Máte skúsenosti s firmou www.domprevsetkych.sk?

Zdravím Vás všetkých. Chcem sa opýtať či máte niekto akékoľvek skúsenosti s firmou ktorá má web stránku www.domprevsetkych.sk. Chceme stavať drevodom a zháňam akékoľvek referencie na túto firmu nakoľko som zatiaľ žiadne nenašiel a to ani na MS. Všetkým ďakujem za ich príspevky.
Odpovedať
@koki63 ahoj, vždy keď si overujem nejakého potenciálneho dodávateľa tak začnem na finstat.sk. O tejto firme som zistil, že mala minulý rok obrat cca 430tis EUR, čiže postavili tak 4-5-6 domov. Ďalej na ich webe som nevidel popis štandardu ktorý je v cene, naopak u mnohých domov som videl elektrokotol a radiátory inými slovami low cost riešenie... Asi najlepšie je zavolať im priamo a nech dajú referencie co kde stavali. Ak robia dobre, budú vedieť poskytnúť kontakty a overite si to priamo so zákazníkmi. Ak nie, mate jasný vykricnik.
Odpovedať
@martint Ďaukjem pekne za cennú radu
Odpovedať
@koki63 u drevo stavby treba veľmi opatrne vyberať realizatora. Náš predošlý dom bola montovana drevostavba, viem o com hovorim:) sú to detaily ale môžu sa vám v následných opravách veľmi predrazit...
Odpovedať
Profilova fotka
@martint Obrat je ukazovateľom toho, koľko domov postavili? Ja som si myslel, že o tom, koľko ich postavili viac napovie zisk...
Odpovedať
@jamk1 obrat je objem práce ktorý odviedli. Stavaju na kľúč, cena domu je 80-100tis podľa ich webu čiže to sú 4-5 domov ako píšem vyššie. Tento parameter mi skor ukáže ako dlho sú na trhu, akí sú stabilní, atď. Zisk je veličina, ktorá hovorí o ich čistom profite a da sa veľmi pekne skresat z daňových dôvodov :)
Odpovedať
@martint Ide práve o ten výber realizátora. Neradi by sme sa popálili. Nejaké informácie mi už poskytli ohľadom materiálov v štandarde na kľúč. Tiež som ich požiadal o nejaké kontakty na vlastníkov nimi realizovaných stavieb tak zatiaľ čakám.
Odpovedať
@koki63 uvidíte. Ono u tých úžasných ponúk typu 550 za meter a pod sa žiaľ šetrí na všetkom. Treba brať v ohľad platné normy na izolácie a energetickú náročnosť ako aj váš užívateľský komfort.
Odpovedať
@martint S tým môžem len súhlasiť.
Odpovedať
@jamk1 pan je ekonom? :-)
Odpovedať
Videl som 2 domy od nich, taky standart by som povedal, samozrejme na kluc to nieje ziadnych 550e ale skor 700 az 800 podla pouzitych materialov.
Odpovedať
@monc0 čiže cena ktorú uvádzajú podľa teba nie je za RD na kľúč?
Odpovedať
Ale je, z najlacnejsim obkladom , najlacnejsou podlahou, sanitou atd. To co ponukaju si fakt da len velmi nenarocny klient, takze v istej konstalacii hviezd s prizmurenymi ocami by vedia postavit dom na kluc aj za tych 550, akonahle si upravite projekt , uz idete vyssie, ale to je tak u vsetkych firiem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@monc0 a celkový dojem z domov ktoré si mal možnosť vidieť? Myslím aj na kvalitu prevedenia a tak...
Odpovedať
Kvalita, vzhladom na niektore dnesne firmy , nieje zla, ale vzdy je co vylepsovat. Mne osobne sa pozdavala, ale moze to byt moj subjektivny nazor nakolko nie som odbornik, viem akurát ze ak aj bol problem s niecim, promtne to riesili.
Odpovedať
@monc0 stavali ste nakoniec s niekym inym?
Odpovedať
Nie, pojdem s nimi :)
Odpovedať
@monc0 vážne alebo si utahuješ? :-)
Odpovedať
@koki63 dobry den, martint@ vam velmi dobre poradil, aj my sme si dali postavit montovany drevodom a presli sme si niekolko domov u kazdej firmy kym sme sa rozhodli a myslim, ze sme si vybrali velmi dobre. Cena je cca okolo 900€ za m2 a to sme si priplacali oproti standardu za podlahove kurenie, predpriprava na krbovu vlozku, fotovoltalika a pod. Drzim vam palce. Ak firma neposkytne referencie typu "uz byvajuci zákazníci" asi by som aj ja vahala ist s nimi stavat...
Odpovedať
@dadik1212 dakujem vam za radu. Každá rada pomôže.
Odpovedať
Neutahujem si z Vas, ideme s nimi stavat, tie dva domy co som videl su postavene a ludia v nich byvaju, mna to presvedcilo dostatocne, mal som ponuku aj od wittnera z NR aj od Syntecu, pomer cena kvalita mi vysiel z mojho rozpoctu najlepsie od tejto firmy. Kazdy kto ide stavat nemal by vyberat iba z pocutia alebo co kto napisal ale realne tie domy vidiet, bez komentara.
Odpovedať
@monc0 tiež sa chystám pozrieť si aspoň jednu alebo dve ich realizácie a podľa toho sa asi zariadim. Tiež som uvažoval nad firmou Trendhouse ale veľa referencií som na nich nezohnal.
Odpovedať
Ahoj, este doplnim nejake moje poznatky z minulosti: - pozor na definovanie zaruky - pozor na formulacie typu "kupujete ako stoji a lezi" - pozor na zmluvu, tu obetujte par penazi na pravnika - mne napriklad chceli jeden dom dokoncit cez zmluvu podla obchodenho zakonnika, kedze som sukromna osoba, trval som na obcianskom zakonniku Vo vseobecnosti pozor na snahu firiem vyvliect sa zo zmluvnych zavazkov.
Odpovedať
Na margo Trendhouse, ak uvazujete nad nimi, ako keby ste uvazovali nad touto :)
Odpovedať
@monc0 toto uplne nechapem aj ked mi to na MS už raz bolo napísané :-D :-D Ak sa dá tak by si mi to mohol vysvetliť nejak bližšie...
Odpovedať
@martint - čo znamená pozor na definovanie záruky? menej ako je zákonne stanovená nie je možné uzatvoriť a ak aj áno, je to neplatné v tomto bode (zvyšok zmluvy je platný) - ako inak ti právnik v zmluve naformuloval "ako stojí a leží"? - aj súkromná osoba môže kupovať v znení obchodného zákonníka 8-) to nemá nič spoločné s PO/FO... prečo si nechcel podľa obchodného? v čom je občiansky lepší?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Chcem sa spýtať niekto staval s trendhouse?
Odpovedať
@monc0 uz ste zacali stavat?
Odpovedať
Na jar zaciname.
Odpovedať
Ľudia, podľa čoho sa rozhodujete pri výbere firmy? Chceme stavať, ale firiem je hrozne veľa a je tazke sa rozhodnúť...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Odporúčam stavať s touto firmou su seriózny a da sa na nich spoľahnúť . Je dolezite komu zveríte svoje rozhodnutie pre nivy domov a oni su správnou voľbou :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?