Mobilné domy Hobbytec

Má tu niekto skúsenosti s mobilnými domami, ktoré ponúka firma Hobbytec, pozitívne alebo negatívne? Zodpovedá kvalita deklarovanej kvalite a cene?
Odpovedať
Skusenosti nemam a kedze je to Vas prvy prispevok na fore, tak smrdi reklamou.. Ale pustil som si to reklamne video na stranke a pobavil sa, dufam ze to nieje realne jeden z predavanych modelov, inak bude asi riadne nepohodlne chodit schodami do steny :D
Odpovedať
Žiadna reklama to nie je, nedala som tu ani video ani odkaz, proste sa mi pozdával ale iný ako ten, čo ste tu vložil. Chcem zistiť, či to má niekto na pozemku niečo od nich a či je spokojný.
Odpovedať
Profilova fotka
@petulik11 Povedzme si na rovinu: slovenský človek ešte (našťastie?) nie je ochotný takúto "búdu" označiť za bývanie ako v rodinnom dome, ako sa to snažia tvrdiť predajcovia týchto "domov". V amerických filmoch vidno takéto domy, ale bývajú v nich spravidla ľudia, ktorí majú strašne hlboko do vrecka, resp. sú na okraji spoločnosti. Určite to nie je bývanie ako v dome.
Odpovedať
No ja mám tiež hlboko do vrecka, nebude to slúžiť na trvalé bývanie, stačilo by, ak by tam bolo aj v lete príjemne a v zime teplo. To potrebujem zistiť od niekoho, kto taký mobilný domček má.
Odpovedať
Má niekto reálne "búdku" od Tejto firmy a tým pádom aj praktické skúsenosti s mobilným domom od nich? Názory sú fajn, ale ja reálne uvažujem nad kúpou a chcem vedieť, do čoho idem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?