Firma Eco - Domov, spol. s.r.o.

Priatelia, mate niekto skusenost s firmou eco-domov? Chystame sa cez nich postavit a zaujima ma ake mate skusenosti Dakujem za Vase postrehy a nazory :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:) nič nepokazíš tým, že si obídeš bývalých zákazníkov, Tí ti povedia všetko dôležité dopodrobna ;-) najlepšie názory
Odpovedať
Profilova fotka
To je prve co urob. Vypytaj si referncie od zakaznikov. Ak je f.seriozna nema problem dat adresy prip tlf kontakt na zakaznikov. A vela googli.... Nam toto zachranilo vela penazi co sme skoro naleteli a vypadalo to na max dobru firmu :-|
Odpovedať
ahoj.. no my ideme tiež cez nich stavať. Postavili veľa domov v Rajke a teraz stavajú aj v Malinove. My sme boli pozrieť aj domy, ktoré postavili. A či je firma seriózna na základe toho či ti dá číslo na zákaznikov, no neviem?! Ja osobne by som ako ich zákaznik nesúhlasila s tým aby moje kontaktné údaje dávali niekomu cudziemu. Tak tým by som sa možno až tak neriadila... Ale to je môj názor.
Odpovedať
@lucya87 ahoj, uz pol roka prechadzam vsetky firmy, porovnavam, kombinujem a hlavu mam jak melon. uz len dufam, ze sme sa rozhodli spravne, a nebudeme to lutovat. ak sa mozem opytat, vy budete stavat v Malinove?
Odpovedať
@rapi hej hej budeme stavať tam. My sme cez nich riešili všetko aj projektanta. Aj keď, ten bol prípad sám o sebe... ale tak beriem, že má toho veľa keď projektuje všetky domy sám.. ale tak spravil projekt tak ako sme si to predstavovali nakoniec. Aj stavebko si dáme cez nich spraviť.
Odpovedať
@lucya87 my sme stavebne prave dostali. uz mame vsetky podklady pre banku a cakame na schvalenie hypo. a co sa tyka toho stavebneho, tiez nam oni robili, vsetko bolo rychle, bez zbytocnych problemov, takze v pohode. ak pojde vsetko dobre budeme susedia ;)
Odpovedať
@rapi :) a ktorý pozemok máte?
Odpovedať
@lucya87 939/164 je to pozemok z I.etapy
Odpovedať
@rapi Jááj no tak my sme v druhej etape.. takže určite budete skôr bývať ako my :)
Odpovedať
@lucya87 ja tak tajne dufam ze ak v marci zacnu tak niekedy v lete budem hadam prestahovany. dufam :-D mozem sa opytat, idete robit montovany dom?
Odpovedať
ahojte...aj my sa rozhodujeme, ze budeme cez nich stavat. akurat nam pan projektant spracuvava projekt...ale ide mu to akosi pomaly :D hadam sa takymto tempom niekam dostaneme... my sme v 1. etape a ak sa podari vsetko ako chceme, na jar chceme stavat
Odpovedať
@rapi pozeram, ze pozemok mate orientovany podobne ako my na JZ. isli ste nakoniec do poschodaciku ci prizemneho domu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@byvat no projekt bol na dlho aj u nas :-D ale oplatilo sa, mame ho na mieru. budeme mat prizemny bungalov 3izby plus obyvacka. nemame velky pozemok (423m2) ale domcek bude pekny, priestranny (100m2)
Odpovedať
@rapi tak to budete mat celkom velky domcek...asi ma pan projektant vypocul, prave nam poslal jeho prvy navrh...celkom sa mi paci, ale su tam nejake veci co by som zmenila tak sa este pohrame... my planujeme tych 90m2 tak hadam nam to bude stacit :)
Odpovedať
@byvat treba sa vyhrat s projektom, ved su to vase peniaze.budete mat urcite pekny domcek, len nech je to uz postavene :-)
Odpovedať
@mmprirodnydomcom ja som nepovedala, ze o nich nic neviem. viem s cim robia, bola som pozriet ich pracu, len potrebujem pocut aj iny nazor ak je ten moj, to je cele.
Odpovedať
ahojte ja cez danu firmu staviam mont. dom v rajke, keď sme sa rozhodovali tak sme obehali susedov pozreli sme si realizácie drvivá vetšina pozitívnych ohlasov. Ako hlavny problem vnímam nedostaok komunikácie počas stavby, pripravných prac tým že neviem pomadarsky neviem sa priamo z robotníkmi dohodnut robim to cez vedenie firmy a tam vzdy nastane nejaky problem . Myslim že firma je kvalitna len ma toho asi vela a povedia veci ktore nedodržia, vyžadaju to neustálu kontrolu stavby a dohodnutych veci.
