Montovaný dom - s ktorou firmou ste boli spokojní?

Dobrý večer 😊 Chcela by som sa popýtať na firmu s ktorou máte osobnú skúsenosť a ste spokojný s výstavbou montovaného domu. Dostala som odporúčanie na WHC napríklad prosím o rady😊 ĎAKUJEM MOC
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
Tiež chcem si dat postaviť.. Rozmýšľam nad mirano alebo šťastné domy.. Co vy nato.
Odpovedať
@saliven867 absolútne nemám zatial prehlad, chcela by som naozaj od niekoho kto ma skusenosť odporúčanie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@bertaf ĎAKUJEM MOC !!!! 👍🏽
Odpovedať
@lucka789 Niet zač a ak bude treba aj viac
Odpovedať
Zverejňujem pre informáciu, ako "poctivý podnikatelia" ihneď reagujú a konajú na uverejnené pravdivé referencie na voľne prístupnom verejnom fóre. Názor (referencia) nie je žiadne klamstvo, ale skúsenosť. Táto správa prišla po pridaní príspevku do tohto fóra: "Ahoj, chcela by som ťa informovať o odstránení tvojich príspevkov z diskusií z dňa 1.7. ohľadom firmy Meribo. Stalo sa tak z časti aj na základe žiadosti samotnej firmy, ale rovnako sme uvážili, že tieto príspevky zbytočne prehlbujú konflikt s danou spoločnosťou a preto by sme neradi u nás tento spor podporovali. Vážime si príspevky, ktoré u nás užívatelia tvoria, je to to najcennejšie, čo tu môžeme mať. Avšak aj v tomto smere musíme zachovávať určité pravidlá a rovnako tak robiť aj rozhodnutia v súlade s právnymi normami. Akceptujeme, ak sa niekto rozhodne podeliť so zlou skúsenosťou s dodávateľmi, avšak ak začne ich zlé meno šíriť vo väčšine našich tém, vnímame to ako zámerné škodenie a snahu firme čo najviac ublížiť. Ako prevádzkovatelia stránky nevidíme do vnútra celého problému, teda nevieme posúdiť, čo sa presne stalo a kto je v celom konflikte v práve, avšak nechceme podporovať šírenie negatívnych správ, ktoré sú možno vedené skôr emóciami, než snahou varovať ostatných. Zároveň nemôžme ponechať obsah takýchto príspevkov v témach, ktoré sú obsahovo zamerané na niečo iné, nakoľko ide o prispievanie mimo kontext. Zverejňovaním referencií k firme Meribo len "podkopávaš" samú seba, pretože tvoje príspevky môžu byť nakoniec vnímané ako poškodzovanie mena firmy, čo ti môže v prípade súdneho sporu veľmi priťažiť. Preto chcem poprosiť, aby si ďalšie príspevky už neuverejňovala, nakoľko by sa v konečnom dôsledku táto tvoja snaha len obrátila proti tebe. Ďakujeme za pochopenie. Verím, že sa celý tento problém nakoniec ešte nejako vyrieši a nevyústi do ešte väčších sporov. Maj pekný deň, Petra Ďumbalová, 4nets team " Názor nech si každý urobí sám...
Odpovedať
@lucka789 ja mam osobnu skusenost a uz vyse roka byvame v montovanom dome od firmy Haas-fertigbau. 100% spokojnost, vyse 30 rocne skusenosti, maximalne profesionalny pristup a hlavne riesenie kazdeho aj malickeho problemu aj po odovzdani domu do uzivania... A viem, ze ich najdem na trhu aj o xx rokov ak budem potrebovat cokolvek poriesit na dome. :)))
Odpovedať
Dobrý deň prajem všetkým....máme záujem dať si postaviť montovaný dom....jednoduchý sedlová strecha,štyri izby,nejaká tech,miestnosť a špajza... Prosím vás viete mi odporučiť nejakú firmu? Kukol som BF stavby štastné domy Top hause Mipav Bau holding viete mi niekto poradiť ktorá by bola dobrá voľba prípadne niečo iné? ďakujem krásne za všetky rady
Odpovedať
@kosaml Niekto ma mozno skusenosti s inymi firmami, tak ti ponukne tie..ale za mna hovoria dve firmy Bf stavby a Mirano.
