MF Pro - murovaný dom na kľúč

Má niekto skúsenosti so spoločnosťou MF Pro - robili niekomu murovaný dom na kľúč? nejaké recenzie? Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@werci89 ahoj, skusenosti osobne nemam, no dost som si na ich stranke pozerala domceky, lebo podla mojho nazoru tam maju najkrajsie katalogove domy. No aka je ich spolocnost ti neviem povedat. O nej mi hovoril len moj znamy, no on z nej moc nadseny nebol
Odpovedať
@silvusik353 a z akého konkrétneho dôvodu nebol nadšený??
Odpovedať
Profilova fotka
@werci89 no hlavne z toho, ze ich celkova cena nie je uplna. nie je tam vobec zahrnuta statika, ze za tu si museli priplacat a tak. uz si to vsetko presne ani nepamatam, kedze mi to hovoril asi rok dozadu
Odpovedať
@silvusik353 tak ale to proste obchodna taktika. Ked sa na to tak pozries, maloktora firma, ma napisany celkovy rozpocet na stavbu. Nejak ta nalakat musia, nie
Odpovedať
V prvom rade firma MFpro nerobí domy na klúč, to je čisto projektant ktorý robí len projekty. Vedia len odporučiť stavebnú firmu s ktorou spolupracuje a to je B2H - šťastný domov. Čo sa týka tejto firmy, tak projekt style218 nám nacenili na 105tisíc za holodom. Projekt od MFpro tiež nieje veľmi výhra kedže v cene nieje zahrnuté osadenie ani pripojenie IS. Dokonca projektant bude chciet od Vás aby ste mu zabezpečili podklady. Takže to si môžte rovno nájsť projektanta ktorému ukážete pôdorys aby Vám vytvoril projekt a to v rovnakej cene a nebudete nič zháňať kedže to by si mal riešit on sám.
Odpovedať
@michaljansky a vies odporucit aj nejakeho schopneho projektanta?
Odpovedať
@werci89 my sme kupovali projekt od MF Pro. spokojnosť- komunikácia, vysvetlenie, odpovede. @michaljansky neviem o tom že by ste v nejakom katalógovom projekte mali zahrnuté ceny za osadenie domu a projekt za jednotlivé prípojky. a čo je na tom že im dáte podklady ktoré máte? neviem odkiaľ by si ich oni zháňali keď sa k tomu nedá inak dostať niekedy ako cez vás. my sme mu napríklad dali kontakt na pána ktorý predával pozemky v oblasti kde sme stavali a on už si s ním odkomunikoval čo všetko potrebuje. @werci89 stavali sme však s inou firmou akú vedia oni dohodiť, keďže sme zohnali za lepšiu cenu .
Odpovedať
@katikarcoolka a vies mi povedat aj tu firmu, boli ste s nou aj spokojni?
Odpovedať
@katikarcoolka nehovorim ze v inych katalogovych projektoch to zahrnute je, len upozornujem ze este treba k tej cene pripocitat tieto polozky. Co sa tyka tych podkaldov tak ja som k nim pristup nemal, islo o vedenie IS...Mal som len kontakt na obec kde by mali mat k tomu podklady...No lenze to nestacilo, trvali si v MF na tom ze im to musim zabezpecit ja. Takze som oslovil ineho projektanta, ktory sa ma za tieto veci ani nepytal. Bral to ako samozrejmost ze to je jeho praca zabezpecit si k tomu podklady.
Odpovedať
@werci89 ja mám projekt od p.Krídla - www.kridl.sk Len sídlo majú v Gbeloch, takže to neviem či by Vám vyhovovalo... ale ak áno tak určite odporúčam, pracujú na tom manželia spolu. Mám projekt podobný ,,style218,,
Odpovedať
@michaljansky ok.to beriem . Inak my staviame projekt style 218... kuchyňu budeme mať ako vy akurát umývacku vľavo od drezu . Tu priečku pri tom jedalenskom stlole nemáme . Je to tam zbytocne uplne . A keby staviame znova dáme komin na opačnú stranu krbu. A terasu mAme predĺženu tu strednú časť o meter . veľa šťastia :)
Odpovedať
@katikarcoolka my sme práve na tej priečke trvali aby to od zádveria predelovalo priestor, ale najprv sme ju tam tiež nechceli =) ... a čo sa týka tej terasy tak tiež nám najprv navrhli z väčšou, len pozemok nemáme nejako extra dlhý tak sme to vyžiadali takto...máte aj nejaké fotky vnútorných miestnosti ?? Radi by sme s priateľkou videli to vnútro ako to celkovo vyzerá =)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@michaljansky no podľa mňa bude za tou prieckou len tma a zbytocne to zmensi priestor. Neviem si predstaviť že by tam bola. My tam budeme dávať posuvne dvere. Foto mam v albume :) ak by ste chceli nejaku konkrétnu tak piste. Ta terasa je to najlepšie čo sme mohli urobiť . Pozemok tiez nemáme nejaky velky ale keď sme si tam predstavili velky stôl a aby sa dali v pohode odsunúť stoličky tak ten jeden meter bolo urcite dobre rozhodnutie :) . Terasa bude najpouzivanejsie miesto teda aspoň u nás určite. A ešte tie terasove okná potom mAme jedno fix a to od kuchyne portal.
Odpovedať
@katikarcoolka pekná práca, na kolko vás vyšiel domček ??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?