Nové bývanie na Joj - dom na kľúč

Profilova fotka
Ahojte, dnes v novom bývaní ukazovali krasny dom za 45 tisc v rajke na kluc murovaný - stretli ste sa s tým, mna to velmi zaujalo, lebo niečo take riesime a dokopali sme sa k sume 67 tisic (4 izbovy) ale bez ustredenho kurenia a tam bolo čosi take....
Odpovedať
Profilova fotka
Sci-fi
Odpovedať
@janocka1987 ano dom 45 tis 75 m2 + pozemok tusim v Stupve 80 tis ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neverim ze sa do tej sumy ako mali budget (130 000) zmestia. Vsetky povolenia, zavedenia IS, zakladova doska... :-| , ale inak fajn by to bolo ze za cenu bytu domcek ;-)
Odpovedať
@janocka1987 k tej cene ešte treba dorátať cestovné maďarských stavbárov na miesto stavby a dopravu materiálu. Tá Vaša cena je reálnejšia :-) Napr. toto stojí 50tis na slovensku (bez kuchynskej linky). http://www.zeldom.sk/images/3.jpg
Odpovedať
Tiež ma to zaujalo, nepozná niekto tú firmu?
Odpovedať
Profilova fotka
Vedel som, ze sa niekto ozve k tejto teme :-)... Ja osobne neverim, ze sa da taky (aj ked mini) domcek postavit za 50.000 resp 45.000 EUR. A dokonca do "standardu". Jasne, ze vdaka vyhodnemu kurzu EUR/HUF sa da dost usetrit, ale to to bude musiet byt vsetko z tych najlacnejsich materialov 8. trieda kvality a mieto stavbarov to budu stavat cvicene opice. Chcel by som sa ist pozriet do toho domu, z coho je vlastne postaveny, ako, ake okna atd...
Odpovedať
Tiež si myslím, že každý kto tu staval dom tak potvrdí že 45 tisíc je dosť nereálna suma za dom na klúč +IS. A tie ich tvrdenia, že dom je predpripravený na úpravu podkrovia na ďalšie izby.. iba ak pre trpaslíkov čo by lozili do izeb po tom ich rebríčku........ dosť nereálne.
Odpovedať
Profilova fotka
ta cena je realna, ale za hrubu stavbu nie na komplet :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Prosím, nepozná niekto tú firmu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
tu firmu nepoznam, skor tuto: http://domypremladych.sk/dom-na-mieru... skus sa poinformovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
prestaňte už snivat o tom , že za 45 000 postavíte dom schopný na bývanie , a marketingové finty firiem čo to prezentujú. Možno dom na kamióne ako stavebnicu , bez základov , pripojek , a ostatných veci. ZOBUDTE SA UZ !!!!!!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Suhlasim, je to nerealne...musite pocitat min s 70 000 eur , ak to chcete mat na urovni...tato relacia je postavena len na marketingu...45 je max hruba stavba!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja mam pocit, ze cele "Nove byvanie" je velky fake. napr. minuly rok tam boli ceny za nehnutelnosti v Hainburgu, Rakusko. prave v tom case sme pobehovali s kamaratom po Hainburgu a pozerali pre neho byty a vsetky boli minimalne o 20tis drahsie, nez ta skvela ponuka na JOJke.
Odpovedať
@bozsky_kaja tiez mam ten pocit a coraz viac silnie. Davaju take ponuky aby prilakali ludi;)
Odpovedať
Profilova fotka
@bozsky_kaja chcu prilakavat divakov tak tam daju take ceny len potom ludia zistia ze realita je uplne niekde inde
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
My sme z priateľom postavily taký domček 4 izbovy za 70 000 € na klúč malý sme skoro všetko štandartne.
Odpovedať
@monuskamoni prosim vas napiste mi cez koho ste stavali a ako ste boli spokojni prosim!!! 😊😊😋
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?