Ktorú firmu ponúkajúcu montované domy by ste odporučili?

Profilova fotka
Vážení, som úprimne zvedavý na Váš názor a hádžem do pléna malú anketku: Ktorú firmu na Slovensku (prípadne v Čechách) ponúkajúcu montované domy by ste odporučil a pred ktorou by ste chcel iných varovať. Ak viete, napíšte aj prečo (hlavne u nepopulárnych). Pokiaľ by ste svoj názor nechcel predostrieť verejne, poprosím o zaslanie privátnej správy. Po 21dňoch všetky názory vyhodnotím a prípadným zaujemcom-anketárom možem poslať záverečný výsledok "popularity / nepopularity". Výsledok ankety ale nebude verejný, takže milí predajcovia domov, klídek:) Činím tak z prostého dôvodu absencie takéhoto rebríčka a z bezbrehej zvedavosti:) Keď takýto rebríček "popularity" môžu mať naši politici, tak prečo ho nespraviť aj v tejto sfére. Relevantný výsledok by vznikol pri čo najširšej odozve, takže verím že sa vyjadríte. Ďakujem za Vašu ochotu a za názor.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem prvým anketárom, takú odozvu som veru nečakal:) Zatiaľ je to všetko cez privátnu poštu ale to je v poriadku, ráta sa každý názor. Verejný či neverejný, každý má rovnakú váhu. Som zvedavý kto bude víťaz a Vy?
Odpovedať
Profilova fotka
kvalitnu drevostavbu robí Wittner haus nekvalitnu napr Ekodom
Odpovedať
Profilova fotka
@brano36 za Čechy RD Rýmařov ;-)
Odpovedať
no neviem ja osobne by som radšej uprednostnil slovenskú firmu. Predsa len prípadne reklamácie sa vybavujú o ničo jednoduchšie ako cezhranične. Na druhej strane ak niekto ponúkne lacnejšiu cenu, tak v tom prípade by to stalo za úvaženie. Firiem je spústa. Skús pozrieť stránku www.stavrek.sk pár ich tam je.
Odpovedať
Profilova fotka
@oondrejj toto teraz neries, ked ukončime anketku, budeme vediet ako je to u nas na Slovensku a v Cechach s pohladu oblubenosti navstevnikov modrej strechy:)
Odpovedať
Profilova fotka
@petrsv1000 fajn a teraz daj echo koho u vas urcite nie:)
Odpovedať
Firma ELK - naprostá spokojenost.
Odpovedať
My jsme vybrali Rymařov, ale ještě nestavíme a nevíme jestli budeme. Zatím mě děsí stále zvyšující se cena (která je, ale vzhledem k inflaci a DPH logická) a příplatky za nadstandarty.
Odpovedať
Profilova fotka
@sinja dobre takze pozname kladneho adepta a co negativna referencia, je nejaka?
Odpovedať
Profilova fotka
@marketa_v Dakujem za nazor, hoc teda neviem ako budete spokojna. Kedze mate podpisanu zmluvu, uz len treba dufat ze to bude dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@brano36 buhužel negativní nemám, vím jen o Ekonomických stavbách, ale ty nědělají montované domy, jestli tedy vůbec něco dělají.... :-D
Odpovedať
Osobnu negativnu skusenost nemam. Kamarat ma nastastie vystrihal pred Bien Haus(po novom sa tusim volaju Vodomy). Neviem do akeho stadia stavby sa s nimi dostal, ale musel si ho dokoncit sam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@idom dovolil by som si Vas poopravit, spolocnost Vodomy len dodavala spolu s inymi firmami niektore prace pre BienHaus ale nie je jej nastupcom. Pokial negativne skusenosti nemate, poznate nejaku ktoru by ste chcel odporucat?
Odpovedať
@brano36 nie ja som od drevodomu nakoniec upustil. Znama zacne teraz stavat na jar tak, potom sa podelim o skusenost. Ide stavat na susednom pozemku, tak to uvidim vyrastat v reale.
Odpovedať
Profilova fotka
@idom ok nevadi, dakujem za zapojenie do anketky:)
Odpovedať
dobrydom
Odpovedať
Profilova fotka
@leandrian ? dobrydom je meno firmy alebo zaciatok vety?:)
Odpovedať
@brano36 to je síce pravda, ale Bienhaus v likvidácii a VO domy majú (mali) rovnakého konateľa... Ing. Orolín....