Odpovedať
AV-House http://montovany-dom.net Pozeram, ze vela ludi hlada dobru firmu s dobrym menom. My sme si boli pozriet par domov, co stavali rozne firmy, ale nakoniec sme sa rozhodli pre firmu az z Oravskej Lesnej lebo sme videli ich pracu na uz postavenom dome. My momentalne mame rozostavany 4 izbovy dom plus kuchyna a spalna. je to montovany drevodom a stavia nam to firma AV-House http://montovany-dom.net/ z Oravskej Lesnej. Staviame pri Nitre. Objednali sme si stavbu na Kluc, momentalne je uz skoro dokoncena etapa Holodomu. Zatial sme maximalne s firmou spokojni! Pan stavitel nas informuje o vsetkom emailom alebo telefonicky, kedze ani neposobime v meste kde staviame a mame len limitovanu moznost si ist urcite etapy stavby pozriet, alebo skontrolovat. Pred kazdou etapou stavby zaplatime zalohu, zatial ide vsetko podla planu a bez problemov. Mozem naozaj len doporucit. Uz to je v nedohladne, nevieme sa dockat, tesime sa velmi, mozno 6 az 8 tyzdnov a domcek na kluc by mal byt hotovy:-)
Odpovedať
@kosaml presne daco take teraz staviame... AV-House http://montovany-dom.net
Odpovedať
My sme stavali s firmou MIPAV a veľká spokojnosť.Domček máme dokončený a chystáme sa pomaly sťahovať.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bridezilla a kolko vas priblizne stal tento dom ? dakujem, ma aj nejake výhody, ci nevýhody?
Odpovedať
Ahoj, ak chceš približne vedieť.. tento presne, na kľúč...mozes rátať okolo 90 až 100tis.. Ale najlepšie je sa spojiť so staviteľom. Na kľúč to už ide dosť do detailov..
Odpovedať
Profilova fotka
Mohla by si mi napisat @bridezilla preco zrovna ste sa rozhodli pre drevodom? Co take ta na nom zaujalo? S kamoskou sme sa nedavno o tom rozpravali, lebo tiez zvazuju, ze si daju postavit dom a ona hovori, ze by v zivote do drevodomu nesla, ze je dost starosti s tym drevom, je to pravda?
Odpovedať
Neviem o akých starostiach hovorila.. je dom s dokončením ako každý iný. Ž vonku ani zajtra to nie je poznať, len ty vieš ž čoho to je.. neočakávam žiadne starosti, o noc viac než normálny murovaný dom..v iných krajinách v tých domoch žijú aj keď majú horšie poveternostné podmienky než su na svk, nechápem ake problémy máš na mysli. Ja som toto neriešila vôbec. My si chceme užiť dom pokiaľ sme mladý, aj naše deti aby tam vyrastali a nie čakať na "perfektný" dom 3 až 5 rokov ked sa stavia murovaný. Proste nám to vyhovuje. Každý si musí zvážiť čo chce a ake ma ciele. Nám drevodom veľmi vyhovuje.
Odpovedať
@bridezilla cakat 3-5r na murovany? to mas odkial? do roka ho mas postaveny v pohode ... idealne zacat na jesen, aby cez zimu stavba stala a na jar pokracujes ... v zime sa taktiez daju robit dnu veci, ako voda, odpady, elektrina montovany mas samozrejme za par mesiacov, je to rozdiel, ale pisat ze X rokov murovany je blud :-)
Odpovedať
@sykorka75 my byvame v drevodome 10 rokov, teraz planujeme predaj a stavbu nového v inej lokalite a zase ideme do montovaného. rychlost stavby sa naozaj neda porovnat s murovanym a byvanie, klima v nom tiez. mame tepellne cerpadlo, rekuperaciu, maly krb a mesacne naklady pri 4 izbovom dome ako pri 3izb. byte. V lete drzi chladok, neakumuluje horucavu do murov, ak je pekelne horuco aj tyzden, stale je tam max 26 stupnov. Ak je v noci chladnejsie, staci dobre vyvetrat, teplota nie je naakumulovana v muroch. V zime je vyhoda napr. pri prichode z niekolko dnovej dovolenky, ked dom len temperujes (logicky), ze zakuris a je teplo, lebo nemas zase studene mury... Treba si vybrat firmu, ktora montuje uz z impregnovanym a osetrenym drevom, kvalitne a dlho susenym. Inak tam rozdiel nie je ziadny. V uzivani, vyzazi, starostlivosti je to rovnake ako pri murovanom dome. Mimochodom chcem vidiet stavbu murovaného domu za rok. Musi to byt fakt makacka a idealne zladenie vsetkych dodavatelov. My sme kopali zaklady v juni a aj napriek mesacnemu omeskaniu okien sme sa na Vianoce stahovali. Poschodovy, 4 izby, samostatna kuchyna, jedalensky kut, 2 kupelne, komora, tech. miestnost... ;-)
Odpovedať
my máme dobrú skúsenosť s firmou Treemont ( https://montovane-domy.com/?utm_sourc... ) , ktorá nám akutálne stavia dom. je to tým mladých šikovných ludí, ktorý pracujú za akýchoľvek podmienok. realizujú stavby od fázy hrubá stavba, holodom alebo dom na kľúč. prvú fázu už máme hotovú a zatiaľ sme s nimi spokojný. išlo im to rýchlo, všetky priečky stavajú priamo na mieste stavby a je teda stále možnosť upravovať napríklad stavebné otvory, ako to bolo aj v našom prípade. prvú fazu vystavali do troch týždňov napriek nepriazni počasia. sme už teda pod strechou a po osadní okien pokračujeme. prikladam aktuálnu foto
Odpovedať
poznate spolahlivu firmu na stavbu drevodomu v okoli Novych Zamkov?
