Má niekto skúsenosti s firmou Andante - ILEH?

Profilova fotka
Ahojte, hľadám akékoľvek referencie, skúsenosti s firmou Andante - ILEH. Ich systém sa mi páči a aj po stretnutí s konateľom mám dobrý pocit. Referencie sú však najdôležitejšie. Máte niekto skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam postaveny dom touto /fi-ha/ technologiou. uz 6,5 roka a som spokojna. drevene tvarnice nemam vyplnane sklenou vatou, ale fukanou izolaciou. mozno v buducnosti by som riesila vnutorne priecky z ineho materialu, pretoze su trosku hlucnejsie ako ytongove, alebo pouzila este dodatocnu zvukovu izolaciu. najma medzi spalnou a kupelnou. andantaci mi robili mury a strechu. moze byt. urcite dobry vyber. konatel je ok.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja mam tiez dom postaveny od fy Andante aj s teplovzdusnym vykurovanim. Uz druhu zimu mi kurenie funguje perfektne, za zimu 2014-2015 ma stalo vykurovanie 224 Eur (vykurovana plocha 143m2).Tuto zimu nemam este vycislenu,ale vyzera to,ze to bude na rovnakej urovni ako rok 2014. Vztahy s montaznikmi aj s vedenim firmy boli OK a urcite firmu odporucam.Som s byvanim velmi spokojna.
Odpovedať
Ahojte, z touto firmou som sa stretol na Coneco. Konateľ bol fajn a ten ich system a-ha sa mi veľmi påči. Tak som im poslal pôdorys s rozmermi murov, dveri a okien na nacenenie aj s predstavou o rozpočte ale odbili ma že to za tie peniaze nevedia postaviť. Neponukol žiadnu alternatívu, žiadny návrh. Nepripadalo mi to profesionálne. Pritom na webe majú kalkuláciu (síce na system fí-ha) ktorá by sa do mojho rozpočtu krásne vošla. Stačilo trochu diskusie. ĎAlšia vec ktorá sa dá preveriť je ich hospodársky výsledok, napr. na Finstat.sk , alebo zisk. sk a tam je vidieť,že ročné tržby firmy sa pohybujú medzi 200-300 tisic ročne. To vychádza na 2-3 domy za rok čo zease nie je tak veľa aby mali dosť skúseností s ktorou sa dá machrovať. Ďalším faktorom ktorým sa dá merať úspešnosť firmy je zisk a ten na uvedených strankach vidim ako mínusový. SÚ to dôležité údaje pretože určite budú požadovať zálohu dopredu a otázne je či aj dodajú čo slúbia. Nie je vôbec vínimočne že na Slovensku sa vyberie záloha a potom firma skrachuje. Napriek tomu je system stavby fí-ha aj a-ha pre mňa veľmi zaujímavy a uvažujem nad stavbou týmto systémom.
Odpovedať
Tiež ma tento systém zaujíma. Páci sa mi ako alternatíva ku klasickému osb sendviče. A co sa týka ekonomickych ukazovateľov, ano aj toto je pohľad. Len z hľadiska súčasnej daňovej odvodovej a inej legislatívy firmy svoje zisky tlačia nadol, len aby nemuseli platiť vysoké dane (ale to je úplne iná téma na dlhy cas😉)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Tak to ma mrzí, dúfal som, že moja predtucha sa ukáže ako neoprávnená, ale ako čítam tak naozaj nie je dôvod s nimi vôbec začať. Nás zatiaľ brzdia úrady už pri kúpe pozemku takže konkretnu firmu na stavbu domu som ešte ani neriešil. Ďakujem za upozornenie
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
@dinor ahoj, mozem s tebou a aj s predoslym komentarom vyssie len suhlasit. Ako potencionalni zakacnici na novu realizaciu, tak sa mi nepaci ako majtel s nami tejto firmy komunikoval. Tak odmerane a egoisticky vystupoval, ze radsej ruky prec, aj ked si myslim, ze nemal dobru naladu :-| . Kazdopadne nechcem od takychto firmiciek nic vidiet ci pocut ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?