Odpovedať
Profilova fotka
@tommi_d chapem i ked mozno to zle vnimam, ale... Ako moze VO domy byt pokracovatelom ked vznikol 5rokov pred likvidaciou Bienhausu (aspon podla OR)? Je tu vsak riesenie, zavolat do jednej alebo druhej firmy:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Priatelia, dostavam emaily na zaslanie vysledkou, samo ked bude anketka ukoncena. Nebudem vsak kazdemu odpisovat samostatne a poviem vam priebezny stav. Vacsinou sa zvieraju maily s negativnymi firmami pricom tych kladnych je asi o 50% menej, co sa tyka mnozstva, ako zapornych firiem. A aby to bolo zaujimavejsie, zatial ani jedna firma nedostala po dva hlasy, to plati pre obidva tabory. Uvidime ako to bude pokracovat do konca mame este more casu. V kazdom pripade, cim viacej tipov tym moze byt vysledok presnejsi.
Odpovedať
Pre mna spodok Stavomont fertighaus ]-( a top Kamabyvanie, strasne dobri chlapi, ktori vyjdu v ustrety. Nech im to vydrzi co najdlhsie. Verim a dufam, ze takychto OK firiem, ktori sa zaoberaju montovanymi domami je na SVK viac, ako tych kvazi podnikatelskych odrbchamradi...
Odpovedať
Profilova fotka
@flame1 to je v poriadku ze pises, hoc treba povedat ze hlasy z poza Moravy su zatial v mensine. Šak je Vás viac než nás a montovaciek tam bude tiez viacej, čo ste vsetci po stavbach?:)
Odpovedať
Profilova fotka
@mito0 dik za ucast
Odpovedať
@brano36 to, že je VO domy sú pokračovateľom Bienhausu, som netvrdil ja, ale idom, ja som len písal, že obidve firmy mali (majú) rovnakého konateľa Ing. Orolína... i keď to "O" v názve VO domy môže byť Orolín a "V" Valach ako konateľ pred Orolínom (zdroj: ORSR) Zaujímavé su i dátumy : konateľ VO domy od 9.11.2011 a a konateľ Bienhaus do 10.11.2011 takže idom môže mať v príspevku z 16.1.2013 o 12:15 ešte aj pravdu...
Odpovedať
Profilova fotka
@tommi_d nie som sudca aby som riesil kto ma pravdu. Ak su pokracovatelom ako pise idom, tak su pokracovatelom, hotovo. Mate teda tip na anketu? lebo zatial sme mimo temu a spamujeme:)
Odpovedať
@brano36 Však to víš můj drahý Slovenský bratře,že my na Moravě , jsme již za vodou ?(řekou Moravou.) A máme již postaveno,protože jsme již v balíku ? (slámy).Od kud myslíš že Ti píšu? ;-) Teď Brano , pokusím se již vážně.Já sám nějaký ten domek již mám.Ale zajímám se ještě na zahradě o stavbu dílny,garáže, ateliéru,tak vše v jednom.Také kvůli úsporné technologi a také eventuelně pro mladé. Mé hoby je pálit ohně a stavět šopy. ;-) A snem , moderní ateliér se světlovody z plných demižónů... Proč? Protože je to opravdu prosté a podstatně levnější ...A tak bych to chtěl nandat s tou jejich slavnou "zelenou úsporou těm EU dotovaným firmám a tak celé Unii i Klausovi.Za světlo jim nedám ani korunu... :-D A pokud neseženu ty europanely,nakoupím ten příslušný polystyrén vyrobím si je doma třeba i sám.Dnes už jsem dokonce šmejdil po lepidle a levných OSB deskách.A na tu montovačku už se těším. Brano ,znáš ten vtip jak sedí dva bezdomovci a ten jeden ukazuje druhému rezavé klíče a říká: Pamatuješ jak jsme tenkrát cinkali klíčí? Tak, tenhle byl od branky...,tenhle od domu ....a tenhle od garáže...Nejsmutněší je na tom, Brano to ,že pro někoho to nemusí být vtip ,ale těžká realita! A tak já osobně dělám tak ,abych si hypotéky v dnešní šíleně nejisté době raději vůbec nebral. To je můj osobní názor.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@brano36 bohužiaľ, mám k téme, len som predpojatý ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?