Katalog drevodomov- KD15

Dobrý deň, veľmi sa nám páči tento dom http://www.katalog.cmd-sk.sk/nahlad.p... a po preštudovaní stránky sme zistili, že realizačná firma je firma mhouse. Chcem sa spýtať, máte s touto firmou niekto nejaké skúsenosti? A na stránke píšu, že stavajú len difúzne otvorené konštrukcie, myslíte, ze je to lepšie ako difúzne zatvorená? Veľmi ďakujem za každý názor.
Odpovedať
ozivila by som tuto temu, zhanam referencie na firmu mhouse @nexus5 dakujem
Odpovedať
Kontaktoval som ich ohladom ceny, na mail neodpovedali....az na urgenciu....potom aj poslali nacenenie, moc vysoka cena. Pri ich pristupe k zakaznikovi, by som urcite s nimi nestaval, nech maju sebelepsiu stavbu. Difuzne otvorena konstrukcia je lepsia, ako zatvorena.
Odpovedať
Profilova fotka
@hornetf18 môžem sa opýtať cca na koľko Vám projekt nacenili? Taktiež sme ich oslovili. Nad akou firmou ešte uvažujete? Ďakujem.
Odpovedať
Pozriem to a napisem.
Odpovedať
@abigail2010 tak ich cena bola 85 000 bez DPH, teda s DPH cca 103 000 € za HOLODOM ... bungalov 85m2 uzitkovej plochy...co je teda aj medzi bratmi trosku vela :-D a nic extra v poziadavkach nebolo, uplne obycajny domcek. Nad akou firmou uvazujeme? rozhodnuti sme pre firmu Lumber House, zatial nas brzdia financie, banky, predaj bytu atd atd.
Odpovedať
Profilova fotka
Nemate skusenosti s firmou Dobry dom? Rovnako zvazujeme drevodom a hladame vhodnu firmu a na tuto som zatial citala len pozitivne referencie.
Odpovedať
@hornetf18 @abigail2010 dobry den, pozeral som ten dom, co maju na stranke a ta cena moze byt kludne realna... Treba si uvedomit, ze ten dom ma na vsetkych obvodovych stenach dreveny obklad- uz to je o dost drahsie ako klasicka omietka, dalej ak nacenili strechu ako titanzinok- tiez drahsia zalezitost. A v neposlednom rade tato firma pouziva difuzne otvorene konstrukcie a ako tepelnu izolaciu drevovlakno, co je oproti polystyrenu a mineralnej vlne samozrejme o nieco drahsie. Ale na druhej strane je to kvalitnejsie... Ale myslim si, ze keby ten dom nacenili v omietke a normalnou strechou, tak by ta suma bola urcite zaujimavejsia :)
Odpovedať
@clt Urcite nebol navrh na drevedny obklad, strecha klasika, difuzne otvorena konstrukcia - ano, je o nieco drahsia ako polystyren, ale s tym sme ratali. Takze podla mna, ta cena bola premrstena a dost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?