Kosice a okolie odporcute firmu na stavbu domu, prosim.

Ahojte, momentalne sme v stadiu hladania pozemku, ale tak riesime aj firmy, ktore oslovit a mam z toho strach, nakolko mame obmedzeny rozpocet. Potrebovali by sme mensi 3 izbovy domcek pre dvoch za primeranu cenu. Viete niekoho odporucit? Budem velmi vdacny.
Odpovedať
Co je primerana cena a kolko m2 ma ten mensi domcek?
Odpovedať
Prisposobime sa ponukam a nechame si poradit. Ale ako uplny laik mam zatial svoju predstavu do 55000EUR a samozrejme co najviac m2, aspon 60m2 a viac.
Odpovedať
skuste navštívit vzorovy dom pred Hornbachom v Košiciach na Moldavskej ceste, možno nájdete inšpiráciu a kolegovia Vam môžu aj poradit ako získat menší 3 izb rodinny dom vo velmi priaznivej cene :-)
Odpovedať
@shepho tak na taky pidi pozemok v KE o rozlohe 2are, mas tak akurat na com sice nic nepostavis, ale mas pozemok, chlope otvor oci a presun sa do reality, za 55 litrov v KE kupis tak max garzonku, pre kristove rany to fakt na slov. sa potratila logika do zabudnutia???
Odpovedať
Neviem či pisem nezrouzumitelne, ale asi áno, tak to zopakujem. Napísal som, že si nechám poradiť a prisposobim sa, preto som došiel aj sem na toto fórum, trochu sa nechať nasmerovať. Rovnako pisem, že v tomto som laik a je to len moja predstava. :) povodne som sa pýtal na firmu v Ke a okoli na odporúčanie, o veľkosti domu a cene by som sa rád bavil až s danou firmou :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den. Skuste oslovit firmu Sc -Top od Kosic. Buduju taketo domceky mozno sa zmestite do rozpoctu.Odporucam vam nakolko nam pomohli. telefón: 0948 522 522
Odpovedať
@simulienka2207 ďakujem pekne za tip, určite sa na to pozrieme. :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?