Odpovedať
Dobry den, ja odporucam firmu Wittner haus Nitra @alena001alena detto, Nitra je na skok
Odpovedať
@bertaf Potrebujem informacie o firme Meribo, chcem stavat montovany dom a tato spolocnost ma oslovila. dakujem
Odpovedať
TREEMONT je na trhu od 13.4.2017 ale to neznamená že nemajú kvalitnú robotu, ceny majú fajn.
Odpovedať
Nereagujem na nikoho konkrétne, ale tak pre všeobecné info by som rád povedal, že firmy z Lesnej (mimochodom je ich asi 9 alebo 10), ktoré stavajú montované domy, vznikajú dlhodobo rôznym štiepením, presúvaním pracovníkov a osamostatňovaním živnostníkov a podobne. Tiež používajú rovnakých vodárov, elektrikárov, montážnikov okien a ďalších, ktorí chodia robiť na montáže podľa toho kto ich práve zavolá. To znamená, že práca a kvalita je s veľkou pravdepodobnosťou na rovnakej, alebo podobnej úrovni u všetkých. Rozdiel bude skôr v návrhu konštrukcií a možno použitých materiálov.
Odpovedať
@roboza áno majú spoločného elektrikára napríklad
Odpovedať
Profilova fotka
@bridezilla dobry den, mozem sa spytat kolko priblizne vas vysiel tento domcek? Presne taketo nieco hladam, aj rozmerovo. Kludne mozes napisat aj do spravy. Velmi mi tym pomozes. Prave s manzelom hladame vhodnu firmu na realizaciu montovaneho domceka. A ako ste spokojny s firmou teraz? Vsetko prebehlo ako malo? Domcek je ok a splna vase predstavy? Dakujem vopred za odpoved ;-)
Odpovedať
Vsetko prebieha v poriadku. Žijeme v zahraničí a dozerá mi na to trošku len ocino. Takže ani tam veľmi nie sme. Spoliehame sa dosť na stavitela. Objednali sme si domček na kľúč, čo ale nezahŕňa úpravu terénu, nekonečné odpratavanie stavebného materiálu, máme zumpu na pozemku, všetko so zumpou sme museli riešiť sami. Aj zapojenie domčeka na zumpu sme si riesili sami.. ono ten dom na kluc je naozqj len dom na a co je vnutri v nom.. funkcnost a vsetky pripojky sme si museli riesit my.. Môžem poslať do správy.. Ale takýto dom na kľúč vyde okolo 100tisic €. To je bez predpripravu vonkajších žalúzií, bez nejakého bezpečnostného systému, bez ohradenia pozemku, bez vyrovnania terénu, bez obsadenia odpadu zo stavby, bez zumpu a všetkých prípojok, bez položenia terasy a bez položenia domu nejakých ozdobnym odkladom..
Odpovedať
@atak77 ž môjho pohľadu by nám to trvalo min 3 roky pretože žijeme mimo slovenska. Neviem už ako som to písala ale tak som to myslela. Áno da sa aj murovaný za rok keď ma clovek možnosť si "manazovat" veci sám.. my sme začali na začiatku júla montovany dom na kľúč a ešte nie je hotový. Budeme radi ak tam budeme na vianoce. Ale hovorím, montovany dom na kľúč, so zumpou.. aj toto bolo dosť na tesno všetko zosúladiť.. lebo vždy sa stane, že firma ľudí stiahne na pár dni niekam Inak, alebo nám jeden pán majster ochorel a všetko sa spomalilo.. proste aj s takými vecami treba rátať.. alebo namiesto 4 ľudí robil 1 -2... A všetko išlo pomalšie.. všetko je to o manazaovani a či sa spoliehate na firmu a jej robotníkov alebo si to manažmente sami a dohliadať na to že keď vám dakto vypadne vždy máte náhradu. Nám bolo povedané najneskôr na konci októbra dom bude... budem rada ked bude ready v decembri. Ale to už mám napojení zumpu, obklady ž vonka urobené a do rana sa terasa... takže v podstate na jar budeme už len upravovať terén zvonka.
Odpovedať
@bridezilla Nebudem sa miešať do prípadnej hádky, len chcem pripomenúť, že aj murované domy sa stavajú na kľúč ;-)
Odpovedať
@dadik1212 potvrdzujem ich kvalitu za ktoru sa oplati zaplatit. Foreast Krásne Drevostavby s nimi taktiez spolupracuje a velka spokojnost, aj ked su o nieco drahsie ako mensie firmy, ale mate zaruku u tak velkej firmy, ze sa nevytrati z trhu a mozete sa na nu obratit
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?