Firma Ecostav zo Štúrova

ahojte.. chcem sa spytat mate niekto postaveny domcek montovany od firmy ecostav? :-) maju celkom OK ceny a my spriatelom rozmyslame od nich domcek si dat postavit, len neviem ci mate niekto snimi skusenosti:-)! ( to viete dnes su ROZNE FIRMY)...dakujem za odpovede
Odpovedať
Ahoj, ja pracujem v konkurenčnej firme, hovorím to hneď na rovinu, ale ani ako firma s nimi nemáme dobré skúsenosti, majiteľ Ecostav pracoval u nás, no a zrazu keď sme sa po sviatkoch vrátili do práce tak sme zistili, že nám zobral databázu klientov, nejaké šanóny, kancelárske potreby atď..... a odišiel z firmy, ani sa poriadne neukázal.... Takže toľko z ľudského hľadiska a čo sa týka ich výstavby, tak si dajte dobrý pozor na to, čo vám do ceny zarátajú pretože viem od viacerých zdrojov, že nie vždy sú ich materiály výhodné, preto môžu dať cenu takú akú dávajú..... Toľko z mojej strany, len aby st sa nenechali oklamať, to by ma mrzelo. Nechcem, aby to vyznelo, že teraz ti tu budem písať o nich aký sú "zlý" a naša firma je neviem aká super, len keď ich poznám, tak mi nedá o tom informovať ďalej ostatných ľudí......
Odpovedať
ahoj, ja s nimy nemam zle skusenosti co sa ludskeho hladiska tyka, ale urcite by som odporucil ist sa pozriet na ich pracu, spravit si svoj nazor z faktov ktore si zistis a nie z nazorov od inych. Vlastna skusenost je nad akykolvek nazor a kludne odporucam osobne stretnutie s majitelom. pomahali mi dokonca na uradoch s niektorymi papiermi pri stavebnom povoleni.
Odpovedať
Profilova fotka
@suzana1009 ja som mala cenovu ponuku od ecostavu i ked bola o 5 000 Eur vyhodnejsia aj tak sme sa rozhodli pre druhu firmu ktora je blizsie ku nam a uz v nasom meste maju postaveny domcek a poblizku dalsie... Staviame teraz s firmou jkslovakia
Odpovedať
presne, treba ísť pozrieť na ich prácu.... to je pravda a zistiť ako pracujú a kde vyrábajú a z akých materiálov, to treba u všetkých.... a s vybavovaním papierov pomáhajú už viaceré firmy, aj my, takže verím, že tento dobrý móres si ešte pán majiteľ odniesol z našej firmy :) :) ja len toľko, aby sme boli na čistom :) myslím, že nikoho neurážam a to ani nechcem, takže len toľko
Odpovedať
@michaela80 ja zase nemám dobrú skúsenosť s firmou JK Lipany čo ti stavia dom, firma nám bezostyšne ukradla návrh domu (na ich stránke dom do 38 tis bez DPH) Keď som ich na to upozornil, tak pán hral nechápavého... Dokonca sa ani neunúval zmeniť popis domu ]-( Takže byť tebou mám sa na pozore...
Odpovedať
Profilova fotka
@tommi_d dik za info..nam robili projekt ich projektant.... aj tak s manzelom rozmyslame dat si urobit iba hrubu stavbu a potom si hladat na kazdu robotu niekoho a co som pocitala podla cenovych ponuk tak to aj vyjde lacnejsie...
Odpovedať
@michaela80 nechcel som ťa znechutiť, ale považoval som za správne ti to povedať... nech sa ti darí...
Odpovedať
@debe ešte som to chcela že ich materiály možno nie sú také ako u iných firiem, teraz som si prečítala čo som napísala a myslím, že to vyznelo zle. Takže len chcem upresniť, že nemyslím že sú nekvalitné. To len aby sme si boli na jasnom.... A ešte jedna vec, každý by si mal urobiť svoj vlastný názor po tom čo sa presvedčí na vlastné oči, lebo ako vieme, lepšie raz vidieť ako 100 krát počuť. :) :) :)
Odpovedať
Rozmýšľam o montovanom dome -bungalov..Máte niekto skúsenosti s firmou ATRIUM ? /ČR/ Ďakujem.