Odpovedať
@miranttes no tusim mame podobne skusenosti. nemozem na nich povedaqt nic zle, ale komunikacia a terminy su hotova katastrofa!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahoj, my cez nich staviame a neodporucam nikomu cez nich stavat, nakolko stavebne povolenie vybavovali vyse 3 mesiacov co by som si v takom case uz aj sama vybavila a dom na staviu od konca septembra 2013 do stadia holodomu a este niesu schopny ho dokoncit a to tento rok ani ziadna zima nebola, ludia co sedia v kancelarii nekomunikuju so stavbiveducim nakolko ani nevedel ze je to iba do stadia holodomu, dom stavia ako nizkoenergeticky. Ani na maily nereaguju uplne ignoruju zakaznika.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@michala1231 Zdravim...uz mate dokoncenu stavbu?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, kto mate zaujem o skusenosti s fy. Eco domov, tak sme zacali stavat pred 2 tyzdnami. Zaklady vykopali v pohode, zabetonovali ok, ukladanie a zalievanie DT uz bolo miestami odflaktnute a naposledy v pondelok zaliali dosku, ktora cela dopraskala i ked sme ju sami polievali. Posobia na mna dojmom lacnej firmy co pozbiera kadekoho z ulice a posle stavat domy. Stavbyveduci nema cas to kontrolovat a ak aj ma, berie veci sportovo. Ked sme sa opytali preco znamemu nepolievali dosku vodou, o com vie kazdy somar, ze sa to robi, povedal ze sa tym nemusime trapit, ze to je ok... Pre ludi, ktorym je jedno ako to postavia, hlavne ze to stoji za lacno je to asi dobra firma, ale ja som momentalne nahnevany a lutujem ze som si ich vybral. Pukusam sa vyreklamovat to dopraskanu dosku alebo uz by som najradsej aj ukoncit zmluvu, uvidime co z toho bude.
Odpovedať
Problem je, ked v podobnom duchu budu postupovat aj pri stavbe. U montovanych domov je dokladne prevedenie dolezite. :-( Nam robila firma zaklady priblizne pred mesiacom. Za 3 dni boli hotove aj s pripojkami. Akurat zacali tepla 27-30 stupnov, ale podarilo sa mi chodit polievat iba 1krat denne, 4-5 dni. Nic nepopraskalo. Takze to je zavisle aj od kvality betonu.
Odpovedať
@danon pri vysokých teplotách sme robili základy aj my, sami sme polievať chodili a mali sme na tom - na základoch igelit, liali sme doslovne litre a litre vody, popraskať základy nesmú. Je to vážna chyba.Napíšte ako Ste pochodili, majú na nete dobré recenzie, aby ľudia vedeli o každom aj pozitívnom aj negatívnom, aby sa mohli rozhodnúť lepšie.
Odpovedať
Profilova fotka
Som rad, ze nie som sam, kto povazuje osetrovanie zakladovej dosky pri vysokych teplotach za standard. Pred tym, nez som sa rozhodol pre tuto firmu, som sa snazil najst aj nejake recenzie od inych ludi, ale nenasiel som takmer nic a ak aj nieco, tak skor pozitivne. Naozaj nerozumiem, ale vysvetlujem si to tym, ze ich standardny zakaznik podspise zmluvu a pride sa pozriet az na hotovy dom o pol roka. Prestavte si, oni ma presviedcaju, ze popraskana doska je v poriadku, lebo je to prejav toho ze v betone je vela cementu :D a polievat dosku netreba :D. No mozte sa s nimi potom bavit seriozne ? Ked koncila betonaz dosky (13:45) bol tam moj svokor a poziadal stavbyveduceho aby do 2h zabezpecil zaliatie dosky, ten potvrdil ze sa o to postara. Kamarat mi dosiel poliat dosku o 17:00 a uz mi volal ze je popraskana. Na druhy den stavby veduci povedal mojmu otcovi, ze co stale vymyslam, vsak oni skoncili s betonovani o 18:00 vecer a ze predsa nemozem chciet aby tam robotnici boli do 22:00.... Konatel firmy Bucsek, ma chlachil tymi vecami o silnom cementne atd... Takze akurat som im poslal mail, v ktorom ziadam o sondu v doske aby som skontroloval hrubku dosky a hlbku pukliny, ziadam o zlavu za nedostatocnu kvalitu, lebo standardna kvalita je doska bez prasklin predsa. A este jedna vec na ktoru kazdeho upozornujem, Eco domov Vam neposkytne Polozkovy rozpocet ale len konecnu cenu celej stavby na kluc. Do zmluvy daju, ze ak odstupite predcasne, maju narok aj na usli zisk. Toa znamena, ze ak to s nimi teraz skoncim, mozem len trpnut, kolko budu odo mna pytat penazi. Uz by som nikdy nesiel do takejto zmluvy. Musim byt podrobny rozpocet, aby ste v kazdej faze stavby vedeli urcit cenu za dielo. V pripade, ze sa nedohodnem a dojde to k tomu, ze vypoviem zmluvu, zrejme budem musiet zaplatit znalca aby sme sa dostali k nejakej sume. Ak oni budu ziadat viac, tak si mozem vybrat, but im nezaplatim a budem cakat ci ma daju k sudu, pripadne na mna poslu nejaku gorilu, alebo im prepatim peniaze navyse. Verim tomu, ze toto sa moze diat u nas len preto, ze vacsina ludi v takychto pripadoch rradsej sklopi usi. A za svoje vlastne peniaze sa necha zahnat do kuta. No uvidime ako to dopadne.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?