Mirano, Energodomy, Art home dizajn či Wittnerhouse?

Zdravím Vás viem, že tu je kopec diskusiíí na tému dodávateľ na drevostavbu, prezreli sme ich mnoho, no nikde nebola jednoznačná odpoved na výber spoľahlivej firmy. Máme vytypované Mirano, Energodomy, Art home dizajn, Wittnerhouse Viete poradiť dajakú firmu na montovaný dom? Vdaka
Odpovedať
art home dizain? vidím, že dobrodružná povaha ti nechýba....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@praktikman a čo je na nich zlé?
Odpovedať
@evatothova že včera predávali topánky a dnes montované domy... a to nemyslím obrazne...
Odpovedať
@evatothova z vytipovaných: Mirano alebo Wittner... Energodomy nepoznám a neviem posúdiť...
Odpovedať
@praktikman to o tých topánkach sme nevedeli :) boli sme pozrieť ENERGODOMY jednu hrubú stavbu, dojem taký neutrálny -nepáčili sa nám okná -obvodové steny neboli hore v rovnakej výške +- 1-2cm WITTNER intenzívne komunikujeme MIRANO sme nechali preklepnúť cez dodávateľa čo tam má v Kubíne sídlo ešte z kategórie montovaných VIDADOMY, ale to je keramika -boli tu už dajaké recenzie, skôr negatívne
Odpovedať
@evatothova My mame Wittnera. A sme velmi spokojny,byvame cez pol roka :-)
Odpovedať
Dobrý ,ja staviam s Miranom a som spokojná 😃😃😃
Odpovedať
Uz mame cenu aj od Wittnera. Trosku vyssiu ako sme cakali.
Odpovedať
Profilova fotka
My ideme stavať s Miranom, robili nám projekt, boli sme omrknúť ich stavby, chlapi šikovný, práca doslova pedantná... majú kvalitné materiály, okná Slovaktual v cene, plast-hliníkové potrubia... odporúčam si dohodnúť osobné stretnutie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@evatothova Ahoj, ako ste sa nakoniec rozhodli, kto Vám bude stavať? Tiež uvažujeme nad montovaným domom. Firma Wittner haus má veľmi dobré recenzie aj projekty pekné. Cena tiež vyššia než sme očakávali, verím však, že by to bola kvalitná stavba. Známi nám chválili aj Art home dizain.....tam je zase zaujímavá cena, nevieme však, či nie na úkor kvality.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Dobrý deň, do diskusie pridávam svoju nedávnu skúsenosť s firmou Art home dizajn - Topoľčany. Bola to firma, ktorá sa dostala do môjho úzkeho výberu pri mojej stavbe rodinného domu podľa vlastného projektu. Páčila sa mi ich skladba stien, matriály a tak ďalej. A aj pani na prvých stretnutiach bola veľmi ústretová a milá. Hoci som pri hľadaní na internete narazila na zlé recenzie typu "vyrábali topánky a teraz robia domy" a podobne, naozaj sa zdalo že firma frčí jak má. Bola som aj na jednej stavbe. Stála. No a tak som sa rozhodla dať si stavbu naceniť s úmyslom dať mojich asi 100 000 Eur práve do rúk tejto firmy. Výsledok? Som rada, že som takýto omyl nespravila. Tu je dôvod: Dnes je 28.08.2020. O vypracovanie cenovej ponuky na stavbu domu som firmu požiadala dňa 01.06.2020 - mali sme niekoľko osobných stretnutí ohľadom detailov stavby. Podklady z projektovej dokumenntácie mala firma od 17.06.2020 - z dôvodu, že bol problém s otvorením príloh, ktoré som mailom posielalala vo formáte .zip - ťažko hodnotiť, mne súbory fungovali na viac počítačoch. Po mojom dotaze zo dňa 16.07.2020, či sa naceňovanie niekam posunulo, som dostala informáciu, že sa môjmu projektu budú venovať “budúci týždeň”. Ako píšem, dnes je 28.08.2020. Nikto ma zatiaľ z firmy nekontaktoval. No už ani nemusí... Túto skúsenosť sem pridávam preto, že žijeme na Slovensku, kde je krásne, je to naša domovina, no pomer výšky miezd (teda tých s chrbtovou kosťou) a cien nehnuteľností je v podstate šialený. Ak už sa teda do tohto boja chceme pustiť, určite s niekým iným, ako s touto firmou, ktorá teda napríklad moje plány na bývanie oneskorila o 3 mesiace, zobrala mi čas a výdavky navyše.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?