Odpovedať
@suzana1009 aj my máme domček od firmy ecostav.a sme a aj počas stavby sme boli spokojný...a aj materáli sme mohli samozrejme kontrolova´t,aj certifikáty... všetko kontroloval nám aj náš známy odbornik a žiadný nekvalitný material nenašiel ;-) my sme boli spokojný:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den. Firma Ecostav nam ´´stavala´´ nizkoenergeticky dom na zaklade odporucani jedneho znameho. Prvotna komunikacia a starostlivost o nas ako klientov bola vinikajuca. Ked sme vsak podpisali zmluvu a zacali stavat tak majitelia odrazu nemali cas sa stretnut, doplnujuce prace ktore sme chceli realizovat som im zasielal len mailom na viackrat pretoze reagovali velmi neskoro alebo vobec a kvalita ich prace bola velmi nizka. Fakturovali nam prace bez akehokolvek supisu vykonanych prac, popis bol len taky strohy, jednym slovom. A nakoniec sme si nechali robit kopec dokoncovacich prac inym spolocnostiam. Cize Ecostav urcite neodporucam. Ale bohuzial clovek sa uci na vlastnych chybach.
Odpovedať
Musim sa ich zastat, nam stavaju teraz, komunikacia super, mailom obcas neskor, ale telefonicky reaguju okamzite. Pri stavbe dozor z ich firmy. Pred chvilou sme tiez spolu volali. Velmi ochotni, ustretovi. Uvidim neskor, dam vediet, dam potom aj foto do fotoblogu. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Staviame s Ecostavom , práve sme začali, zatiaľ bez problémov, komunikácia výborná. Máme od nich aj projekt a ten nám vychválila pracovníčka na úrade, že ako jediný za poslednú dobu ho nemusela vrátiť na prerobenie. Zatiaľ odporúčam.
Odpovedať
@dadasimon ahoj, ani k nasmu projektu nemali na stavebnom pripomienky :-) . Ktory domcek ste si vybrali?
Odpovedať
Profilova fotka
@igiana Vybrali sme si Eco112. Asi nám budú stavať paralelne, vy ste už začali? Nám majú vylievať dosku tento týždeň
Odpovedať
@dadasimon my mame eco 117, nam uz za cca 2-3 tyzdne dokoncia nakomplet x-). Do kedy vam slubili ze to urobia?
Odpovedať
Profilova fotka
@igiana ..... - :-D To som sa pobavil, že "na stavbe dozor z ich firmy"... :-D :-D :-D A kde bol Váš dozor......?! Teda taký dozor, čo háji záujmy klienta, nie dodávateľa. To, čo mali na stavbe oni, sa volá stavbyvedúci. Takže pýtam sa znova: A Vy máte vôbec nejaký dozor,čo ich kontroluje na odbornej úrovni....?!
Odpovedať
@leonardom co je na tom smiesne, ze dozor z ich firmy? Sef firmy kontroluje a ma prehlad o vsetkom co a ako robia jeho robotnici. Je to skuseny a sikovny clovek. Nebojim sa, ze si dovoli to odflaknut, vie ze by stratili zakaznikov. Staci par staznosti na nete. Moj manzel kontroluje tiez pravidelne. Takych odbornikov poznam, co za "odborny" dozor na stavbe zobrali tazke prachy, a nakoniec majitel zistil kopec nedostatkov.
Odpovedať
Profilova fotka
@igiana Odzadu: 1/ Stavebného dozora musíš mať zo zákona! A je to dobrý paragraf, lebo je to autorizovaný inžinier, ktorý dohliada, aby sa dialo všetko podľa stavebného zákona a podľa stavebnej fyziky a nie podľa "rozumov" náturistov. Stavebný dozor je o.i. zástupcom investora na stavbe. Kontroluje, premeriava, vyžaduje.... - zapisuje do stavebného denníka. Máte stavebný denník (takisto ho prikazuje zákon)....? 2/ Tvoj manžel je stavebný inžinier? Vie, aké sú tolerancie v nerovnosti, aké sú presné materiálové skladby, aké sú technologické postupy, ale aj technologické prestávky...? Kontroluje aj stavebný denník a robí doň zápisy...? 3/ Šéf firmy kontroluje.... - a bájku o líške, čo stavala kurník, poznáš....? 4/ Čo je na tom smiešne...(?) Nuž na tom nie je nič smiešne. Ak tento pánko kontroluje stavbu namiesto stavebného dozora, to je skôr smutné... Smiešne mi prišlo to, že sa tým chváliš, akoby to bola od tej firmy nejaká pridaná hodnota v Tvoj prospech. Ver, že nie je.
