Familyhouse skusenosti, alebo MOBA

V blizkej dobe planujem stavat a prave som vo faze rozhodovania ci spravit individualny projekt (predpokladam ze bude drahsi na stavbu ) alebo kupit katalogovy. Taky, ktory splna moje poziadavky som nasiel na familyhouse.sk z Dunajskej stredy, mate niekto prosim skusenosti s touto firmou co sa tyka stavby od nich? nasiel som jednu starsiu ale okrem toho nic viac. Taktiez sa rozhodujem medzi mecon a moba buildings dom na kluc za kazdu informaciu budem vdacny.
Odpovedať
@rados611 skusenosti nemam ani s jednou firmou, ale kedze priatel je projektant, odporucila by som individualny projektant 😄 😄 Projekty maju pekne, vedela by som si vybrat, ceny 799 za katalog, to riadne nizka cena. Individualny projekt by vysiel minimalne raz tolko. Takze ak chces usetrit na projekte a dom ti vyhovuje a vyhovuje aj na pozemok, tak vklude kup. Stavat mozes s nimi alebo kupis len projekt a postavi iny.
Odpovedať
@babi32 už som naklonený pre individual projekt, projektanta mám tiež nájdeného. Tá menšia časť z rozhodovania, tu ostala už iba firma moba, kde mi ten projekt vyhovuje a stavbu postavia aj oni. Ale neviem čo je pravdy na Tom že rovnaký dom ako individuálny projekt stojí viac na postavenie ako ten katalogovy danej firmy.
Odpovedať
@rados611 okii tak potom super. Co je na tom pravdy, hmmm, netusim preco by mal byt drahsi, ak budu rovnake materialy, mozno cena prace, ze daju nejaku zlavu ak to budu krelist aj projektovat zaroven ako katalogovy dom...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?