Je reálny 4 izbový bungalov do 73.000€?

Je reálny 4 izbový bungalov do 73.000€ , so základovou doskou ?
Odpovedať
Takych tem je tu uz kopa - nikto nevie ci ten bungalov ma mat 100 alebo 250 m2 (4 izby je siroky pojem), z akeho materialu ma byt, ako clenity a tym cenovo narocnejsi atd. Dostanes tu vela odpovedi, ze ano aj vela, ze nie - tak si vyber... Pozri si napr. tieto temy: http://www.modrastrecha.sk/forum/rozp... http://www.modrastrecha.sk/forum/rozp... http://www.modrastrecha.sk/forum/rozp... http://www.modrastrecha.sk/forum/rozp...
Odpovedať
@marcello80 montovaný na klúč určite :)
Odpovedať
Tu som sa dnes dozvedela ze 160 m sa da za 30 tis :) tak za 70 urcite :) ale fakt tych tem tu je viac... podla velkosti a narokov by 70 mohlo stacit ale vela si urobite sami....
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri si www.domzamesiac.sk :-)
Odpovedať
@marcello80 samozrejme, že áno, veď 4 izby sa dajú postaviť aj na 60 m2, tak prečo nie?! :-) :-) to sú otázky!!!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@marcello80 je realne auto s 2 litrovym motorom a 18" diskami do 15 tis eur? Blba otazka, ze? Presne tak ako tvoja
Odpovedať
jasne ze to je realne kamos si dal postavit za 60tisic na kluc , barak´je hotovy a super, sam som sa divil, dom je v malom zaluzi,.ma 87m stvorecnych.
Odpovedať
Dá sa postaviť ale malá metráž.Ja som si postavil sám 143m2 obytnej za cca 80 000aj zo zariadením a plotom.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcello80 ja nechapem ten dovetok, ze zo zakladovou doskou..... ved to je vzdy sucast domu :-D. Ci ty si myslel, ze akoze zakladova doska sa spravi svojpomocne a niekedy a zvysok na kluc a ty by si to chcel komplet? asi ano . uz ti odpovedali ludia predomnou.... da sa, ale skor svojpomocne a mensi bungalov.... tak do 100m2 plochy.
Odpovedať
4 izbový bungalow za 70000 euro určite ano!!!!aj so základmi!!!!!!ani nie malý!!!! aj montovaný aj murovaný aj úplne z betonu!!!!len si musíte nájst fy. alebo majtrov normálnych!! nie špekulantov , alebo lupičov! 100%ne!!!!!samozrejme bez pozemku!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@marcello80 Neviem prečo nepíšú k téme. Je to tu nato aby sme pomohli a nie hádali a domnievali sa. Už som sa tu rozprával s veľa ľudmi čo stavali,rsp. FIRMA a aj so základovou doskou ich to vyšlo cca. 75000€ cca. 90m2/bez pozemku/. Nerátam však do ceny domu IS, poplatky atď. Čiže by som skôr povedal,že reálnejšia cena by bola 80000€. A ako vždy si tam prirátaj nečakané výdavky pretože nie vždy sa dá držať toho čo máš už naplánované.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?