Montovaný dom firma vs svojpomocne

čaute. je tu veľa veľa tém na toto.ale aj tak.. chcem sa spýtať rozmýšlame že dáme firmy postaviť základy a hrubú stavbu. myslíte , že potom sa to už dá svojpomocne?
Odpovedať
Profilova fotka
@janap358 Je to presne naopak, základy a hrubá stavba sa robia svojpomocne najjednoduchšie.
Odpovedať
@janap358 Tiež sme to urobili takto, ale dnes by som to už asi dal urobiť firme až do štádia holodom asi. Od hrubej stavby doteraz som toho sám moc neurobil. Elektrikár, vodár, kurenár, omietky, poter, okná... na všetko som nakoniec musel niekoho zháňať a nebolo to lacné. Fasádu asi tiež sám neurobím... pár vecí si urobím sám a to vymaľovať, zatepliť strechu, položiť podlahy a možno obklady. To nestojí za reč.
Odpovedať
@janap358 Tak som si všimol, že sa pýtaš na montovaný dom. To myslím, že sa ani nedá oddeliť hrubá stavba od ďalších činností...
Odpovedať
Pýtaš sa otázku na ktorú by si sa,keby si svojpomocný stavebník nepýtala lebo by si vedela odpoveď.Skúsený svojpomocný stavebník dokáže zhodnotiť svoje sily lebo už niečo postavil a vie či to zvládne alebo nie.Takže ti odpovedám že nie.Nezvládneš to a nepúšťaj sa do toho.Nemáš predstavu čo obnáša svojpomoc pri montovanom dome.Detaily sa musia riešiť dôkladnejšie ako pri murovanom dome.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?