Pomoc pri výbere dodávateľa drevodomu

Ahojte strecháči.Chcel by som vás poprosiť o pomoc pri výbere zhotoviteľa, resp. dodávateľa drevodomu. Prečital som tu kopec príspevkov o mnohých firmách a priznám sa, že mám z toho hlavu ako melón :) Chceli by sme jednoduchý prízemný dom, cca 100 m2, ideálne s difúzne otvorenou konštrukciou, uzatvorená hrubá stavba. Tak koho osloviť a koho radšej nie? Poprípade mi napíšte do internej pošty. Ďakujem veľmi pekne!
Odpovedať
@tazz ak chcete prírodné materiály (drevovláknité dosky namiesto eps, ekopanely namiesto osb a sadrokartónu), tak doporučujem firmu, ktorá postavila nám. www.fipa.sk. pozrite náš album. majiteľ firmy veľmi seriózny, práca kvalitná. boli a aj sme veľmi spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri aj náš album, sme veľmi spokojný s firmou čo nám stavia dom seriozny kvalitné materialy kvalitného dreva , ktoré vozia len z Rakúska. A veľmi dobrá aj cena. Poznám, len spokojných zákazníkov . Stavajú domy s energetickou triedou A+. Sú zo Senca
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@curious_george dakujem pekne,album si urcite pozriem.mozem poprosit do IP skladbu konstrukcie a cenu? @matotimo album pozriem,dakujem :)
Odpovedať
@tazz pozri aj Dobrý dom
Odpovedať
@pemix Dakujem za tip,Vy staviate s nimi?
Odpovedať
@tazz Postavili nam uzavretu hrubu stavbu (komplet strecha + okna) bez zakladov, ktore sme robili svojpomocne. Velka spokojnost ako s pracou, tak s pristupom.
Odpovedať
@pemix Pozrel som si Vas album,mate to pekne ;) Nech sa Vam teda dobre byva :) A mohol by som do IP poprosit cenu hrubej stavby?Dakujem!
Odpovedať
@tazz Dakujeme, IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite si náš profil. Postavíme Vám kvalitný drevodom.
Odpovedať
Tak, vybrali sme dvoch finalistov, este si pojdeme osahat ich pracu osobne a potom sa uvidi :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@tazz mozem poprosit info koho ste si vybrali a aj koho ste mali medzi finalistami? Do IP.. dakujem!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@tazz dobry den my tiez hladame a nevieme si rady s vyberom firmy..poslal som vam sukromnu spravu dufam ze mi odpoviete..lebo som tu uz pisal viacerym ludom a nikto nedopisal nikdy... :(
Odpovedať
@ivoa86 Mate spravu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?