Máte skúsenosť s firmou Syntec?

Dobrý deň, obraciam sa na vás s touto otázkou, nakoľko som nenašla žiadne recenzie na túto firmu, síce našla na porade, ale to je iba jedna maličká, to mi nestačí, chcela by som vedieť či nemáte niekto skúsenosti s touto firmou (stavajú montované domy), alebo či niekto momentálne nestavia s nimi. Hľadala som aj tu vo vyhľadávači, ale nič mi nenašlo, tak ak by ste aj našli, môžete hodiť link. dakujem zatial velmi pekne. :-)
Odpovedať
Sice neskoro, ale predsa. Firma Syntec mi stavala dom. Vystavba trvala cca 4 mesiace. Bola som spokojna. Vsetko prebehlo tak, ako som si predstavovala. Nechcela som dom z hotovych panelov, ktore ti donesu pomaly aj so zaclonkami na okne. Mohla som este menit veci za pochodu. Mozem odporucit. Par fotiek mam v albume.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@zakulka dobry den, stavali ste s touto firmou? chystame sa stavat, a tiez hladam recenzie . dakujem
Odpovedať
@perlaa dobry den, nestavali sme nakoniec, prestavujeme starši dom.
Odpovedať
@zakulka :-) ďakujem
Odpovedať
ahoj. bol som sa pozret na ich vzorovy dom domissimo 268 v nitre. celkom sa mi ten dom pozdava. je pekny aj kvalita materialov je super. len co sa mi tam nepacilo boli male okna co je celkom pochopitelne za tu cenu. tak som si dal nacenit vascie a este nejake veci. tak som zvedavy kam sa dostaneme. ale som zatial rozhodnuty pre tuto firmu. zatial nemam ziadne referencie od nikoho okrem compra tak som si zaziadal este o nejake kontakty.. ked niekto vie nieco o ich domoch tak sem stym. pripadne nejaku fajn firmu za taku cenu ako maju oni to domissimo.. pekny den
Odpovedať
má niekto skúsenosti s firmou Rena-Top (pán Šinský)?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@jozok a aká bola cena potom? Tiez sa mi tie okná zdali malé...
Odpovedať
ahohj. vsetky okna boli o 1000e viac. len teraz mame problem s pozemkom tak hladam nejaky iny vhodny..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@compra Prosim kolko Vas vysiel hotovy dom a vymera? My tiez uvazujeme o stavbe...Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?