Drevodom z Poľska

Zdravim ma niekto skusenost s drevodomom s Polska ci je vyhodnesjie ako u nas cena stavby.SKuste napisat ceni a aj stranky dakujem
Odpovedať
tatrahouse.com.pl Zdravim pozrite si túto stranku . Realizácia stavieb od tejto firmy je o polovicu lacnejšia ako od slovenkých. A kvalita ja rovnaká to zaručujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
najlacnejsiechaty.sk domyjuhas.pl ta prva stranka je slovenska stranka polskej firmy juhas. maju aj expoziciu v rybarzowiciach. krasne su a celorocne obyvatelnu. a ceny su super.na sr zaplatis raz tolko.
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem sa opytat,kolko to vlastne vide?polske peniaze na euro je kolko prosim vas?dakujem
Odpovedať
1€ je 4,177 zloteho pre dnesok :)
Odpovedať
@dagmar13 staci pozriet kurzovy listok http://www.nbs.sk/sk/statisticke-udaj... a kalkulacka http://www.nbs.sk/sk/statisticke-udaj...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@stanica neviem, nakolko existuje moznost menit EUR na PLN a naopak za kurz NBS ;) Pozdrel by som si kurzovy listok vasej banky. Ak to bude prevodom v PLN, tak kurz deviza predaj, ak v hotovosti, valuta predaj.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
prosim vas ako ste riesili kurenie myslim orem krbu aj ja planujem stavat od juhasa a som z pod tatier dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@vlado1004 dobrý deň mate aj osobne skúsenosti?? Uvažujem nad stavbou drevodomu od dákej poľskej firmy ale chcem sa uistiť ze to nebudú dáky šmelinari. Ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Na Juhas som pocul dobre recenzie z mojho okolia. Na chatu je to asi OK, na dom mi pride ten ich dizajn tak nejak hrackarsky.. Ale to je len moj dojem mozno. Mna skor zaujima ci sa nebojite potom ako sa bude riesit nejaka zaruka/ine problemy s polskou firmou?
Odpovedať
@marek_ivanov Nic proti, len sa zaujimam, ze ako to vlastne funguje. Ci je to lacnejsie, ci sa da spolahnut na to, ze ak sa nieco stane, da sa s nimi opatovne skontaktovat? Neviem, tohto by som sa asi obaval, aj ked co sa kvality tyka, moze to byt takisto od nich fajn.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ludo22ando tazko povedat kedze neviem najst ziadne recenzie na nich
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?