Máte skúsenosť s firmou JK Slovakia?

poznate niekto tuto firmu? sidli v lipanoch. idem zajtra za nimi sa s nimi stretnut. kamoske stavali dom,bola spokojna no chcel by som viacej referencii, dakujem
Odpovedať
Bol si pozriet v Lipanoch?Ako si dopadol?
Odpovedať
Tie domčeky s pultovou strechou majú veľmi pekné, klobúk dolu. A na stránke všetky potrebné informácie, som zvedavý, ako Štefan dopadol.
Odpovedať
Profilova fotka
Videl som ich stavby nielen navonok ale aj zvnúra. Zostrojenie skeletu bolo strašné!!!! Niečo iné je reklama a realita ? Skutek utek. Plánovali sme postaviť si ich firmov domček ale ako som už písal po osobných návštevách ich stavenisk some sa rozhodlí pre niečo iné. Robím už niekoľko rokov v stavebníctve takže viem očom hovorím. Ale jeto moj osobný názor na túto firmu a pána ktorý sa vozí na Volve z dovozu a mislí že je majster sveta. moje odporučanie. Prejdi si čím viacej ich realizovaných stavieb a uvidíš ako tie stavby pracujú po dvoch rokoch. Ak chceš niečo konkrétne viac daj na seba kontakt nieje problém sa stretnúť
Odpovedať
Spit ty robis montovane domy?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@radoboco Písať viete pekne, viete aj čítať???
Odpovedať
Ja s nimi mám osobnú skúsenosť. Po referenciách u mojich známych, ktorí si dali vystavať domy u fy. JK Slovakia, sme sa rozhodli navštíviť firmu v Lipanoch, kde sídlia. Prešli sme si naše pohľady na domček a o konzultácií s ich projektantom sme dohodli konečnú verziu. So štatutárom p. Knutom sme ešte optimalizovali naše požiadavky s cenovou kalkuláciou až kým sme sa nedopracovali k sume, ktorá bola pre nás akceptovateľná. Nedá sa stále spoliehať len na čo najlacnejšiu ponuku. Lacné stavby sú lacné preto, lebo sa niekde na niečom musí ušetriť. Či na lacnom materiáli /potom sa to prejaví v kvalite alebo tepelných vlastnostiach/ alebo sa ušetrí na práci ale môže mať dosah na zjednodušovaní technologických postupov a tým taktiež na kvalitu stavby. Jednania so zástupcom fy. boli naprosto korektné. Aj zmluva bola postavená tak, že nebola v prospech staviteľa , ako je u mnohých iných firiem, ale v aj my sme tam mali dostatok práv. Podľa zmluvy sme si mohli v ľubovoľnom stave rozpracovania stavby zobrať niektoré činnosti a zrealizovať si ich svojpomocne, pričom hodnota tejto práce /zahrnutej v rozpočte/, bola odpočítaná z celkovej sumy za dom. Koľko firiem vám toto dovolí? Všetky naše doplňujúce požiadavky počas výstavby boli bez reptaní akceptované./Ak to neboli blbosti, čo sa niekedy aj stalo/. Financovanie stavby prebiehalo po etapách. Najprv vystavali nejakú ucelenú časť a potom vystavili faktúru za realizáciu. Aspoň sme videli, za čo platíme. Nie ako niektoré firmy, ktoré zobrali horibilné zálohy a potom prestali pracovať, alebo ani nedostavali domy a zmizli. /reálne prípady/. Prvý výkop základov bol v júni a sťahovali sme sa do nového domčeka 1. októbra /za 4 mesiace/ .Úžasné. V domčeku už bývame 3 roky a bez toho, aby som niečo potreboval reklamovať. My nemáme žiadne problémy s kvalitou. Aj ďaľší moji známi si dali tiež vystavať domčeky, sú taktiež spokojní s kvalitou a jednaním zástupcom firmy. Najlepšie bude, ak tí ktorí si chcú postaviť domček sa prídu pozrieť na porozprávať sa s ľuďmi ktorí si dali domčeky vystavať a nedajú na fámy typu "jedna pani povedala...". Ja osobne môžem JK Slovakia z vlastnej skúsenosti len doporučiť.
Odpovedať
@marian_54 si nenapadny ako slon v pusti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý nám postavila firma JK Slovakia domček sme MAXIMÁLNE SPOKOJNÝ . Tuto firmu odporúčam m všetkami desiatimi. Mnohé firmy sa od tejto máju čo učiť !!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dala som si postavit´ dom to je všetko v poriadku ale ked chcem niečo reklamovat a zavolám na telefón tak nikto nedvíha.Načo potom píšu do zošitov čo by mali ešte odstrániť ked dom je ešte v záruke a nechcem písat dalej čo malo opraviť tak nie je to pekné od nich.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zuzanasvo @marian_54 dakujem za referencie aj my chceme stavas s nimi :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Máme osobnú skúsenosť. Firma JK Slovakia nám realizovala stavbu nášho domčeka. Určite môžeme len odporúčať. Bezproblémová komunikácia, odborný dozor pri realizácii. Firme ďakujeme.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pán sa vozí na Volve z dovozu, tak to ruky preč od neho, jedine, že by sa začal voziť na Volve tuzemskej výroby :D :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
Blbé poznámky auto z dovozu. A ktoré by malo akože byť pre správne posúdenie človeka ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
niekto realne skusenosti este?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?