Odporučte firmu na montovaný dom

Prosim odporucte mi firmu na montovany dom ktora je kvalitne a tiez nie velmi draha. Chceli by sme bungalov s tromi spalnami 120 - 130 m2 uzitkovej plochy do 50,000eur hruba stavba alebo 70.000 nakluc aj s podlahovym kurenim. Prosim nepiste komenty ako ''za lacno je zla kvalita... a podobne. Nie kzady kto stavia dom ma neobmedzeney rozpocet. Osobne sa mi paci ponuka young house ale chcela by som porovnat a s inymi firmami. Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
nemam skusenosti, ale skus mrknut na http://montovany-dom.com/ ich vzorovy dom vyzera super - http://montovany-dom.com/vzorovy-dom/ resp. aj realizacia toho Sulix vyzera velmi pekne od firmy: http://www.iq-ekodom.sk/rodinny-dom-s...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Kvalitny montovany dom 130m2 za 50 tis...... trochu vela poziadaviek za malo penazi. Aj ja chcem mercedes ale nemam neobmedzeny rozpocet..... takze asi budem musiet spravit neikde kompromis 8-)
Odpovedať
@cubicomp Presne takymto komentarom som sa chcela vyhnut. To nie je otazka ktoru som chcela riesit. Ak taku firmu nenajdem tak zmenim svoje poziadavky alebo si budem nieco robit svojpomocne. Takze poprosim kazdeho co nevie odpovedat aby nekomentoval, nehodnotil a neodsudzoval Dakujem za pochopenie.
Odpovedať
@petra7825 podľa mojich skúseností je to tiež nereálne. Začali sme teraz stavať, cena na kľúč aj so základmi 66 tis. bez sanity, obkladačkami a dlažbou, s podlahovým kúrením a plávajúcou podlahou a drevenými oknami a drevenými dverami . Máme 3 i. bungalov , úžitková plocha 94 m2.
Odpovedať
Profilova fotka
@petra7825 postup je iný. Projekt máte, treba výkaz výmer a výpis materiálu. Ten si viete oceniť, k tomu treba pripočítať 30-50% prácu +10% rezerva, to je cena stavby. Aj firma Vám dá presnejšiu odpoveď, keď vie, čo chcete. Nezabudnite, že každá zmena počas stavby je 2x drahšia ako bola práca na začiatku.
Odpovedať
Ok mozno som zabudla spomenut ze zakladovu dosku si robime svojpomocne takze ta cena je bez zakladovej dosky. Ale dakujem za nazory. Pan jan45 velmi si cenim vase prispevky. Vase odpovede su trefne. Takze idem si poslat project do nejakych firiem a uvidim.
Odpovedať
my ideme cez Omegahouse :-)
Odpovedať
Profilova fotka
u mna je tiež ta suma nerealna... :-p treba vedieť do čoho ideš.....a nemať ružové okuliare... :-p
Odpovedať
@petra7825 my sme tiež poslali do 5 firiem projekt, aby dostali všetky firmy rovnaké podmienky na vypracovanie ponuky a podľa toho sme si nakoniec vybrali.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@petra7825 takychto tem je tu mraky. to iste aj recenzii na mnohe firmy. co tak trochu pohladat? jednie z najlepsich referencii tu ma aj BF stavby.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@autoholik my sme začali stavať tiež cez BF stavby a zatiaľ na nich nemôžem povedať ani krivé slovo. S majiteľom sa jedná super, jeho ekonómom a majstrami rovnako. Tiež s projektantom sme boli spokojní. Všetko riešia promtne, ochotní, chlapi neskutočné šikovní... klop, klop, aby som nezakríkla.
Odpovedať
@petra7825 staviame s firmou,ktorú vrelo doporučujem... pozri ponuku a referncie.. http://www.novostavbynakluc.sk/sk/
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@daniela.m A prečo je Váš album prázdny? Tá firma sa teraz rozbieha? žiadne už zrealizované stavby?
Odpovedať
@janci77 pripravujem si album,už sme v štádiu holodomu,firma je na trhu dlho. Hrubú stavbu nám realizovala firma energodomčeky,pretože sme chceli velox a ostatne firma stavintel,ktorá urobila združenie živnostníkov,aby neboli plátcami DPHa všetky práce sú lacnejšie.Sú to 2 spolupracujúce firmy.
Odpovedať
@daniela.m waw dakujem - to bola rýchlosť ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@petra7825 tá suma ani podľa mňa nie je príliš reálna, ale najlepšie urobíš, ak si vyberiete určitý projekt a pošleš ho všetkým firmám ktoré sa ti pozdávajú, resp. všetkým, ktorý vygoogliš prípadne nájdeš o nich zmienku tu na MS :) ja osobne odporúčam firmu Arthome dizain, je to firma z Topoľčian, tiež ti ochotne vypracujú cenovú ponuku, nám stavajú montovaný domček :) zatiaľ spokojnosť aj čo sa týka komunikácie aj kvality práce
Odpovedať
@petra7825 ahoj petra, my sme teraz stavali montovaný drevený dom. Bola som spokojná s firmou ktorá nam stavala dom. . ak más záujme tak ti dám kontakt.
Odpovedať
aymy s.r.o. pan Domko
Odpovedať
@kubecka ak moýem poprosiť kto vám staval dom?
Odpovedať
Profilova fotka
@petra7825 Tiež som postupoval podobne, ako píše @jan45 Ale čo mi - v závere - trochu pdrazilo nohy, to boli dokončovacie terénne úpravy. ]-( Ja som si na to (vrátane prekopávania potrubí a drenáží) vyčlenil 10 tisíc, ale nakoniec to bolo viac ako 20 tisíc. Veď len dovoz 1 naloženej tatrovky kameniva je 150 - 250 € podľa vzdialenosti konkrétneho kameňolomu. A tých tatroviek (aj so zeminou) bolo požehnane. Plus mechanizmy... A s týmto, milá @petra7825 , spravidla nikto neráta... Bude treba aj obkopy, odkvapové chodníky, drenáže, chodníky, plotíky, bráničky... :-)
Odpovedať
@leonardom Dakujem za upozornenie. nastastie toto si planujeme robit svojpomocne kedze moj otec ma aj stroje a v minulosti sa podobnumi vecami zivil. Tych 70,000 je holodom bez zakladovej dosky. tak neviem ci je to vela.
Odpovedať
nám stavala firma zo Slovenskej Ľupči pán Paluška. Boli sme spokojný z dôvodu férového jednania, presných dohovorov, a stavebnú firmu som vnímala ako balet, presnost, súhra, dokonale poznanie svojej role.. hodnotím veľmi dobre,
Odpovedať
Profilova fotka
@petra7825 holodom, bez zakladovej dosky je 70 000 myslim uplne v pohode
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@daniela.m vás domček je na Vieske nie ? :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@ajkava poradite firmu?
Odpovedať
Ahojte, aj ja by som potrebovala poradiť, má niekto skúsenosti s firmou Drevstav Slovakia. Rozhodujeme sa s ňou stavať. Za akékoľvek cnostné rady, ktoré nám pomôžu pri rozhodovaní budem vďačná.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?