli by sme bungalow do 100m2.prijmeme rady aj od tych co maju s tymito domamy skusenosti dikes
Odpovedať
@stevo86 zopár dobrých referencií tu bolo, aj zlých aj rady takže najprv hľadajte a až potom položte konkrétnejšiu otázku pekný deň!
Odpovedať
@stevo86 my mame tiez od Wittner haus a sme spokojni,,,slo o HS a ostatne sme si sami zmenezovali..maxim.spokojnost;)
Odpovedať
@ivakard my chceme dom do 100m2 a tiez uvazujeme o tejto alternative ake mate vykujrovanie???
Odpovedať
@stevo86 podlahove....aj my mame do 100m2
Odpovedať
@ivakard mate elektricke? mne to dnes ponukali v stavebnej firme len neviem ci na to niesu vysoke naklady
Odpovedať
@stevo86 plynove kurenie:) cca 5 kubikov pri minuse s ohrevom vody asi aj velka trepem:) 3,5?asi tak...
Odpovedať
@ivakard o elektrike ste asi neuvazovali?radsej si dame aj mi ten plyn
Odpovedať
@stevo86 nie nikdy:) plyn ma nevyhody v tom,ze mas vstupne naklady vyssie ,ale potom sa to vrati a ked uvazujes na NED tak si v suchu:)
Odpovedať
ako dlho vam trvala vystavba? tiez chceme HS dat urobit firme a zvysok sami kolko vas vysla HS mne vraveli ze cca 30 tis.bez platne :-)
Odpovedať
@ivakard podla teba je cena za HS 30tis eur ok (len si niesom isti ze s platnou alebo bez)
Odpovedať
@stevo86 je to primerane na dom aky chcete..a to este daj si platnu na to a to si urob svojpomocne usetris si peniaze...daj na mna.
Odpovedať
ahoj skus pozriet Chanovice, Haas fertigbau, my od nich budeme mat dom.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ivakard takto presne by sme to chceli ja si zvysok urobim sam nebudem zbytocne preplacat ked nemusim kolko vyjde priblizne platna aj zo zakladmy CCA prepac ze som taky priamy ale nemam nikoho kto ma s tim skusenosti x-)
Odpovedať
@ivakard to ci sa investicia do plynu vrati a za kolko hadam zavisi od tepelnych strat ... cize sa to lisi dom od domu ...
Odpovedať
@stevo86 uf do 6 tis e sa zmestis ak mas rovny teren,nebudes pouzivat prilis vela tvarnic..... dom daj tak na 2 rady a mas pokoj:)
Odpovedať
@kriloter a co si s stouto vetou chcel povedat?to je uz davno znama vec...
Odpovedať
@ivakard tym som chcel povedat to, za tato veta "plyn ma nevyhody v tom,ze mas vstupne naklady vyssie ,ale potom sa to vrati a ked uvazujes na NED tak si v suchu" nie je vzdy pravdiva
Odpovedať
@stevo86 nám stavia firma Stavomont FERTIGHAUS zo Zvolena, teraz robia základy a v auguste by sme sa chceli sťahovať...Zatiaľ spokojnosť s prístupom, cenou aj komunikáciou...
Odpovedať
@kriloter hm vec nazoru suhlasim.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@stevo86 skus rdrymarov.sk je to SVK zastupenie ceskej firmy so 40 rocnymi skusenostami
Odpovedať
Profilova fotka
@mijko1 my sa prave nad nimi pozastavujeme. Zdaju sa velmi seriozni, aj referencie v renomovanych periodikach maju dobre, aj udajni zakaznici na MS su spokojni... Uz mate postavene, ak sa mozem spytat aj kde? Vybrali ste si typovy domcek od nich alebo ste mali vlastny projekt?
Odpovedať
My tiež hladáme vhodnú firmu pre výstavbu nášho montovaného domu a už sme všetky spomínané vyššie obehali a máme od nich aj ponuky.Nemáte niekto skúsenosti s firmou LUMBERHOUSE čo sa týka montovaných domov?Aj od nich máme ponuku,sú to tzv.stlpikári,čiže nerobia z panelov ale z dreva priamo na stavbe. Ak máte nejaké skúsenosti budem rada,pomôže nám to.
Odpovedať
ahoj Bibi78, firma ktoru sme si vybrali podla mna splna nase kriteria kvality, ostatne firmy, ktore sme pozerali pracu, tak to bola katastrofa, dom este je zatial vo vystavbe vo firme, ale bude co nevidiet, je to v Jablonovom, okr. Malacky, dam ti vediet. My budeme mat poschodovy, aspon bude hore sukromie. nas dom sa vola Harmony 3, Haasfertigbau.cz Ked budes mat este nejake otazky,tak sme ti plne k dispozicii. ahoj. Mijko a Elenka
Odpovedať
Profilova fotka
@mijko1 jasne, od Teba mam IP, uz si Ta viem zaradit. Zatial dikes za info, my sme teraz len v stave zvazovania pozemku, trochu sa obavam, je to radovka... a do nej drevodom... atd, takze ked bude aktualne, urcite by som sa rada prisla pozriet ;-)
Odpovedať
dakujem za odpoved, dame vcas vediet, dobru noc.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, zaujimala by ma stara znama pesnicka, ci firmy skutocne dodrzia uvadzane katalogove ceny za stavbu na kluc. Teda pri standardnom vybaveni domu, cokolvek nadstandard zvysuje cenu, to je jasne. Teraz totiz mam 2 skusenosti - od kamaratov - ktori si dali nacenit dom a obom vysli o 20-30% vyssie naklady, ako je ukotvene v katalogu. ]-( A podotykam, ze slo o seriozne firmy, ktore maj dobru reputaciu. Hovorim o drevostavbach. @mijko1 , @ivakard, @blacksr
Odpovedať
@bibi78 nevidím dôvod, aby sa líšila ponúkaná katalógová cena domu od reálnej, pokiaľ sa nezvyšuje štandard dodávky, pokiaľ to tak skutočnosti bolo, nemôže ísť o seriózne firmy a to sa v biznise drevostavieb pohybujem nejaký ten týždeň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi78 Otazka je, ci aj skutocne si dali nacenit ten isty material. Takisto sa cena moze odchylit, ak pozemok nie je idealne rovny a ak miesto dodavky je nejako daleko.
Odpovedať
@mom3 seriózne firmy stavajú v rámci SR za jednu, rovnakú cenu nehľadiac na vzdialenosť od sídla firmy...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?