Dom montovany z keramzitovych prefabrikátov

Ahojte chcem sa spýtať či má niekto postavený keramický dom , či je spokojný, zvažujeme nad takouto stavbou ,ale radi by sme si vypoculi aj názor druhých ľudí.Firma čo by nám to stavala anvik -domy.Dakujeme za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
@sala0791 Dobry den. Kludne sa nam ozvite do sukromnej spravy - radi vam dame konktat na ludi ktorym sme stavali presne pred rokom - a uz aj byvaju. Pri tychto stavbach je podstatne s coho firma stavia. Kvalitu zarucuje system PRAEFA. To mate ako s oknami - vyberate okna podla znacky-parametrov-materialov, alebo partie, ktora vam ich namontuje :-) ?
Odpovedať
Profilova fotka
Na temu keramicke domy je tu uz viac diskusii, ktore su zive a kde sa zapojili majitelia so skusenostami. Pred zalozenim temy stacilo trochu pohladat..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Zdravím vo spolok. Rozhodujem sa medzi Anvik alebo SW. Aké máte skúsenosti s nimi poprosím odozvu od tých čo s nimi aj stavali.
Odpovedať
@92miro92 skoro každý deň sa tu objaví téma Silicate World, treba pohľadať.. ale podľa recenzií, by som sa im vyhol veľkým oblúkom
Odpovedať
@92miro92 v monom albume mas par foto z hrubych stavieb od anviku +jedna fotka na porovnanie s konkurenciou /polovicu fotky som pouzil od @pukpuka. @pukpuk odfotil zase robotu od sw. vysledok porovnania si zhodnot sam. ja mam jasno
Odpovedať
@rapidek u pukpuka som nenašiel žiadne fotky. Tie tvoje su Anvikové ak som dobre pochopil. Ak pravdu povedať vizerá to celé také divné (ako technológia). :-o
Odpovedať
@92miro92 a co je na tom divne, ved to je len neupravena hruba stavba, ci si cakal, ze budu klast panely oblozene obkladackami?
Odpovedať
@92miro92: tu hladaj pupukove fotky: http://www.modrastrecha.sk/forum/mont...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?