Odpovedať
Povinnosť mať stavebný dozor zo zákona je len čiastočne pravda a to len v prípade keď stavba uskutočňovaná svojpomocou... Igiana stavia dodávateľsky vtedy táto povinnosť odpadá... i keď som zástancom mať stavebný dozor i v tomto prípade (najlepšie autorizovaný, min. človeka so stavebným vzdelaním ,s ktorým sa lepšie vykomunikujú stavebné postupy ako s laikom)
Odpovedať
@leonardom Tym dozorom z ich firmy som sa neplanovala chvalit, pisala som to preto, lebo v inej diskusii o ecostave im bolo vytykane, ze nestihlali dohliadat na robotnikov a ti to potom odflakli. Takze si ma nepochopil spravne. Na cast tvojich dotazov odpovedal @tommi_d. Na stavebnom urade nam bolo povedane, ze ked stavia firma, dozor netreba. Staviame drevodom, hotove panely boli prevezene na stavbu, takze ich len postavili ako skladacku za dva dni. Vodu aj elektriku nam robili odbornici, stierky pekne urobene, podlahy zalievali v piatok, su uz zatuhnute, uz iba schnu. Nevidim tam ziadny problem. Rozumiem co chces povedat, mas pravdu, suhlasim s tym co pises.
Odpovedať
Profilova fotka
@igiana 8-) Veď ja som to ani nemyslel v zlom... Možno mám len také.... ostrejšie pero... :-D
Odpovedať
@leonardom ;-) pisal si rozumne a logicky, je to risk doverovat cudzim, clovek dufa, ze dobri poctivi ludia este ziju a castokrat sa popali. Ale niekedy som aj milo prekvapena... :-)
Odpovedať
@sz.zuzana Ahoj,píšeš o firme Ekostav,ale neviem z ktorého mesta,tiež máme z manželom záujem stavať.Ahoj Marcela
Odpovedať
@macka756 ahoj zo Šturova...
Odpovedať
Ahojte má tu niekto skúsenosti z firmou Ekonomické stavby Žilina?
Odpovedať
@suzana1009 no poznam aj ja rodinku co maju od tej firmy dom a mali velký problem nieco zle porobili a uz rok sa to taha a nie a nie im to dokoncit akoze daju 3ci 5rokov zaruku a potom sa snimi neda komunikovat neviem radsej by som stavila na nejaku firmu s ktorou maju vacerí uz skusenost a su spokojný lebo ako sa hovorí ze nie vsetko co je lacné je aj spolahlivé :-N a myslim ze radsej o nieco viacej priplatit ale byt spokojný.. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Este jeden prispevok ktory mozem a pokladam za nutnost pridat po 3 rokoch uzivania. Myslim ze 3 roky je velmi kratka doba na to aby vznikali take vazne problemy ktore sa objavuju. Najvacsi problem je nekvalitne zrealizovana hydroizolacia v sprchovacom kute ktora mala za nasledok vlhnutie stien v dome v dost velkom rozsahu a znehodnotenie casti plavajucej podlahy. Nevedeli sme velmi dlho prist preco nam steny vlhnu az sme pri sprchovani zistili ze dlazba je nekvalitne polozena a vysparovana a pomedzi vyteka voda. Aj ked by bola zle polozena dlazba tak pod dlazbou mala byt zrealizovana hydroizlocia ktora v takomto pripade voda neprepusti do poteru a dalsich konstrukcii domu. Tato vsak pravdepodobne nikdy nebolo vyhotovene. Dalej nam nefunguje elektricke odporove podlahove kurenie vo vsetkych miestnostiach, pokusal sa nam to nastavit aj predajca tohto typu technologie ale skonstatoval chybu pri montazi. Dalsie veci ako praskanie SDK stropov na miestach kde by vobec nemali praskat ani nehovorim, cize nebol dodrzany technologicky postup pri jeho realizacii. A mohol by som pokracovat omietkami, fasadou atd.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Dobrý deň. Ak chcete naozaj vedieť ako (ne)funguje firma Ecostav a ako pracujú jej zamestnanci zavolajte mi na číslo 0950 400 176. Moje meno je Juraj Hudec a som bývalým klientom firmy Ecostav, bohužial. Volajte ešte predtým ako dáte peniaze pánovy Vojácskovy. Efekt je rovnaký ako keby ste ich spláchli do wc.
Odpovedať
@juraj11111 veď to môžte oznámiť aj tu ak to nie je tajné. A vaš komentár je opodstatnený.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?