Hľadám firmu na stavbu domu na kľúč v okolí Zvolena.

Hľadám stavebnú firmu, ktorá by nám postavila dom na kľúč. Prosím Vás poraďte nám vhodnú stavebnú firmu, prípadne vaše skúsenosti. Vopred ďakujem.
Odpovedať
@evy27 firiem je veľa. Záleží aj od toho, aké chcete. Tiež staviame v okr. ZV a stavia nám firma z Ivachnovej. Treba si zadať určité kritériá, porovnať ceny a pozrieť, čo je v ich nacenení. Je to trochu na dlhšie hľadanie.
Odpovedať
@ajkava Veď práve, že ich je veľa.Uvažujeme nad hrubou stavbou alebo nad holodomom. kde staviate vo Zv? My budeme vo Veľkej Lúke.
Odpovedať
@evy27 no.... tak to budeme asi susedia. Pred jarkami?
Odpovedať
No neviem, nepoznáme dobre tu Veľkú Lúku, ale nepatríme medzi nové domky, neviem to opísať, ale určite pred jarkami nie.
Odpovedať
@evy27 my staviame práve v novej štvrti. Staviame drevodom.
Odpovedať
prave som citala ze je to nova cast Homevile, kde staviate. Takze ste sa dali na drevodom? My nie, my chceme murovany dom. Nemame odvahu ist do drevodomu. Ak sa mozem opytat, kto Vam robil projekt na dom?
Odpovedať
@evy27 my sme iný ani nechceli. Je to rýchlo postavené, energeticky výhodné.... Väčšinou ešte ľudia voči tomu majú predsudky. Projekt nám robil chlapík, čo robí pre firmu s ktorou staviame. A Homeville je firma, nie názov lokality
Odpovedať
@evy27 Dobrydom
Odpovedať
@evy27 nerozumiem, prečo ste založili tému v sekcii o drevodomoch, keď chcete murovaný... tu asi veľa tipov na firmy stavajúce murované domy nenájdete...
Odpovedať
@curious_george Prepacte, som zaciatocnicka na tejto stranke, nevedela som kde som to mala zaradit. Ak by ste boli taky dobry, poradte mi, rada to opravim...Dakujem za upozornenie.
Odpovedať
@evy27 tak je to ok, nič si z toho nerobte, o nič nejde.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Poprosim kontakt na nich, ide o murovany dom. Dakujem. @kuxo252
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?