Montované domy www.younghouse.sk

Profilova fotka
Dobrý deň máte niekto skúsenosť s touto firmou ? Cenovo sa mi zdá celkom fajn aj rozlohou tak preto by som rada vedela ci niekto z vas ma postaveny dom cez ich firmu.Dakujem.
Odpovedať
Osobnú skúsenosť nemám, ale výrok "Z pohľadu energetickej náročnosti sa radia domy YoungHouse do kategórie nízkonákladových" je trochu pochybný, pretože z hľadiska energetickej náročnosti sú domy striktne kategorizované a žiadna z tých kategórií sa nevolá "nízkonákladové domy" :) Takáto terminológia naznačuje, že ich domy možno nespĺňajú ani nízkoenergetický štandard, lebo keby spĺňali, tak by to na tej stránke mali, pretože kto by sa nepochválil. Druhá možnosť je, že nevedia o čom hovoria a tým pádom tak isto ruky preč. Zisti si, čo tým chcel autor povedať. Najlepšie teda akú potrebu tepla na vykurovanie dosahujú pri realizáciách lokalitne blízko oblasti, kde chceš stavať ty. Hoci v stenách majú hrúbku izolácie 200mm, čo je nadštandard, v strope majú 220, čo je tak ledva ledva na splnenie súčasnej zastaralej normy. Veľmi dôležitý parameter hlavne pri bungalovoch. V domoch, ktoré sa snažia o dobré hodnoty energetickej náročnosti sa hrúbka izolácie v streche pohybuje kľudne okolo 400mm.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za radu :-) Vôbec sa v týchto veciach nevyznam a nechám si poradiť radšej.Možnože aj práve preto sú cenovo lacnejšie kvôli tej hrúbke izolácie :-S =-)
Odpovedať
@renculiatko alebo odfláknutej robote... lebo izolácie a menovite vlna na strop je snáď najlacnejší stavebný materiál - 1 m2 hr. 20 cm do 10 €
Odpovedať
@renculiatko Dobry den, aj my nad nou uvazujeme, zistili ste o nej nieco? Boli ste sa pozriet vo vzorovom dome?
Odpovedať
Profilova fotka
Boli sme pozriet na vzorovy dom ...moj osobny pocit o tejto firme je taky ze je nekvalitna ta firma ...nepaci sa mi ta firma nema ziadne referencie zdá sa ze je nova a myslim si ze na materiale dost setri co sa vidi aj na cene samozrejme....my sme sa rozhodli pre firmu tawal.Zdá sa nam omnoho kvaltnejsia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
uz mate dom?
Odpovedať
Skúste pozrieť aj skvelý dom, my máme dom od nich a ja u nich aj pracujem :) len pozrieť, nič za to nedáte :)
Odpovedať
my sme postavili s firmou sixo a zatial spokojnost maximalna...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@renculiatko ahoj stavali ste cez tawal? aké sú skúsenosti, čo všetko bolo v cene? ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Profilova fotka
Niekto bohapusto klame tým, ako domy predražuje, iný zase tým, že predstiera, že si nič nepriráža - avšak ošmekne to ma materiáli. Súhlasím aj s tým, čo povedal geroj. Ja som bol - len tak z čistej zvedavosti - na "dni otvorených dverí" jednej firmy, čo stavia na kľúč montované domy - za (podozrivo) slušné ceny. Lebo mienim si niečo v dohľadnom čase postaviť. Ľudí sa tam za 2 hodiny vystriedalo dosť. Každému dávali prospekty, pýtali si kontakty... Manželky hladkali obkladačky v kúpeľni, manželia obzerali kľučky na dverách... Keďže o nízkoenergetíckých domoch už niečo viem, pýtal som sa na rôzne parametre a konštrukčné detaily. Boli to obchodníci - veľa vecí nevedeli zodpovedať. Ale snažili sa. Keď som prišiel domov, napísal som im, že by som sa s nimi za tie peniaze na to aj dal, avšak chcel by som ešte nejaké detaily a že by som poprosil mierne pozmeniť niektoré riešenia, ktoré sa mi nezdali. Ani neodpovedali... :-D Keď som im napísal po mesiaci, že čo je,napísali mi, že určite sa ozvú, že majú kopec roboty s klientmi z toho dňa... Prešli ďalšie 2 mesiace..... :-D
Odpovedať
@leonardom skúste byť konkrétny a napíšte, čo ste od nich chceli aby zmenili, aké detaily, aké riešenia... čo sa Vám nezdalo? takto je aj Vaše vyjadrenie len (ďalšie) veľmi všobecné a veľa sa z neho nikto nedozvie... teda až na to, že tá firma má zvláštny štýl (ne)komunikácie... :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@renculiatko firmu Tawal neodporúčam, konateľ je klamár a podvodnik. Má na seba aj firmu miliónové exekúcie, viem to, som jeho veriteľ. Vezme peniaze, nedodržuje termíny, dáva nekvalitný materiál a nakoniec dom nedokončí 🤔
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?