Modernedomy.sk - RD Rýmařov máte niekto snimi skúsenosti???

Profilova fotka
dobrý den, checm sa spýtať ci máte niekto skusenosti so stavbou domu na kľúc od modernedomy.sk - RD Rýmařov. Ďakujem
Odpovedať
My mame, pozitivne, kedze je to stara otazka, napis co Ta konkretne zaujima, odpoviem - nam na zaciatku pomohli velmi rady od ludi, ale aj od nich. Stavaju domy RD rymarov, nemaju vlastne domy, riesia vsetko co sme potrebovali okolo stavby a dom potom pride postavit ceska partia. Vyberali sme firmu rok, pomohli nam na zaciatku, tak sme ostali pri nich. Na Slovensku su aj lacnejsi, ale kvalita domu bola pre nas dolezita - chceme ho na dlho.
Odpovedať
@lusinda66 Máme. Negatívne. Presnejšie so zastúpením v Bratislave. Momentálne sme pred pár týždnami zaslali odstúpenie od zmluvy a čakáme, že nám aspoň zálohu vrátia, ostatné peniaze, čo nás to stáli, už neriešime. https://m.facebook.com/pg/DomyRymarov... http://www.modrastrecha.sk/forum/mont... ...a momentálne, čo mám informácie, sú obsadený do roku 2020. za tú dobu sa dajú realizovať iné varianty.
Odpovedať
vidim ze dmarek tu spamuje vsetky diskusie - ok, asi Ta nastavali, ale aspon neklam. Teraz s nimi riesi nas znamy, a v maji podpsiana zmluva, uz finisuje projekty a termin stavby dostal v oktobri. Cize - vôbec nie je pravda ze su obsadeny do 2020 napríklad a otazne je, ako to bolo aj s tymi Tvojimi skusenostami :( Nas znamy dostal odporucanie od ludi co od nich uz maju dom (nie od nas, nas sa pytal, az ked zistil, ze aj my mame) a je velmi spokojny. Poznam uz 3och ludi len ja, co od nich maju dom a su velmi spokojni, Ty si sa k domu nedopracoval, otazka ci si sa chcel, lebo ak Ta nastval niekto nekompetentny, stacilo sa ozvat komukolvek inemu. Cital som tu druhu diskusiu. z Tvojich reakcii je citit len zlobu :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?