Ecostav v roku 2015

Ahojte, chcela by som sa opytat ci niekto staval s ecostavom v roku 2015, starsie diskusie som nasla, skor som zvedava na novsie skusenosti s touto firmou. Dakujem
Odpovedať
Takisto sa pripájam do tejto diskusie s rovnakou žiadosťou. Mohol by sa ozvať niekto, komu v nedávnom čase zhotovili montovaný dom? Ďakujem. Sú stále spoľahliví? Ďakujem.
Odpovedať
Este jeden prispevok ktory mozem a pokladam za nutnost pridat po 3 rokoch uzivania. Myslim ze 3 roky je velmi kratka doba na to aby vznikali take vazne problemy ktore sa objavuju. Najvacsi problem je nekvalitne zrealizovana hydroizolacia v sprchovacom kute ktora mala za nasledok vlhnutie stien v dome v dost velkom rozsahu a znehodnotenie casti plavajucej podlahy. Nevedeli sme velmi dlho prist preco nam steny vlhnu az sme pri sprchovani zistili ze dlazba je nekvalitne polozena a vysparovana a pomedzi vyteka voda. Aj ked by bola zle polozena dlazba tak pod dlazbou mala byt zrealizovana hydroizlocia ktora v takomto pripade voda neprepusti do poteru a dalsich konstrukcii domu. Tato vsak pravdepodobne nikdy nebolo vyhotovene. Dalej nam nefunguje elektricke odporove podlahove kurenie vo vsetkych miestnostiach, pokusal sa nam to nastavit aj predajca tohto typu technologie ale skonstatoval chybu pri montazi. Dalsie veci ako praskanie SDK stropov na miestach kde by vobec nemali praskat ani nehovorim, cize nebol dodrzany technologicky postup pri jeho realizacii. A mohol by som pokracovat omietkami, fasadou atd.
Odpovedať
Aky bol prvy prispevok? Ten sa mi nezobrazil, poprosim poslite este raz. dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?